چه رسم تلخی ست تو ، بی خبر از من و تمام من ، درگیر تو ! *** تو را نشدمی روم که خویش را فراموش کنم... *** من به غمگین ترین حالت ممکن شادم *** ای حال نامعلوم آروم باش...
دلتنگ توام ای تو همانی که ندارم *** یک نفر آدمم و چند نفر غمگینم *** بی عشق زندان است بر من زندگانی *** کوتاه بیا … ، سَرم به شانه ات نمی رسد برای ِ گریستن …
گاهی هیچکس را نداشته باشی بهتراست،باور کن بعضیا تنهاترت میکنند *** سرم را پنهان می کُنم در گودی گلویت تمام ِ غم ها راه گُم می کُنند *** چه تفاوت عمیقیست بین تنهایی قبل از نبودنت و تنهایی پس از نبودنت *** ﺩﻟﺘﻨﮕﯽ ﯾﻌﻨﯽ ﮐﻨﺎﺭ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺑﺎﺷﯽ ﺍﻣﺎ ﺑﺪﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﺭﻓﺘﻨﯿﻪ...
دلتنگی یعنی خلوت تنهاییت از آسمون پاییزی ابری تر باشه ! *** بفهم دیگر شبها دراز نیستند این تویی که تنهایی...
*** این انصاف نیست من و یک دنیا عشق تو و یک دنیا بی تفاوتی
*** دلتنگ روزهایی هستم که معنای خداحافظ ، تا فردا بود …
دلتنگی یعنی فاصله ای که با هیچ بهانه ای پر نمی شود ! *** Denken Sie an uns Immer so viel wie die Kapazität der Menschen du musst in ihrem Gericht lieben
یادمان باشد همیشه باید به اندازه ظرفیت آدمها در ظرفشان عشق ریخت !
People go... but how they left always stays
آدما میرن...
ولی جوری که ترکت میکنن، همیشه به یاد میمونه
اینقدر به خودت اعتماد داشته باش، که از کسانی که آزارت میدهند، به راحتی دل بکنی.
گاهی بعضیها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست! #کاترین پاندر
Be so real and different that people crave for your vibes. انقدر واقعی و متفاوت باش که آدما آرزوی مود و کاراکترتو داشته باشن. *** برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران Live for ourselves not for showing that to others