متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ INTP

1. Seta~

Type6 وفادار | Type6

‌‌ادامه‌ی: #INTP های #type6 بخش دوم: این نگرانی زیاد ممکنه باعث بشه که این افراد فرصت‌های خوب رو از دست بدن. چون خیلی وقت‌ها برای تصمیم‌گیری معطل می‌کنن. برای همین اونا باید یاد بگیرن که به خودشون اعتماد کنن و کمی ریسک کنن. همچنین، داشتن دوستانی که حمایتشون کنن، می‌تونه بهشون کمک کنه تا احساس...
  2. Seta~

Type6 وفادار | Type6

‌‌این قسمت: #INTP های #type6 این افراد معمولاً خیلی به دنبال امنیت و اطمینان هستن و دوست دارن که همه چیز طبق برنامه پیش بره. اونا قبل از اینکه کاری رو انجام بدن، خیلی فکر می‌کنن و همه جوانب رو بررسی می‌کنن.به طور خلاصه، این افراد یه جورهایی دانشمندانی هستن که همیشه نگران هستن که آزمایششون به...
  3. Natanahi

INTP منطق دان | INTP

چه چیزی باعث عصبانیت #INTP می‌شه ؟ احساسات زیاد ، افراد خودخواه ، احترام نذاشتن بهشون.
  4. اِنزوا؛

INTP منطق دان | INTP

...بهم ضرر میزدن اما باز ادامه میدادم. ولی الان همشون تموم شدن. و بخاطر اشتباهاتی که اونموقع کردم خیلی ناراحتم. و اعصابمو خورد میکنه. یوقتایی میگم الان بخاطر اون چیزا مسخرم میکنن. بخاطر اینکه میخواستن ترکم کنن ولی من التماس میکردم. و اونا حس قدرت میکردن. چطوری دیگه بهشون فکر نکنم :) از طرف یه...
  5. اِنزوا؛

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

اگه تایپ‌ها هرچی دلشون میخواست میتونستن روی کارت ولنتاین بنویسن، چی مینوشتن؟ #intj : چون دوستت دارم خودت و آینده‌ات رو مفتی آنالیز میکنم. #INTP : پیام تو رو سین نمیکنم جواب ندم. حتما جواب میدم. انقدر دوستت دارم. #ENTP : میذارم گاه به گاه بعضی از بحث‌ها رو تو ببری. در این حد برام قابل...
  6. اِنزوا؛

INTP منطق دان | INTP

هر تایپ چطوری بقیه رو جاج میکنه؟ #INTP : اونها میزان منطقی بودن شما رو جاج میکنن. آدم‌هایی که موقع تصمیم‌گیری‌های مهم بچه‌بازی درمیارن یا بلد نیستن جدی باشن، کسایی که هرچیزی رو شخصی‌سازی میکنن و نمیشه یه بحث بی‌طرف باهاشون داشت و اونایی که منتظر نشستن تا با هر حرفی حس کنن بهشون توهین شده...
  7. Natanahi

...کشف مسائل سربسته و مرموز. ـ #ISTP ↜ حس آزادی و امنیت. ـ #ISFP ↜ داشتن یه دلیل برای شوق و انگیزه درونی. ـ #INFP ↜ نتایج خلاقانه توی هر زمینه. ـ #INTP ↜ حل کردن معماهای ذهنی. ـ #ESTP ↜ مورد اعتمادِ رفیق‌هاشون بودن. ـ #ESFP ↜ تاثیر مثبت گذاشتن روی بقیه. ـ #ENFP ↜ فعالیت های جدید و باحال انجام...
  8. Natanahi

...تایپ مطابق خواسته‌هاش پیش بره. ـ #ISFP ↜ کسی که بی تعصب و آزادانه از موسیقی، هنر و زیبایی ها لذت ببره. ـ #INFP ↜ کسی که صادقانه درکش کنه. ـ #INTP ↜ کسی که موقع به اشتراک گذاری افکار توسط این تایپ، قضاوتشون نکنه و براش جَو راحتی رو بسازه. ـ #ESTP ↜ کسی که باهاش همراهی کنه و شونه به شونه‌ی هم...
  9. Dark night

Type2 یاری‌گر | Type2

ادامه‌ی: #INTP های #type2 بخش دوم این افراد معمولاً خیلی منطقی و تحلیل‌گر هستن، اما در عین حال، یه قلب مهربون هم دارن و دوست دارن به دیگران خدمت کنن. این ترکیب میتونه باعث بشه که اونا به مشاوران خوبی تبدیل بشن.
  10. Dark night

Type2 یاری‌گر | Type2

این قسمت: #INTP های #type2 تیپ 2 انیاگرام به این INTP ها یه حس قوی از کمک کردن به دیگران و برقراری ارتباط میده. این یعنی نه تنها دوست داره دنیا رو بفهمه، بلکه دوست داره به دیگران هم کمک کنه تا بهتر زندگی کنن.
  11. Natanahi

...گاهی از وظیفشون خسته بشن. ـ #intj ↜ منطقی ترین ها هم، قلب و احساسات دارن! ـ #INFP ↜ مقید ترین ها هم، ممکنه اعتقاداتشون به لرزه در بیاد ـ #INTP ↜ قضاوت گر ترین ها هم، میتونن به شدت احساسی برخورد کنن. ـ #ISTP ↜ شجاع ترین ها هم، ترس های خودشون رو دارن. ـ #ISFP ↜ واقع بین ترین ها هم، ممکنه...
  12. H

...#ISFJ, #ISFP, #ENFJ : خوشحال می‌شن و قبول می‌کنن تا باهم برین بیرون. ـ #ESTJ, #ENTJ, #ISTJ : بدون اینکه چیزی بگن در رو می‌بندن. ـ #intj, #INTP, #ISTP : حتی در رو باز نمی‌کنن. ـ #ESFP, #ESTP, #ENTP, #ENFP : خودشون کسی هستن که میان و پيشنهاد بیرون رفتن رو می‌دن. ـ #INFJ, #INFP : کلی سوال...
  13. H

...از لحاظ ذهنی پر بار تره. ـ #INFP ↜ احتمالا از فیلم و فیکشن های فانتزی یا علمی-تخیلی لذت ببرن و صحنه‌های خاصش رو مدام توی ذهنشون تصور کنن. ـ #INTP ↜ از جمله کساییه که احتمالا با فلسفه کلاس های صبح مشکل داشته و زود سرش بد خلق میشه. ـ #ESTP ↜ از جمله کسایی که گذشتن از مشکلات و عبور از سوء...
  14. Dark night

INTP منطق دان | INTP

ویژگی سمی من اینه که پیش خودم فرض می‌کنم مردم شعور و عقل دارن و وقتی بهم می‌فهمونن ندارن عصبانی میشم #INTP
  15. Dark night

INTP منطق دان | INTP

#INTP احتمال اینکه توی ذهنش جوابت رو بده ولی یادش بره تایپ کنه بالاست
عقب
بالا