طنز جوک موک

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع زَرِآ
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 163
  • بازدیدها بازدیدها 6,109
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

زَرِآ

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
15/6/19
ارسالی‌ها
1,928
پسندها
28,511
امتیازها
57,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
یه سلام بکنیم به اونی که دوست دخترش اس ام اس داده بیا پیشم ... همزمان اون یکی دوس دخترشم اس ام اس داده دارم میام پیشت ... سلام بدبخت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

امضا : زَرِآ

زَرِآ

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
15/6/19
ارسالی‌ها
1,928
پسندها
28,511
امتیازها
57,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
فک کنم خدا نیمه گمشدمو رنده کرده پاشیده همه جا

هر دختری ومیبینم دلم براش میتپه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

زَرِآ

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
15/6/19
ارسالی‌ها
1,928
پسندها
28,511
امتیازها
57,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
قطار بیشتر از همه آلزایمر داره.. میگه هو هو!!!! دوباره خودش میپرسه چی چی؟!! خدا شاهده ✋️ اگ کاری با من ندارین من برم دانشگاه شریف سمینار دارم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

زَرِآ

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
15/6/19
ارسالی‌ها
1,928
پسندها
28,511
امتیازها
57,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
راه حل لاغری دیگه آخرین راه حل که واسه لاغری به ذهنم میرسه خوردن مایع ظرفشویی پریل طلایی چون به چربی ها نفوذ میکنه و اونارو از بین میبره ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

زَرِآ

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
15/6/19
ارسالی‌ها
1,928
پسندها
28,511
امتیازها
57,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
دوتا معتاد خرما مى خوردند و هسته هاش به سمت هم پرتاب مى کردند... یکیشون گفت: اشغر میدونی ما داریم چی کار می کنیم...؟! گفت: نه . . . گفت: ما داریم جنگ هسته ای میکنیم اونم بین دو ابر قدرت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

زَرِآ

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
15/6/19
ارسالی‌ها
1,928
پسندها
28,511
امتیازها
57,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
ملا نصرالدين وارد روستايی شد و يکی از اهالی به او گفت : ملا من تو را از طريق الاغت می شناسم ملا جواب داد : اشکالی ندارد چون الاغها يکديگر را خوب می شناسند !!!

زَرِآ

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
15/6/19
ارسالی‌ها
1,928
پسندها
28,511
امتیازها
57,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
یارو ميره ، حرم امام رضا نامه مي نويسه ياامام رضا به من ماشين بده ،خونه بده ، پول و ثروت بده بچه هامو سروسامون بده،بعد بميرم!! از حرم که ميره بيرون تصادف ميکنه درحال مردن ميگه: يا امام رضا داری ازآخرميخونی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

زَرِآ

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
15/6/19
ارسالی‌ها
1,928
پسندها
28,511
امتیازها
57,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
اونایی ك فکر میکنن میتونن با پول هر گوهی بخورن، کاملا درست فکر میکنین. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

زَرِآ

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
15/6/19
ارسالی‌ها
1,928
پسندها
28,511
امتیازها
57,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
‏رفتیم خونه فامیلمون که تازه مُرده واسه خودشیرینی گفتم خونه هنوز بوی حاج آقا رو میده... زنش گفت بوی چاه خونه‌س زده بالا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

زَرِآ

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
15/6/19
ارسالی‌ها
1,928
پسندها
28,511
امتیازها
57,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
سر چهار راه بودم یهو ی وانت چراغ قرمزو رد کرد پلیس تو بلندگو گفت وانت کجا میری؟ وانتیه هم تو بلند گو گفت دارم میرم بار بیارم دیرم شده عجله دارم... یعنی ی همچین ملت شادی هستیم ما ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.