متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه نکاتی برای پختن کباب

  • نویسنده موضوع .ARMIN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 210
  • کاربران تگ شده هیچ

.ARMIN

مدیر بازنشسته
سطح
19
 
ارسالی‌ها
11,235
پسندها
5,542
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • #1
tips-for-barbequing


همانطور که اکثر ایرانی ها از خوردن کبابها لذت میبرند بیشتر مردم دنیا هم همین حس را دارند.جوجه کباب یک غذای بین المللی است، نه ایرانی. به طوری که مردم هر کشور با خواباندن مرغ در مایه ای مخصوص و کباب کردن تکه های آن روی آتش، جوجه کباب مخصوص خود را تهیه می کنند. اما نکته اینجاست که چه مایه ای. مثلاً هندی ها به تکه های مرغشان ادویه تندوری می زنند و آن ها را در تنور کباب می کنند به طوری که پس از پخت، جوجه کبابشان رنگی کاملاً قرمز پیدا می کند…در این قسمت آسمونی نکاتی را براب پختن کباب برای شما آورده ایم.

نکات پخت انواع کباب:

مردم مدیترانه مایه جوجه کباب را با زیتون چرخ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .ARMIN
عقب
بالا