متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

روانشناسی اجتماعی برای بهبود روابط،موبایلتان را کنار بگذارید.

• نویسنده موضوع Harry_QW
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 18
  • بازدیدها 320
  • کاربران تگ شده هیچ

Harry_QW

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
3,869
پسندها
33,810
امتیازها
65,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
در زمانی که با دیگران معاشرت می کردم،‌ آن ها توجه بالای من به خود را درک می کردند و این باعث بهبود روابط اجتماعی من است. در این مدت مهارت شنیدن من بسیار بالا رفت و این موضوع یکی از عواملی شد که در ارتباطم با دیگران تاثیر بسیار مثبتی گذاشت.

امضا : Harry_QW

Harry_QW

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
3,869
پسندها
33,810
امتیازها
65,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
در نتیجه این اتفاق در روابط اجتماعی من تاثیر فراوانی گذاشته بود، مکالمات رنگ و بویی دیگر پیدا کرد. هنگامی که موضوعی بامزه را برای افراد تعریف می کردم، آن ها بیشتر می خندیدند و یا زمانی که مکالمه ای جدی را شروع می کردم، مخاطبان با صداقت بیشتری سخن می گفتند.

Harry_QW

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
3,869
پسندها
33,810
امتیازها
65,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
رفتار من حتی باعث شده بود تا شخصیتم بیش از پیش توجه دیگران را به خود جلب کند. همکارانم دیگر صرف داشتن یک مکالمه و اظهار ادب، سؤالاتی از قبیل «چطوری؟» یا «چه خبرها؟» را نمی پرسیدند و در عوض با صرف زمان بیشتری، به دقت پیگیر موضوعات شخصی یا پروژه هایم می شدند.

Harry_QW

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
3,869
پسندها
33,810
امتیازها
65,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
۳. افراد به من اعتماد بیشتری کردند
به تازگی تحقیقاتی به انجام رسیده است که نشان می دهد استفاده از موبایل، زمانی که در کنار افراد دیگری هستید، شخصیتی غیر قابل اعتماد را از شما در ذهن دیگران به ثبت می رساند و باعث تخریب روابط اجتماعی میشود

Harry_QW

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
3,869
پسندها
33,810
امتیازها
65,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
به گفته محققین، موبایل ها یادآور این موضوع هستند که در خارج از دیوار ها، شبکه ای گسترده از افراد وجود دارد که ما می توانیم با آن ها در رابطه باشیم. همین موضوع، باعث می شود عمق روابط اجتماعی کاهش پیدا کند و نزدیکی کمتری بین افراد شکل بگیرد.
و باید بگویم که من در طول یک هفته تجربه ام، از نزدیک نتیجه این تحقیقات را احساس کردم.

Harry_QW

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
3,869
پسندها
33,810
امتیازها
65,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
در نهایت باید اعتراف کنم که استراتژی آلن آنچنان تاثیر گذار بود که من تصمیم گرفتم آن را به صورت دائم اجرا نمایم. دروغ نمیخواهم بگویم، پیاده سازی این موضوع بسیار سخت و دشوار است، اما من به مرور زمان تکنیک هایی را پیدا کردم که در اجرا به کمک آمد:

Harry_QW

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
3,869
پسندها
33,810
امتیازها
65,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
– هنگامی که می دانم می خواهم به ملاقت فردی بروم، موبایلم را خاموش می کنم.
– در جلسات، موبایلم را از جیبم خارج کرده و در داخل کیف قرار می دهم تا بدین شکل دسترسی به آن سخت تر باشد.
– در ذهنم یک بازی را شکل می دهم. در این بازی به ازای هر زمانی که به سراغ موبایلم نروم، امتیاز بیشتری را کسب می کنم.
– به خودم یادآوری می کنم که چک نکردن موبایل چه تاثیر مثبتی بر روی روابط اجتماعی و انسانی من می گذارد و این رابطه ها چگونه در آینده می توانند به کمک من بیایند.

Harry_QW

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
3,869
پسندها
33,810
امتیازها
65,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
در آخر برای مواقع اضطراری نیز توصیه ای دارم. اگر کسی منتظر پاسخ من باشد، و من از زمان جلسه های پیش روی مطلع باشم، در یک ایمیل کوتاه به مخاطب خود توضیح می دهم که تا چند ساعت دیگر در دسترس نخواهم بود و بعد از آن به او پاسخ می دهد.

Harry_QW

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
3,869
پسندها
33,810
امتیازها
65,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
اگر موقعیتی اورژانسی در طول یک جلسه جریان داشته باشد، موبایل را در جیبم قرار می دهم و هرگاه موضوعی پیش آمد، به دستشویی می روم و پاسخ های لازم را ارسال می کنم.