کاربرد هشتگ علیرضا_آذر

1. Mahdiye sajdeh

ویژه رمان هُـودِه | مهدیه سجده نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

جان این ایستگاه متروکه زنده کن لاشه ی قطارم را هیچ عشقی به مقصدم نرسید پس بده مهره های مارم را #علیرضا_آذر تک سلام امروز و من با یه پارت فعلا اومدم تا پارتای انتهایی رو بنویسم :pleading-face: دوستون دارم:) شاید دلمم نمیاد تموم بشه هوده برای من خیلی خاص...
  2. Mahdiye sajdeh

دست هایم به کار کشتنم اند #علیرضا_آذر جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  3. Mahdiye sajdeh

می‌روم تا درو کنم خود را…. #علیرضا_آذر خوبین دیگه؟ نظر داشتین بنویسین. دوستون دارم:) جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  4. Mahdiye sajdeh

مـن سوالم پـرِ پرسیـدن و بی هیچ جواب #علیرضا_آذر سلام دوباره خوب باشین و دوستون دارم:) جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  5. Mahdiye sajdeh

ای بر پدرت دنیا آهسته‌چه‌هاکردی بین من و دیروزم مغلوبه به پا کردی هرچیزبه‌جز اسمت از حافظه‌ام تُف‌شد تا حال مرا دیدند سیگار تعارف شد #علیرضا_آذر دوستون دارم:) جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  6. Mahdiye sajdeh

بختک سر راه را گرفته، رغبت به حضور ما ندارد بر ناخن خشک بخت لعنت، چیزی به کسی روا ندارد #علیرضا_آذر سلام دوم‌امروز واقعا نظر نمیدین؟ خیلی به من طلم روا میداربن:melting-face::grinning-face: ولی بازم پارت میذارم و‌دوستون دارم با تاکید:458039-45f2a44705b8a0bf123b30032d39a5ba: :) جهت مشاهده متن...
  7. Mahdiye sajdeh

بختِ نامرد بزن ، بَـد به دلت راه نده؛ به غم‌انگیزیِ فرزند و زنم فـڪر نکن. #علیرضا_آذر سلام خوبین؟ دیشب به حدی خستخ بودم که نشد ادامه پارتا رو بذارم شمام که نظر نمیدین:( بریم برای باقی پارتا و دوستون دارم:) جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  8. Mahdiye sajdeh

گاه و بی گاه پر از پنجره های خطرم به سرم میزند این مرتبه حتما بپرم #علیرضا_آذر سلام چندم امشب اگر شد بازم پارت میذارم اگر نه که فردا باقیشو میذارم دوستون دارم:) جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  9. Mahdiye sajdeh

از سر شب تا به سحر سوختن حادثه را از دو سه سر سوختن #علیرضا_آذر سلام سوم امروز نظر بدین حتما دوستون دارم:) جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  10. Mahdiye sajdeh

از همه ی کودکی ام درد ماند نیم وجب بچه ولگرد ماند #علیرضا_آذر سلام خوبین؟ ببخشید خیلی با فاصله پارت میذارم ولی امروز خیلی جلو میریم. دوستون دارم:) نظر بدین حتما جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  11. Mahdiye sajdeh

ریشه به خونابه و خون میرسد میوه که شد بمب جنون میرسد #علیرضا_آذر سلام سوم امشب بازم پارت میذارم دوستون دارم:) جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  12. Mahdiye sajdeh

خودم با خودم پشت میزم غریبه ام مریضم اجازه دهید آخرین چای خود را بریزم #علیرضا_آذر سلام آخر امروز واقعا دیگه خیلی پارت گذاشتم تحویلم بگیرین من منتظر نظراتتون هستم. جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  13. Mahdiye sajdeh

دست ڪسی نیست زمین گیری ام، عاشق این آدم زنجیری ام.. #علیرضا_آذر ________________________________ فقط بگم یه پارت دیگه هم جبران دیشب میذارم. دوستون دارم:) جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  14. Mahdiye sajdeh

مجنونم و خون در دهنم می رقصد دستان جنون در دهنم می رقصد #علیرضا_آذر ________________________________ سلام آخر امشب دوستون دارم:) جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  15. Mahdiye sajdeh

در دل مقبره‌ات زنده بمان سنگ صبور.... #علیرضا_آذر ___________________________ سلام دوم‌ امروز دوستون دارم :) جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
عقب
بالا