اونجا کاخ سفیده :/ منظورش اینه ما تو تصمیم گیری دخیل نبودیمچه جالبه که از مکان حمله هم اطلاع دارند .
واقعا چرا جوری صحبت میکنین انگار سلطانهای تو فیلما هستن و اونم نقشهای منفی؟ مگه حرفهای اونا خندهدار بود؟! اونا مردم عادیای هستن که در هیچ چیزی دخیل نیستن. دلیل خندهها و مسخره کردناتون رو نمیفهمم!اینکه حکومت ما هم یه جایی اتیش به پا میکرد و ما میدونستیم مقصره وکشور مقابل قصد انتقام داشت، ما نمیاومدیم از مردمش دلجویی کنیم؟ مردم اون کشور فقط به یه رئیس جمهور رای دادن و بعضیاشون ذکر هم کردن که رای ندادن! تو این قضیه اونا همونقدر بی گناهن که ما هستیم. درواقع باید گفت اونا زیادی مهربون و احمقن که میان به ادمایی مثل ما دلداری میدن! واقعا که
نمیدونستم کاخ سفید کنار دریاس ؟اونجا کاخ سفیده :/ منظورش اینه ما تو تصمیم گیری دخیل نبودیم
اینطوری ک خودشون میگن ما از ترامپ متنفریم، ما جز نقششون نبودیم، ببرید بکشیدش، معلومه اصن عاشقشنبنظرم ترامپ رو بکشن همه چی درست میشه هم ما خوشال میشیم هم آمریکایی ها :/
حرفتون درست و متینلازم نیست شما درمورد اطلاعات عمومی من نظر بدید من به اندازه ی کافی مطلع هستم منتهی نمیخوام بحث سیاسی یا خشونت امیز راه بندازم من صرفا از دید انسانن دوستانه دارم میگم وقتی چند نفر انقد انسان بودن که توییت همدردانه برای ما زدن دلیلی بر امسخر و تحقیر اونا وجود نداره طرف حساب شما کسای دیگه ای هستش
اگه خونواده ای داغدار باشه بهش تسلیت بگی مسلما حالش بهتر نمیشه ولی تو شعور خودتو رسوندی
10تا آدم بیگناه به بیرحمانه ترین و مظلومانه ترین شکل ممکن وسط ی شهر جلوی چشم مردم کشته شدنواقعا چرا جوری صحبت میکنین انگار سلطانهای تو فیلما هستن و اونم نقشهای منفی؟ مگه حرفهای اونا خندهدار بود؟! اونا مردم عادیای هستن که در هیچ چیزی دخیل نیستن. دلیل خندهها و مسخره کردناتون رو نمیفهمم!اینکه حکومت ما هم یه جایی اتیش به پا میکرد و ما میدونستیم مقصره وکشور مقابل قصد انتقام داشت، ما نمیاومدیم از مردمش دلجویی کنیم؟ مردم اون کشور فقط به یه رئیس جمهور رای دادن و بعضیاشون ذکر هم کردن که رای ندادن! تو این قضیه اونا همونقدر بی گناهن که ما هستیم. درواقع باید گفت اونا زیادی مهربون و احمقن که میان به ادمایی مثل ما دلداری میدن! واقعا که
درسته فقط من یکدفعه دیدم دارن مسخرشون میکنن واقعا متحیر شدم ♡حرفتون درست و متین
ولی با ناراحتی اونا یا همدردی اونا داغ ما کم نمیشه
آدمای امریکایی همونایی بودن که ماها رو تروسیت و .. میدونستن ولی الان...
ماها خودمونم بدون شک دوست داریم فقط ترامپ نابود شه نه مردم عادی ولی الان هممون ناراحتیم و میخوایم یه جوری خودمونو آروم کنیم