متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی طرز تهیه‌ی شیرینی رولت گل سرخ

  • نویسنده موضوع PaRIsA-R
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 389
  • کاربران تگ شده هیچ

PaRIsA-R

کاربر نیمه فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
464
پسندها
2,771
امتیازها
26,473
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #1
fo754.jpg




مواد لازم :



زرده تخم‌مرغ

دو عدد

شیر

یک پیمانه

روغن

دو قاشق سوپخوري

بيكينگ‌پودر

يك قاشق مرباخوري

آرد

به ميزان لازم



مواد لازم مياني خمير :



گل‌سرخ پودر شده

یک پيمانه

گردوی خرد شده

یک پيمانه

دارچين

يك قاشق غذاخوري

خاكه قند

یک پپیمانه



مواد لازم براي شربت:



شكر و روغن از هر كدام يك پيمانه

آب به ميزان لازم
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : PaRIsA-R
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] FATYMArr

PaRIsA-R

کاربر نیمه فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
464
پسندها
2,771
امتیازها
26,473
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهيه :



تمام مواد لازم براي خمير را باهم مخلوط كرده و در يك كيسه نايلوني در حدود دو ساعت قرار مي‌دهيم تا بماند. پس از گذشت اين زمان خمير را با وردنه باز كرده و از موادمان كه شامل؛ گل‌سرخ، گردو، خاك قند و دارچين است وسط آن ريخته بعد مثل باقلوا روي آن را مي‌بنديم و روي سيني مي‌گذاريم با چاقو مثل رولت آن را مي‌بريم. روغن را داغ كرده و روي آن مي‌ريزيم و درون فر با 300 درجه فارنهايت به مدت 20 دقيقه مي‌گذاريم تا كاملا پخته و روي آن طلايي شود. سپس شكر و آب را روي حرارت قرار داده تا كمي غليظ شود. زماني كه سيني را از فر خارج كرديم و شيريني سرد شد، روي آن شربت ريخته و مي‌گذاريم تا كاملا سرد شود.



منبع : groohashpazi
 
امضا : PaRIsA-R
عقب
بالا