- ارسالیها
- 2,438
- پسندها
- 64,648
- امتیازها
- 64,873
- مدالها
- 26
سلوم سلوممم
خب منا خانوم چطوری خوبی
از اول می گم. ثبت نام کردم و اومدم سایت.
در واقع اولین برخورد من تو سایت با تو و محدثه بوده.
یادته نمی دونم .
قاطی بودی احتمالا. من ی کلمه گفته بودم اوکوز توی چت باکس و خلاصه... و جنجال به این طریق اغاز می شود![Blahblah :blahblah: :blahblah:](/styles/default/xenforo/smilies/forocoches/blahblah.gif)
![Blahblah :blahblah: :blahblah:](/styles/default/xenforo/smilies/forocoches/blahblah.gif)
![Blahblah :blahblah: :blahblah:](/styles/default/xenforo/smilies/forocoches/blahblah.gif)
هیچ وقت فکرشم می کردی بعد اون دعوا یه روز انقد خوب بشیم
توی چت باکس هر وقت میاام هستی و تنها کسی هستی که با وجود نقطه خط کج هات اینقدر دوست داشتنی هستی و الان که دارم این متنو برات می نویسم اعتراف می کنم که واقعا ازت خوشم میاد و دوستت دارم.
فکرشم نمی کردم انقد مهربون باشی.
چ اغاز قشنگی داشتیم ولی![Eaea :eaea: :eaea:](/styles/default/xenforo/smilies/forocoches/eaea.gif)
اره دیگه تولدت رو منور کردم با این خاطره
خب خب خب
می رسیم قسمت مهم ماجرا...
خب منا خانوم چطوری خوبی
از اول می گم. ثبت نام کردم و اومدم سایت.
در واقع اولین برخورد من تو سایت با تو و محدثه بوده.
یادته نمی دونم .
قاطی بودی احتمالا. من ی کلمه گفته بودم اوکوز توی چت باکس و خلاصه... و جنجال به این طریق اغاز می شود
هیچ وقت فکرشم می کردی بعد اون دعوا یه روز انقد خوب بشیم
![Risunis2 :risunis2: :risunis2:](/styles/default/xenforo/smilies/forocoches/risunis2.gif)
توی چت باکس هر وقت میاام هستی و تنها کسی هستی که با وجود نقطه خط کج هات اینقدر دوست داشتنی هستی و الان که دارم این متنو برات می نویسم اعتراف می کنم که واقعا ازت خوشم میاد و دوستت دارم.
فکرشم نمی کردم انقد مهربون باشی.
چ اغاز قشنگی داشتیم ولی
![Eaea :eaea: :eaea:](/styles/default/xenforo/smilies/forocoches/eaea.gif)
اره دیگه تولدت رو منور کردم با این خاطره
خب خب خب
می رسیم قسمت مهم ماجرا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.