متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

معرفی °•دنیای کوچک اوتاکویی ام•°

• نویسنده موضوع roro nei30
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 648
  • کاربران تگ شده هیچ

roro nei30

نویسنده انجمن
سطح
40

ارسالی‌ها
2,611
پسندها
44,199
امتیازها
69,173
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
«به نام خداوند تخیلات»

سلام به همه عزیزان!
در این جا من معرفی انیمه هایی که دیدم رو می ذارم و باید بگم خیلی هم طولانی اند، هم معرفی هام، هم انیمه های سریالی ای که معرفی می کنم.
...

توجه کنید که یه بخشی اسپویل می شه داستان انیمه ها که من اون بخش رو بالاش می نویسم اگه از اسپویل خوشتون نمیاد اون بخش رو نخونید.
...
توضیحی راجع به کلمه ی اوتاکو: شخصی که دیوانه وار انیمه دوست داره.

امیدوارم همراهی کنید^^

امضا : roro nei30

roro nei30

نویسنده انجمن
سطح
40

ارسالی‌ها
2,611
پسندها
44,199
امتیازها
69,173
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
1. ناروتو ( naruto )
کل این پست تقریبا اسپویله:)

133127

تعداد قسمت های همه فصول: 500
کارگردان: Masashi Kishimoto
ژانر: اکشن، دراما، خیال‌پردازی، کمدی

معرفی شخصیت ها:
انیمه شخصیت های مختلفی داشت و تعداد زیاد و نقش حیاتی اونا قابل بحثه. چیزی که این انیمه رو در نظر من نسبت به دیگر انیمه ها برتر نشون داده بود این بود که هیچ کدو از شخصیت ها کلیشه ای نبودن و یه عقیده هم دارم که دیگر انیمه ها از روی این انیمه این قدر الهام گرفتن تا کلیشه بوجود اومد و نکته جالب این جاست که در طول قسمت ها به زندگی تک تک شخصیت ها پرداخته می شه.
اما شخصیت های اصلی این داستان چهار نفر هستند به نظر من:
1. اوزوماکی ناروتو: شخصیت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

roro nei30

نویسنده انجمن
سطح
40

ارسالی‌ها
2,611
پسندها
44,199
امتیازها
69,173
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
ادامه معرفی انیمه بسیار زیبا« ناروتو»

گفته بودم در این پست راجع به سه سنین کونوها توضیح می دم. سه سنین که افراد افسانه ای کونوها بودند عبارت اند از:
۱. اوروچیمارو: ظاهری شبیه مار داره و محبوب ترین شاگرد استادشون بوده. استاد اونا هوکاگه ی سوم بوده.
۲. سوناده: قبل تر گفته شده که شخصیتی مشابه ساکورا داره و تقریبا قدرت ای اون رو داره با این تفاوت که قوی تر. هوکاگه پنجم کونوهاست.
۳. جیرایا: یکی از استاد های ناروتو ست که سبک مبارزه منحصر به فردی داره و به حکیم وزغ شهرت داره. بعد تر او شیوه خود را به ناروتو اموزش می دهد به این صورت که با استفاده از قطره ای از خون خود یک وزغ غول پیکر احضار کند.

در ادامه در مجموعه ی ناروتو شیپودن شخصیت های جدیدی می آیند، شخصیت های...

roro nei30

نویسنده انجمن
سطح
40

ارسالی‌ها
2,611
پسندها
44,199
امتیازها
69,173
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
2. وایولت اورگاردنر
«دلم نمیاد چیزی رو اسپویل کنم برا همین پست کوتاهه»

تعداد قسمت ها: 13+1
نویسنده: کانا آکاتسوکی
ژانر: درام، رومانس، فانتزی

معمولا وقتی که بحث ژانر رومانس یا درام انیمه می شه معمولا به ذهن اکثر علاقه مندان به ژانر های شونن و سینن (مثل من)، انیمه های بی محتوا و آبکی خطور می کنه. خب البته این زمینه فکری کاملا منطقیه که برای اکثر ما به وجود بیاد چون انیمه های بی محتوای زیادی هم ساخته شده که میشه گفت بعضیا هم الکی بازدید خوردن!
اما این موضوع برای وایولت اورگاردنر، ذکر نمیشه! این انیمه با وجود کم بودن تعداد قسمت هاش می تونه ذهن همه ما...

عقب
بالا