پزشکی روغن های نامناسب برای سرخ کردن

  • نویسنده موضوع ¦[☆ Atrin ☆]¦›
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 205
  • کاربران تگ شده هیچ

¦[☆ Atrin ☆]¦›

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری
تاریخ ثبت‌نام
15/11/18
ارسالی‌ها
11,938
پسندها
10,896
امتیازها
67,173
مدال‌ها
23
سطح
23
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
روغن های نامناسب برای سرخ کردن

روغن های نامناسب برای سرخ کردن
روغن های بد و نامناسب برای غذاهای خوراکی

روغن های سرخ کردنی در تهیه بسیاری از غذاها به کار می روند که در این مطلب با بدترین نوع این روغن ها آشنا می شوید.

عضو هیئت علمی انستیتو تغذیه و صنایع کشور گفت: مردم اطلاعات روی روغن های خریداری شده را با دقت ملاحظه کنند که نوع آن روی بسته درج شده است و در مصارف خوراکی به هیچ عنوان از روغن پومیس که هیچ ارزش غذایی ندارد استفاده نکنند.

دکتر عزیزالله زرگران عضو هیئت علمی انستیتو تغذیه و صنایع کشور گفت : در رابطه با روغن ها معضلی که وجود دارد بخصوص در بحث روغن زیتون این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا