-هوژیـن نو ورود سطح 8 ارسالیها 18 پسندها 1,193 امتیازها 6,203 مدالها 6 15/6/20 #11 زنگ میزدم آتش نشانی میگفتم عمو خونه ما کجاس؟ ( اسکل چیست؟ اسکل اون پرنده ای نیس که جا تخماشو گم میکنه... اسکل منه مردم آزارم ) امضا : -هوژیـن
زنگ میزدم آتش نشانی میگفتم عمو خونه ما کجاس؟ ( اسکل چیست؟ اسکل اون پرنده ای نیس که جا تخماشو گم میکنه... اسکل منه مردم آزارم )
درسا اسفنـــد کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 278 پسندها 1,554 امتیازها 10,013 مدالها 9 15/6/20 #12 بچگی اذیتام تو خونه بود فقط تنها کاری که بیرون می کردم این بود که از دیوار برم بالا بشینم حیاط ملت رو دید بزنم، هنوز هم اینکار برام جذابه امضا : درسا اسفنـــد
بچگی اذیتام تو خونه بود فقط تنها کاری که بیرون می کردم این بود که از دیوار برم بالا بشینم حیاط ملت رو دید بزنم، هنوز هم اینکار برام جذابه
زهـرا دُلاریـᥫ᭡ هنرمند انجمن سطح 21 ارسالیها 6,927 پسندها 9,685 امتیازها 55,373 مدالها 33 15/6/20 #13 من بچه خوبی بودم. بقیه من رو اذیت میکردند. هر چند توی زور نمی تونستند کاری کنند و خودشون داغون می شدند بدون اینکه کاری کنم امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡
من بچه خوبی بودم. بقیه من رو اذیت میکردند. هر چند توی زور نمی تونستند کاری کنند و خودشون داغون می شدند بدون اینکه کاری کنم
Maryam.chitsazii ویراستار انجمن سطح 14 ارسالیها 993 پسندها 5,067 امتیازها 23,673 مدالها 17 17/6/20 #14 ما همسایه نداشتیم، یعنی داشتیم دوتا بیشتر نبودن منم بچه آروم اصلا سراغ اونا نرفتم روی هم رفته زنگ در خونه خودمون رو برای اذیت میزدم. یا آیفون رو برمیداشتم حرف میزدم آهنگ میخوندم. امضا : Maryam.chitsazii
ما همسایه نداشتیم، یعنی داشتیم دوتا بیشتر نبودن منم بچه آروم اصلا سراغ اونا نرفتم روی هم رفته زنگ در خونه خودمون رو برای اذیت میزدم. یا آیفون رو برمیداشتم حرف میزدم آهنگ میخوندم.