متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ Tweet

1. mel mel

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

...عاشق شدی؟ ـ ISTJ : حقیقتش با یه دختر آمریکایی آشنا شدم، قول میدی به کسی نگی؟ ـ ESFP : اینم پرسیدن داره؟ به رفیقت اعتماد کن. من تو راز داری حرف ندارم! *فردا صبح ISTJ وارد آشپزخونه می‌شه* ـ ISTP : گود مورنینگ مستر! ـ ENTP : صبحونه‌ ی آمریکایی، برای پسر آمریکایی! ـ ISTJ : ـ ISTJ تا ابد : #Tweet
  2. mel mel

ـ XXXP : معمولا تعداد کارایی که من میخوام انجام بدم انقدر زیاده که هیچ کدوم رو انجام نمیدم #Tweet . ݁
  3. mel mel

ـ INFP, ENFP, INFJ, INTJ, INTP :: از همتون خواهشمندم وقتی داخل ماشین هستید، یا آهنگ گوش کنید یا زر بزنید، این دوتا جفتش با هم قابل تحمل نیست. حداقل نه برای من! #Tweet . ݁
  4. mel mel

ـ INFP, INFJ, ISFP, ISFJ :: حس عجیبیه همزمان هم بخوای یکی دوستت داشته باشه و بهت توجه کنه و هم بخوای تنها باشی و کسی مزاحمت نشه #Tweet . ݁ حق...
  5. mel mel

ـ ENTP, ESTP, ENFP, ESFP : بخاطر اینکه رو مخم عذر میخوام؛ این اتفاق بازم میفته. #Tweet . ݁
  6. mel mel

ـ XXXJ : کدوم بخش از روتین صبحگاهی تون بیشتر از همه طول میکشه؟ ـ XXXP : این که تصمیم بگیرم بیدار بشم یا نه #Tweet . ݁
  7. mel mel

ـ XSXX : به نظرم داری زیادی دربارش فکر میکنی ـ XNXX : به نظرم تو داری خیلی کم درموردش فکر میکنی #Tweet . ݁
  8. mel mel

ـ INFP, INFJ, INTP, INTJ, ISTP : جدی چطوری انقدر سریع با یه نفر اوکی میشید، قرار میزارید و میرید بیرون؟ من سر یه پیام عادی کلی فکر میکنم و تهشم نمی فرستمش! #Tweet
  9. mel mel

ـ INTJ, ISTP, ENTP, INFJ, INFP, ISFP :: میدونی، من کلی ایده و هدف و انگیزه و از این جور چیزا دارم؛ اما سوال اصلی این جاس .. کی حال داره از جاش پا شه؟ #Tweet
  10. mel mel

ESFP سرگرم کننده | ESFP

ـ یه نفر : تو با قلبت تصمیم میگیری یا مغزت؟ ـ ESFP : هیچ کدوم، نظر دوستم :)) #Tweet
  11. mel mel

*ـ INFP درحال گریه کردنه* ـ ISTJ : چی شده؟ ـ ESTP : داره یه مسئله ریاضی حل میکنه ولی نمیتونه x رو پیدا کنه ـ INFP همچنان درحال گریه : د آخه من هیچ نقشی تو گم شدنش نداشتم، چرا باید پیداش کنم؟! ـ ISTJ : #Tweet حقققققق تا ابد
  12. mel mel

ـ INTJ, INFP, INFJ, ISTJ, INTP, ENTP, ESTJ, ENTJ :: واقعا علاقه ای به گفتن مشکلاتم ندارم. ترجیح میدم خودم حلشون کنم و در عین حال کسایی که این کار رو انجام نمیدن به نظرم زیادی عجیبن #Tweet
  13. mel mel

ENTP مجادله گر | ENTP

ـ ENTP : وارد جهنم میشه* شیطان : راستش من یکی از بزرگترین طرفداراتم! #Tweet
  14. mel mel

ـ ISFP, INFP, INFJ, ISFJ, ENFP, INTP : شاید باورت نشه ولی من توی دنیای دیگه هم زندگی میکنم. ولی مشکلش اینه که فقط وقتی هنذفری تو گوشم باشه میتونم برم داخلش... #Tweet
  15. mel mel

ـ INFJ, ENTP, INTP, ISTP : زندگی سخت میشه وقتی یه کمالگرای خسته ای که هم به هیچی اهمیت نمیدی و هم به همه چیز زیادی اهمیت میدی. #Tweet
عقب
بالا