- نویسنده موضوع
- #11
۱۱. کتلت ماهی
کتلت ماهی نوعی کتلت با طعمی متفاوت است که هم لذیذ و خوشمزه بوده و هم در زمان کوتاهی آماده میشود. برای تهیه این کتلت، ماهی در دو مرحله بوگیری شده و به همین دلیل حتی افرادی که به خوردن غذاهای دریایی علاقه ای ندارند، از خوردن آن لذت میبرند. کتلت ماهی با فیله ماهی بدون استخوان، سیب زمینی، شیر، پیاز، سیر، جعفری و آرد تهیه میشود و چاشنی مورد استفاه در تهیه آن آبلیمو است.
کتلت ماهی نوعی کتلت با طعمی متفاوت است که هم لذیذ و خوشمزه بوده و هم در زمان کوتاهی آماده میشود. برای تهیه این کتلت، ماهی در دو مرحله بوگیری شده و به همین دلیل حتی افرادی که به خوردن غذاهای دریایی علاقه ای ندارند، از خوردن آن لذت میبرند. کتلت ماهی با فیله ماهی بدون استخوان، سیب زمینی، شیر، پیاز، سیر، جعفری و آرد تهیه میشود و چاشنی مورد استفاه در تهیه آن آبلیمو است.