متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ Tweet

1. mel mel

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

ـ INFP, ISFP, ISFJ : این چه مرضیه که من همیشه رو بَد بِچای فیلم و سریال کراش میزنم؟ #Tweet . ݁
  2. mel mel

ـESTP, ESFP, ENTP, ENFP موقع نصیحت کردن: بابا اصلا کی گفته تو زندگی باید همیشه بهترین باشی و اشتباهی ازت سر نزنه؟ اگه نری*نی که زندگی کردن رو یاد نمیگیری! قشنگ بر*ین رفیق اوکیه؟ #Tweet . ݁
  3. mel mel

INFP میانجی | INFP

ـ INFP : اگه به اندازه تعداد روز هایی که تو زندگیم اضطراب داشتم یه دلار بهم میدادن الان ایلان ماسک رو گذاشته بودم تو جیبم #Tweet . ݁ حق میباره:rolleyes:
  4. mel mel

ـ INTJ, ISTP : چی گفتم ناراحت شدی؟ بگو دوباره بگم #Tweet . ݁ •___•
  5. mel mel

ENFP پیکارگر | ENFP

* وسط مصاحبه شغلی * ـ مصاحبه گر : خب، گفتید تخصصتون چیه؟ ـ EXFP : خندیدن تو مکان و زمان اشتباه ـ مصاحبه گر : ـ EXFP : #Tweet . ݁
  6. mel mel

ENFP پیکارگر | ENFP

* وسط مصاحبه شغلی * ـ مصاحبه گر : خب، گفتید تخصصتون چیه؟ ـ EXFP : خندیدن تو مکان و زمان اشتباه ـ مصاحبه گر : ـ EXFP : #Tweet . ݁
  7. mel mel

INTJ معمار | INTJ

ـ INTJ : و بعد من بهش گفتم "ببخشید دیر اومدم، آخه دلم نمیخواست بیام" ولی اون بلند شد و رفت ـ INFJ : رفیق، مشکل تو اینه که زیادی صادقی #Tweet . ݁
  8. mel mel

ـ INFP, INFJ, ISFJ, INTP, INTJ : دلیل اینکه تو زندگیم هیچ وقت پرحرفی نکردم این بود که هیچ وقت کسی بهم گوش نمیداد بعد معترض میشدن چرا هیچ وقت حرف نمیزنی! کل زندگیم بهم ثابت شد هیچکس از این که من یکم حرف بزنم یا چیزی برای تعریف کردن داشته باشم خوشش نمیاد. #Tweet ‌ ‌
  9. mel mel

ـ ISTP, ESTJ, ENTJ, ENTP, INTP, INTJ : یه درس دیگه از زندگی گرفتم ولی... یعنی دوباره حالم خوب میشه؟ #Tweet . ݁ :)))
  10. mel mel

ـ XXXX : یکی از عادت های عجیبت رو بگو ـ ISTP, INTJ, ISTJ, ENTJ, ENTP : بعضی وقت ها دلم میخواد برم بیرون و به محض اینکه رفتم بیرون دلم میخواد هرچه سریعتر برگردم خونه #Tweet . ݁
  11. mel mel

ـ ENFJ, INFP, INTP, ISTJ, ENTP, ISTP : من همونم که میگم اهمیت نمیدم ولی بخاطرش تا صبح بیدار میمونم... #Tweet . ݁ :)))
  12. mel mel

سخت ترین کار چیه؟ بی عدالتی یا خ**یا*نت؟! ـ IXXX : بیرون اومدن از خونه #Tweet . ݁
  13. mel mel

ISFP ماجراجو | ISFP

ـ ISFP, ESFP : تو من رو بارها نادیده گرفتی و الان اومدی ازم میپرسی چرا انقدر سرد شدم؟ من از نادیده گرفته شدن بیشتر از هر چیز دیگه ای متنفرم! #Tweet . ݁
  14. mel mel

ESFP سرگرم کننده | ESFP

ـ ISFP, ESFP : تو من رو بارها نادیده گرفتی و الان اومدی ازم میپرسی چرا انقدر سرد شدم؟ من از نادیده گرفته شدن بیشتر از هر چیز دیگه ای متنفرم! #Tweet . ݁ من....
  15. mel mel

ـ ESTJ, ENTJ, INTJ, ISTJ : اوکی ولی قرار نیست من همیشه جدی و رک و عصبانی باشم، خیلی وقت ها منم ذوق میکنم و احساساتم فوران میکنن، بعضی وقت ها پیش کسایی که دوست شون دارم شوخ طبع و خوش رو میشم و میتونم بخندم و شوخی کنم #Tweet . ݁
عقب
بالا