- تاریخ ثبتنام
- 31/3/19
- ارسالیها
- 85
- پسندها
- 941
- امتیازها
- 4,878
- مدالها
- 6
اگه که بحثهای دوستانهتون این باشه، واقعا متاسفم براتون!!کلا شما موفق باشین
سعی کنین توی بحث های من شرکت نکنین
چون شاید ازین به بعد بحث های دوستانه زیادی بخوام انجام بدم
اگه که بحثهای دوستانهتون این باشه، واقعا متاسفم براتون!!کلا شما موفق باشین
سعی کنین توی بحث های من شرکت نکنین
چون شاید ازین به بعد بحث های دوستانه زیادی بخوام انجام بدم
شما تو اینجا بیان کردین که بحثی کنیم تا به کمیت اضافه بشه،اشتباه شما تو اینجاست نویسنده هایی که کار با کیفیت پایین تو مجازی پخش می کنن با تکرار و تمرین کیفیت خوبی به رمان میبخشن در این باره باید اشاره کنم به کارهای اولیه رمان فرشته تات شهدوست و رمانهای خانم پور اصفهانی و کارهایی که الان طرفدار فوق العاده زیادی دارن!منم که نگفتم همه نویسنده های دختر بد مینویسن
خواستم بحثی کرده باشیم از کمیتشون کم بشه به کیفیتشون اضاف بشه همین
نه نمیشه گفت مال پسرا بیشتره یا دخترا .دخترا راحت تر میتونن بیان کنن و افکارشون رو در معرض خوندن بزارن وگرنه بهترین رمانها رو...
شما تو اینجا بیان کردین که بحثی کنیم تا به کمیت اضافه بشه،اشتباه شما تو اینجاست نویسنده هایی که کار با کیفیت پایین تو مجازی پخش می کنن با تکرار و تمرین کیفیت خوبی به رمان میبخشن در این باره باید اشاره کنم به کارهای اولیه رمان فرشته تات شهدوست و رمانهای خانم پور اصفهانی و کارهایی که الان طرفدار فوق العاده زیادی دارن!
در اینجاست که میگن کمی به حرفهاتون دقت کنید،
درسته نویسنده هایی مرد موفق هست و خب به شخصه خیلی هارو میپسندم ولی به این معنا نیست زنها کارهای بی کیفیتیو می نویسن و به دست مردم میدن که به عنوان مثال فتانه حاج سید جوادی جزوشون هستن که تمثیل کننده ادبیات و استعداد رمان نویسی ایران و ایرانیان هستش که بین المانی...
شما تو اینجا بیان کردین که بحثی کنیم تا به کمیت اضافه بشه،اشتباه شما تو اینجاست نویسنده هایی که کار با کیفیت پایین تو مجازی پخش می کنن با تکرار و تمرین کیفیت خوبی به رمان میبخشن در این باره باید اشاره کنم به کارهای اولیه رمان فرشته تات شهدوست و رمانهای خانم پور اصفهانی و کارهایی که الان طرفدار فوق العاده زیادی دارن!
در اینجاست که میگن کمی به حرفهاتون دقت کنید،
درسته نویسنده هایی مرد موفق هست و خب به شخصه خیلی هارو میپسندم ولی به این معنا نیست زنها کارهای بی کیفیتیو می نویسن و به دست مردم میدن که به عنوان مثال فتانه حاج سید جوادی جزوشون هستن که تمثیل کننده ادبیات و استعداد رمان نویسی ایران و ایرانیان هستش که بین المانی...
چون دخترنسلام خدمت دوستان
یه سوال ذهن منو درگیر کرده چرا دخترا انقدر علاقه به نوشتن رمان دارن؟اون هم از نوع عاشقانه؟
یا چرا این همه وقت میزارن واسه خوندن این نوع رمانها؟
خسته نمیشین چرا![]()