بهترین دستورالعمل برای وافل بلژیکی

  • نویسنده موضوع SHIRIN.SH
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 230
  • کاربران تگ شده هیچ

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
1/2/18
ارسالی‌ها
13,914
پسندها
128,521
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36
سطح
47
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
وافل بلژیکی ظاهری زیبا و درونی سبک و نرم دارد در عین حال که بیرون آن برشته و طلایی است. شما یک وافل خوشمزه برای صبحانه خواهید داشت که هم خوش طعم است و هم خوش ظاهر. این وافل را می‌توان هم با میوه و هم عسل و کارامل سرو کرد.
تاریخچه وافل
بهترین دستورالعمل برای وافل بلژیکی

وافل یک نوع دسر و یا غذای درست شده با خمیر است که بین دو صفحه ماهیتابه که شکل و اندازه خاصی دارد و همچنین طراحی خاصی در داخل خود دارد که باعث سر و شکل دادن به وافل می‌شود. در واقع وافل در ماهیتابه مخصوص که وافل ساز نام دارد درست می‌شود. این غذا در سراسر جهان و بخصوص کشور بلژیک که مبدا اصلی آن درست شده و مصرف می‌شود. وافل از...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : SHIRIN.SH
عقب
بالا