نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کیک و شیرینی طرز تهیه شیرینی ماکارون با ترفندهای حرفه ای

  • نویسنده موضوع Zahra.gh
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 152
  • کاربران تگ شده هیچ

Zahra.gh

کاربر نیمه فعال
سطح
12
 
ارسالی‌ها
461
پسندها
2,878
امتیازها
15,073
مدال‌ها
11
  • نویسنده موضوع
  • #1
ماکارون یک شیرینی نرم و پفی است که به سرعت در دهان ذوب می‌شود. این شیرینی با تنها چند ماده تشکیل دهنده درست می‌شود، اما درست کردن آن بر خلاف ماکارونی اصلا راحت نیست، اما این دلیل نمی‌شود که ما تلاشمان را نکنیم. با رعایت کردن یک سری نکات که در زیر به شما خواهیم گفت، می‌توانید یک ماکارون خوب درست کنید.

طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفندهای حرفه‌ای


ماکارون یک دسر فرانسوی بر پایه مرنگ است که با سفیده تخم مرغ، پودر شکر، پودر بادام و رنگ غذا درست می‌شود. ماکارون در اصل توسط یک آشپز ایتالیایی به فرانسوی‌ها معرفی شد. این شیرینی بسیار نرم و پفی است و شبیه یک کلوچه ساندویچی، اما از نوع نرم است. برای درست کردن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Zahra.gh

Zahra.gh

کاربر نیمه فعال
سطح
12
 
ارسالی‌ها
461
پسندها
2,878
امتیازها
15,073
مدال‌ها
11
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه

۱. همه مواد را آماده کرده و روی میز کار بگذارید.

۲. فر را با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت یا ۱۴۰ درجه سلسیوس روشن کنید. اگر فر شما فن دارد توصیه می‌کنیم که حتی الامکان از آن استفاده نکنید. اما نگران نباشید اگر هیچ جایگزینی به جای آن ندارید، نتیجه کار باز هم خوب خواهد بود.

۳. پودر شکر و پودر بادام را داخل کاسه‌ای بزرگ خوب الک کنید. قطعات درشت را دور بریزید. دو ماده را داخل کاسه با هم ترکیب کنید.

طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفندهای حرفه‌ای


۴. سفیده‌های تخم مرغ را ابتدا بگذارید به دمای اتاق برسند سپس در کاسه‌ای تمیز همراه با نمک هم بزندید تا پف کند. شکر دانه ریز را اضافه کنید، به هم زدن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Zahra.gh

Zahra.gh

کاربر نیمه فعال
سطح
12
 
ارسالی‌ها
461
پسندها
2,878
امتیازها
15,073
مدال‌ها
11
  • نویسنده موضوع
  • #3
ترفند‌های درست کردن ماکارون به صورت حرفه‌ای و بی نقص

طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفندهای حرفه‌ای


  • سفیده تخم مرغ را دیرتر استفاده کنید: سفیده و زرده را جدا کنید. سفیده‌ها را داخل ظرف شیشه‌ای کاملا تمیزی بریزید، روی آن را با سلفون بپوشانید و قبل از استفاده بگذارید چند روز در یخچال بصورت آویزان بماند. این کار آن‌ها را آبگیری می‌کند و برای درست کردن ماکارون عالی می‌شوند.
  • الک کردن: تکه‌های بزرگ آرد بادام سطح ماکارون‌ها را خراب می‌کند. بهترین کار این است که آن‌ها را ابتدا الک کنید سپس داخل غذاساز خرد کنید و چند بار این دو مرحله را تکرار کنید. قطعات درشت را دور بیندازید، سعی نکنید که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Zahra.gh
عقب
بالا