- ارسالیها
- 11,235
- پسندها
- 5,542
- امتیازها
- 60,919
- مدالها
- 23
- نویسنده موضوع
- #1
والک پلو از غذاهای محلی استان تهران و کرمانشاه است که با استفاده از برنج، سبزی والک، روغن و کمی نمک درست شده و به تنها یا همراه با نیمرو، گوشت ماهیچه، مرغ و ماهی سرو میشود.
| سرویس آشپزی - والک یک نوع سبزی محلی است که در فصل بهار به صورت خودرو در مناطق کوهستانی کشورمان رشد میکند. والک به تنهایی بوی نامطبوعی دارد. ولی با آن غذایی به نام عنوان والک پلو طبخ میشود که طرفداران زیادی دارد. این غذا که از غذاهای سنتی استانهای تهران و کرمانشاه است به صورت ساده یا همراه با تخم مرغ نیمرو، گوشت ماهیچه، ماهی و مرغ سرو میشود. در این مطلب با طرز تهیه این پلو آشنا میشویم...
| سرویس آشپزی - والک یک نوع سبزی محلی است که در فصل بهار به صورت خودرو در مناطق کوهستانی کشورمان رشد میکند. والک به تنهایی بوی نامطبوعی دارد. ولی با آن غذایی به نام عنوان والک پلو طبخ میشود که طرفداران زیادی دارد. این غذا که از غذاهای سنتی استانهای تهران و کرمانشاه است به صورت ساده یا همراه با تخم مرغ نیمرو، گوشت ماهیچه، ماهی و مرغ سرو میشود. در این مطلب با طرز تهیه این پلو آشنا میشویم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.