متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ Tweet

1. Seta~

Archetypes آرکی‌تایپ | دیالوگ و توئیت‌

هرا: تو یه جور وارد اتاق میشی انگار خدا فرستادتت. هرا: به عنوان یک مجازات. آفرودیت: ... #Aphrodite #Hera #meme #Tweet
  2. Seta~

دیونوسوس: اگه یه توالت عمومی دیدید که درش قفل بود. دیونوسوس: چندبار تلاش کنید که بازش کنید تا مطمئن شید فرد داخل استرس میگیره. آرتمیس: به نظر باحال نمیاد دیونوسوس. پوزیدون: اون عوضی تو بودی؟ #Dionysus #Artemis #Poseidon #meme #Tweet
  3. Seta~

آرس: میدونی چیه؟ من از دنبال کردن رویاهام خسته شدم. آرس: میخوام یکاری کنم اونا منو دنبال کنن. آتنا: چجو- *آرس میکوبه تو سر آفرودیت و بعد فرار میکنه* #Ares #Athena #Aphrodite #Tweet
  4. Seta~

هستیا: می‌شه چراغا رو روشن کنی؟ هرمس: لازم نیست. تو تنها روشنایی هستی که تو زندگیم نیاز دارم. هستیا: هرمس، نمی‌تونم ببینممم! #Hestia #Hermes #meme #Tweet
  5. Vana~

...کنار یکی نشسته بودم که با تلفن داشت با یکی حرف میزد. آرتمیس: بعد یارویی که پشت تلفن بود یه جوک مسخره گفت. آرتمیس: گفت میدونی بچه قورباغه و لک‌لک چی میشه؟ مرده گفت نه، یارو گفت میشه قلک، و یه خنده احمقانه بلند کرد. دیونوسوس: همون خنده احمقانه بلند* هنوزم خنده داره. #Artemis #Dionysus #meme...
  6. Vana~

دیمیتر: اگه امشبم دیر بخوابی فردا از خودت متنفر می‌شی. هفائستوس: در هر صورت صبحا از خودم متنفرم. #Demeter #Hephaestus #meme #Tweet
  7. Amin~

INTJ معمار | INTJ

៕ #Tweet ――――—— با دامن زدن به کلیشه ها فقط وجهه MBTI و تایپ خودتون رو خراب میکنید. کلیشه یعنی بی منطق جلوه دادنِ تایپ‌های احساسی و بی احساس نشون دادنِ تایپ‌های منطقی. کلیشه، اینطوریه که همه میگن "حتما چیز بدیه و مال بقیه ست" درحالیکه خودت بدون اینکه بدونی توش غرق میشی. ―――———―――—————―― ᚚ ...
  8. آبی پَرَست؛

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

៕ #Tweet ――――—— ‌‏متاسفانه از لحاظ برونگرا بودن، شما یه قندون بذار جلوم من باهاش رفیق میشم. #ENFP . #ENFJ . #ENTP . #ENTJ #ESFP . #ESFJ . #ESTP . #ESTJ ―――———―――———―― #EXXX
  9. mel mel

ـ XXXP : اگه برای امتحان یک سال هَم به من وقت بدن، تا وقتی شب امتحان نرسه و مثل خر تو گِل گیر نکنم چیزی نمیخونم ! :) #Tweet حقققققق تا بعد مرگم
  10. mel mel

ـ XXXX: کی از زندگی نا امید میشی؟ ـ XXFX : وقت هایی که از خودم میپرسم چرا بقیه میتونن انقدر بی رحم باشن ولی من نه :) #Tweet
  11. mel mel

ـ XXXX: چطوری میمیری؟ ـ ENTJ : من برای افتخار میمیرم ـ ENTP : من برای عشق میمیرم ـ INTJ : من به هرحال میمیرم ـ INTP : من خیلی وقته مردم #Tweet . ݁
  12. mel mel

ـ ISFP, INFP, ISFJ, INFJ : وقتی من رو برای اولین بار می بینی، نه مغرورم، نه افسردم، نه مشکلی دارم، نه ازت بدم میاد، و نه جدیم من فقط خجالت میکشم باهات حرف بزنم همین #Tweet
  13. mel mel

ـ ISTP, INTJ :: تنها وابستگی ای که امکان داره نبودنش اذیتم کنه و خواب رو ازم بگیره، وابستگی به بالشمه #Tweet
  14. mel mel

ـ ISTJ, INTJ, ISTP, INTP : تنهایی آدم هارو تباه، و بعدش به طرز ترسناکی "قوی" میکنه #Tweet
  15. mel mel

ـ ESFJ, ISFJ, ENFJ, INFJ : من به کمک کردن به کسایی که میدونم اگه جای من بودن اونکار رو برام نمیکردن، اعتیاد دارم :).. #Tweet
عقب
بالا