کاربرد هشتگ علیرضا_آذر

1. Mahdiye sajdeh

ویژه رمان هُـودِه | مهدیه سجده نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

در دل مقبره‌ات زنده بمان سنگ صبور.... #علیرضا_آذر ___________________________ سلام دوم‌ امروز دوستون دارم :) جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  2. Mahdiye sajdeh

‌دست ڪسی نیست زمین گیری ام، عاشق این آدم زنجیری ام.. #علیرضا_آذر ___________________________ سلام دوم‌امشب خوبین دیگه؟ دوستون دارم:) جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید *اداره دهم پلیس آگاهی چه وظیفه‌ای دارد: در این اداره که یکی از اداره‌های پلیس آگاهی است، به پرونده‌های قتل، فوت‌های...
  3. Mahdiye sajdeh

...با گُـروم گرومب خودش عکس هایی فجیع می انداخت چکه های غلیظِ خون افتاد از کجا روی صورتِ دامن او مسافر نبود اما باز منتظر تا قطار برگردد #علیرضا_آذر __________________________ سلام دوم امشب من از خسته ترین حالت دارم پارت میذارم و انرژیم صفره قشنگ دوستون دارم :) لطفا برام در مورد قسمت جناییش...
  4. Mahdiye sajdeh

زهر ترين زاويه ي شوكران مرگ ترین حقه ی جادوگران داغ ترین شهوت آتش زدن تهمت شاعر به سیاوش زدن #علیرضا_آذر ______________________________ سلام سوم امروز واقعا دلتون میاد هیچی نمیگین؟ چرا آخه؟ من این همه میگم اولین باره جنایی مینویسم دوست دارم نظرتون رو بدونم بعد سکوت؟ خبیث نباشین...
  5. Mahdiye sajdeh

بد نیست شبی سر به جنونم بزنی! گاهی سرکی به آسمونم بزنی! #علیرضا_آذر ____________________________________ سلام دوم امروز و اینکه حالتون خوبه؟ نظر بدید حتما. باشه؟ این پارتا برام مهمه میخوام بدپنم نظرتون چیه؟ شما دوستایی که از اول رمان نظر ندادید میشه یه کلمه هم‌ شده برام بنویسید مه ژانر جناییش...
  6. Mahdiye sajdeh

زنده‌ام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید #علیرضا_آذر ___________________________________ سلام دوباره خوب باشید الهی میگن پسر یاغی بشه خدا به پدر و مادرش رحم کنه همینه دوستون دارم :) نظر بدید جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  7. Mahdiye sajdeh

دل به دریاچه حافظ زدم از ترس سراب مرده شور شب و روز من و این حال خراب... #علیرضا_آذر _________________________________________ سلام دوستای عزیزم. خوبین؟ حالتون خوبه؟ چون نظر نمیدید موندم قصه رو‌ دوست دارید یا نه میگم اینجوری پارت میذارم خوبه؟ همه اکثرا حدس زدید که علیرضا به قتل رسیده و قاتل...
  8. Mahdiye sajdeh

از خانه به ویرانه از خانه به ویرانه از خانه به ویرانه تکرار سلوکم شد #علیرضا_آذر _________________________________ سلام بی موقع شاید هم بدموقع ظهر جمعه. از اونجایی جه نمیدونم طول هفته چه طور پیش برخ چفتم دو پارت این هفته رو الان بذارم. میگم از نظرتون مردی که خیلی منظم و مرتب باشه خوبه؟ به نظر...
  9. Mahdiye sajdeh

...عشق است باید بلدت باشم سخت‌ است ولی‌باید درجذر و مَدَت‌باشم هرچند که بی لنگر، هرچند که بی‌فانوس حکم آنچه توفرمایی ، ای‌خانوم اقیانوس #علیرضا_آذر __________________________________ سلام خوبین؟ میگم قصه و روندش رو دوست دارید؟ نظرتون راجع به پارت گذاری چیه؟ خوبه با همین سرعت جلو بریم؟ میگم...
عقب
بالا