متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

طب سنتی خواص پسته تازه و خوشمزه برای خانوم های باردار...

  • نویسنده موضوع raziyeh.moradi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 34
  • بازدیدها 1,096
  • کاربران تگ شده هیچ

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #21
دیابت نوع ۲ شایع ترین نوع دیابت است. در این بیماری بدن به اندازه کافی انسولین تولید نمی کند یا سلول ها میزان انسولین تولید شده را نادیده می گیرند.
دیابت نوع ۲ در افرادی که در شیف شب کار می کنند بیشتر دیده می شود.
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #22
راههایی برای مصرف پسته در بارداری
اگر سابقه حساسیت به مصرف پسته در خانواده شما وجود ندارد، می توانید پسته را در رژیم غذایی خود جای دهید. در این جا راه هایی وجود دارد که می توانید امتحان کنید:

۱– می توانید پسته را در غذای دلخواه خود بریزید.
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #23
۲– می توانید پسته ریز شده را در ماست یخ زده، سوپ جو و شیر و غلات بریزید و به عنوان صبحانه مصرف کنید.

۳– می توانید پسته ریز شده را به همراه سینه مرغ در مخلوط تخم مرغ بریزید.

۴– می توانید دسرهای خوشمزه ای با پسته درست کنید و به رژیم غذایی خود بیفزایید
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #24
۵– معجونی به نام قووتو (قوت)



در روزگاران قدیم مادربزرگ‌ها معجونی داشتند به نام قووتو که از ترکیب پسته، قند و هل تهیه می‌شد و برای زنانی که تازه وضع حمل کرده‌اند داده می‌شد تا با مصرف آن قوت پیدا کنند و سریع‌تر دوران نقاهت خود را به پایان برسانند.
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #25
مادربزرگ‌ها پسته خام یا پسته تفت‌داده شده را با قند و کمی هل آسیاب می‌کردند که مصرف این معجون در میان وعده‌ها به افزایش توان و بنیه زنان که تازه وضع حمل کرده و دختران کمک زیادی می‌کرد؛ و هنوز هم در برخی از نقاط کشور از قووتو استفاده می‌شود
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #26
۶– جالب است بدانید که از عصاره مغز پسته، روغن شفاف و زرد رنگی به دست می آید که خواص غذایی و درمانی دارد.البته روغن پسته یک مرطوب کننده مطلوب بوده و به سرعت جذب می شود و حالت چسبندگی ایجاد نمی کند و برای ماساژ صورت و بدن گزینه مناسبی می باشد.
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #27
قابل ذکر است که اسیدهای چرب امگا۶ آن اثر زخم های ناشی از اعمال جراحی را از بین برده و از چین و چروک دور چشم و صورت جلوگیری کرده و از همه مهم تر موها را شفاف می کند.



لازم است بدانید که مصرف خوراکی این روغن نیز جنبه درمانی داشته و فسفر آن هوش و حافظه را افزایش و اسیدفولیک آن به رشد و تکامل سیستم عصبی جنین یاری می کند
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #28
مصرف بیش از اندازه پسته در بارداری
از آنجایی که مصرف بیش از حد هر نوع ماده غذایی در دوران بارداری برای مادر و جنین داخل رحم او مضر خواهد بود. پس مصرف بیش از حد پسته و آجیل نیز خطرناک خواهد بود
خانم های باردار باید مصرف روزانه پسته را کنترل کنند و بیشتر از ده تا بیست دانه نخورند چون ممکن است ضرر داشته باشد و باعث دل درد شود و پیش از مصرف آجیل ها با پزشک صحبت کنید و عوارض آن ها را بپرسید.
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #29
در ادامه دلایل اجتناب از مصرف پسته در طول بارداری ذکر شده است:
۱- پسته حاوی فروکتون هایی است که هضم غذا را با مشکل روبرو می کند بنابرای باعث اسهال، یبوست، درد شکم و نفخ می شود.

۲- پسته تفت داده شده مقدار زیادی سدیم دارد که باعث افزایش فشار خون می شود و به همین دلیل در طول بارداری مطلوب نیست.
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #30
۳- اگر نسبت به آجیل ها حساسیت دارید، بهتر است در طول بارداری از مصرف آن ها اجتناب کنید.درباره حساسیت در بارداری بیشتر بدانید. آناکاردیک اسید ترکیب شیمیایی است که در آجیل وجود
دارد و موجب ایجاد حساسیت می شود. علائم شامل خارش پوست، تنگی نفس، درد شکم، حالت تهوع و اسهال است.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا