سخن بزرگان سخن بزرگان | آنتوان دوسنت اگزوپری

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع ASaLi_Nh8ay
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 76
  • بازدیدها بازدیدها 870
  • کاربران تگ شده هیچ

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
22

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,519
پسندها
11,300
امتیازها
37,173
مدال‌ها
25
  • مدیر
اگر به آدم‌بزرگ‌ها بگویی: «یک خانه‌‌ی آجری قرمز و قشنگ دیدم که پنجره‌هایش پر از شمعدانی و پشت بامش پر از کبوتر بود»، محال است که هیچ تجسمی درباره‌ی این خانه در ذهنشان به‌وجود بیاید. باید به آن‌ها بگویی: «خانه‌ای دیدم که صدهزار فرانک می‌ارزه.» تا با هیجان فریاد بکشند: «وای چقدر قشنگه!»

امضا : ~•°REZ-FA°•~

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
22

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,519
پسندها
11,300
امتیازها
37,173
مدال‌ها
25
  • مدیر
شماره‌ی یکم را که به‌عنوان آزمایش هنوز پیش خودم نگه داشته‌ام، نشانش می‌دادم و از او می‌خواستم بگوید که آن نقاشی چیست؟ اما جواب آن‌ها همیشه این جمله بود: «خب! معلومه؛ این یک کلاهه»! درنتیجه من دیگر نه راجع به مار بوآ و نه درباره‌ی جنگل‌های بکر و نه ستارگان با آن‌ها حرف نمی‌زدم.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
22

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,519
پسندها
11,300
امتیازها
37,173
مدال‌ها
25
  • مدیر
«همه‌ی آدم‌ها ستاره دارند؛ اما ستاره‌ها برای آدم‌های مختلف معناهای مختلفی دارند. برای بعضی از آن‌ها که مسافرند، ستاره‌ها حکم راهنما را دارند. برای بقیه چیزی بیشتر از چراغ‌های کوچک آسمان نیستند. برای آن‌ها،‌ که کاشف هستند، ستاره‌ها در حکم معما هستند. برای دوست تاجرم ستاره حکم ثروت را داشت؛ ولی ستاره‌ها همگی ساکتند. تو، ‌ستاره‌های تو با همه فرق داری.»

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
22

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,519
پسندها
11,300
امتیازها
37,173
مدال‌ها
25
  • مدیر
تو بر می‌گردی، همه چیز از نبودن تو حکایت می‌کند؛ به جز دلم که همچون دانه‌ای در تاریکی خاک، در انتظار بهار می‌تپید، تو برمی‌گردی، می‌دانم... .
در زیر سکوت تو گنجی است، خاموش و مغرور، همچون میراث یک دهکده دور، گنجی پنهان در خطر هجوم غارتگران، گنجی که من دیده‌ام و خود را به ندیدن می‌زنم... .

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
22

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,519
پسندها
11,300
امتیازها
37,173
مدال‌ها
25
  • مدیر
همیشه شانس دیگرى خواهد بود، دوستى دیگر، عشقى دیگر، نیرویى دیگر. براى هر پایانى همیشه آغازى خواهد بود... .
از دورها، از دورها می‌آیی و فقط یک چیز، یک چیزِ کوچک در زندگی من جا به جا می‌شود. این که دیگر بدون تو در هیچ کجا نیستم!

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
22

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,519
پسندها
11,300
امتیازها
37,173
مدال‌ها
25
  • مدیر
بزرگ مردمان بخشنده این است که با همه‌ی توان خود، افق‌های بیکران را در برمی‌گیرند.
راستی و درستی، زبانیست که همگان را آزادگی می‌بخشد.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
22

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,519
پسندها
11,300
امتیازها
37,173
مدال‌ها
25
  • مدیر
در صحرا، آدم‌ها همیشه آزاد هستند و از گنج‌های آشکار و دیدنی، جانبداری نمی‌کنند؛ چرا که صحرا برهنه است و فقط می‌توان از یک گستره‌ی پنهان و ناپیدا جانب‌داری کرد.

عقب
بالا