کاربرد هشتگ علیرضا_آذر

1. ~•°REZ-FA°•~

متون و دلنوشته‌ها متون و دلنوشته‌ها | علیرضا آذر

کبوترهای شهرم را هزاران نامه بر کردم که شاید آسمان بردارد آن درد وبالم را تو هم پرسیده بودی که چه خواهی کرد با دوری صبوری کن برایت می‌نویسم شرح حالم را #علیرضا_آذر
  2. ~•°REZ-FA°•~

عهد بستم نفسم باشی من باشم و تو، ای که بی تو نفسم تنگ است و دلم تنگ‌تر... *** تازه بعد از تـو به خود آمدم و فهمیدم که چه اندازه به دنیای تو وابسته شدم #علیرضا_آذر
  3. ~•°REZ-FA°•~

یک گام دگر مانده، در معرض تابوتم کبریت بکش بانو، من بشکه باروتم *** شده آیا که نفهمی که چه مرگت شده است؟ من دقیقاً به همین حال دچارم امروز... #علیرضا_آذر
  4. ~•°REZ-FA°•~

می‌رقصد و انگار نه انگار شب است دست از تب و تاب شور بردار، شب است *** می‌شد از رفتنت گذشت اما جان در اندازه‌های پایم نیست... #علیرضا_آذر
  5. ~•°REZ-FA°•~

زندگی سرد بود اما عشق می‌توانست کارگر باشد! می‌توان قطب را جهنم کرد پای دل در میان اگر باشد...! #علیرضا_آذر
  6. ~•°REZ-FA°•~

نامه‌ات را هنوز می‌خوانم... گفته بودی بهار می‌آیی... *** نشد از تو بنویسم تو به من مَنگنه‌ای #علیرضا_آذر
  7. ~•°REZ-FA°•~

از همان جاده‌ای که آمد، رفت رفت و اندوه برنگشتن شد... *** یک نفر نیست فقط زود خلاصم بکند نکشی می‌کشمت، باش ببین کی گفتم #علیرضا_آذر
  8. ~•°REZ-FA°•~

دردسرهای ما تفاوت داشت من سرم گرم پای بستن بود نقشه‌ها می‌کشید چشمانت چشم‌ها، چشم دل شکستن بود #علیرضا_آذر
  9. ~•°REZ-FA°•~

او رفت و با خود برد خوابم را... دنیا پس از او قرص و بیداری‌ست دکتر بفهمد یا نفهمد باز... عشق التهابِ خویش آزاری‌ست #علیرضا_آذر
  10. ~•°REZ-FA°•~

چای گیجی وسط کافه‌ی دنیا بودم! قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند، تلخی بی‌کسیام قهوه‌ی مرغوبم کرد! #علیرضا_آذر
  11. ~•°REZ-FA°•~

زنده‌ام، هر چه زدی تیغه به شریان نرسید... *** آن به هر لحظه‌ی تب دار تو پیوند، منم آنقدر داغ به جانم، که دماوند منم! #علیرضا_آذر
  12. ~•°REZ-FA°•~

یک سورہ بخوان مهریه‌ام کن غزلت را من طاقت یعقوب ندارم بغلم کن بغلم کن #علیرضا_آذر
  13. ~•°REZ-FA°•~

آخرم را شنیده‌ای اما... در دلت هیچ التهابی نیست... با تو مرگ و بدون تو مرگ است... عشق را هیچ انتخابی نیست! #علیرضا_آذر
  14. ~•°REZ-FA°•~

یادش همه‌جا هست، خودش نوش شما ای ننگ بر او، مرگ بر آغوش شما *** یک هَفته به کُنـکور عروسَـت کردند دیوانـه شُــدم رَوانشناسی خــواندَم #علیرضا_آذر
  15. ~•°REZ-FA°•~

پشتِ کمرنگ ترین فاجعه‌ها کشف شدم آن‌که در سفسطه جان کند فقط من بودم چاره‌ای نیست از این راه گذر باید کرد باید از وادیِ مشکوک به پایان برسی #علیرضا_آذر
عقب
بالا