طب سنتی خواص پسته تازه و خوشمزه برای خانوم های باردار...

  • نویسنده موضوع raziyeh.moradi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 34
  • بازدیدها 915
  • کاربران تگ شده هیچ

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
15/5/19
ارسالی‌ها
491
پسندها
1,534
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #31
۴-مصرف بیش از اندازه پسته در دوران بارداری خطر ابتلا به اسم و برخی اختلال‌ها و بیماری‌های تنفسی را در نوزادان بالا می‌برد.

در تحقیقات که دانشمندان هلندی انجام دادند به این نتیجه رسیدند که ۵۰ درصد نوزادانی که مادران آنها در دوره بارداری آجیل زیاد مصرف کردند ا
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
15/5/19
ارسالی‌ها
491
پسندها
1,534
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #32
احتمال ابتلا به آسم در آن‌ها افزایش یافته است که خس‌خس سینه کودکان و تنگی نفس‌های شبانه می‌تواند دلیلی بر این ادعا باشد.بنابراین پیش از مصرف آجیل درباره حساسیت به آن ها با پزشک خود صحبت کنید.
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
15/5/19
ارسالی‌ها
491
پسندها
1,534
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #33
۵-مصرف یک مشت پسته تقریباً (۵ انس) چیزی حدود ۲۰ عدد پسته در روز کافی است و مصرف بیش از آن به دلیل کالری اضافی که به بدن می‌رسد توصیه نمی‌شود و پزشکان به خانم ها توصیه می‌کنند که در زمان بارداری تنها ۳۰۰ کیلوکالری به میزان مصرفی خود اضافه کنند تا در طول بارداری دچار اضافه وزن و چاقی نشوند.
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
15/5/19
ارسالی‌ها
491
پسندها
1,534
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #34
۶-قابل ذکر است که مغز پسته یکی از منابع غنی اسیدهای چرب مفید است، اما مصرف آن به افرادی که میزان تری گلیسرید خون بالایی دارند، توصیه نمی گردد همچنین به دلیل هضم دشوار آن برای معده مناسب نیست. البته خوردن زیاد آن باعث گرمی بدن و کهیر و دانه های ق رنگ در پوست می گردد .برای برطرف شدن گرمی و خشکی باید سرکه ، انار ترش و یا برگه زردآلوی ترش میل نمود.
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
15/5/19
ارسالی‌ها
491
پسندها
1,534
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #35
۷-جالب است بدانید که خوردن پسته برای اشخاصی که دچار ضعف و نارسایی کبد هستند و مبتلایان به بیماریهای نقرس و دیابت و ناراحتی کلیه مضر است.

۸-مغز پسته از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و برای افراد گرم مزاج مناسب نمی باشد

در پایان توجه شمارا به این نکته جلب میکنم که تمام مطالب بالا صرفا تحقیقات و بعضا تجربیات محدودی راجع به پسته هست
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا