متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ Tweet

1. mel mel

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

ـ مصاحبه کننده : خب نقاط قوت شما چیه؟ ـ INFP : من خیلی راحت عاشق میشم ـ مصاحبه کننده : و نقاط ضعفتون چیه؟ ـ INFP : اون چشمای سبز تو.. ـ مصاحبه کننده : ـ INFP : #Tweet اع بالاخره توییت از تایپم که درباره‌م صدق میکنه...
  2. mel mel

#intj #INFP #INFJ #ISTJ #INTP #ENTP #ESTJ #ENTJ #ISTP واقعا علاقه ای به گفتن مشکلاتم ندارم. ترجیح میدم خودم حلشون کنم و در عین حال کسایی که این کار رو انجام نمیدن به نظرم زیادی عجیبن #Tweet
  3. mel mel

ـ ISTP, ESTJ, ENTP, INTP, INTJ, ESTP : دوستام دارن ازم فاصله میگیرن و جالب اینجاست که من به کِتفمه! :) #Tweet . ݁
  4. mel mel

ـ ENTJ, ESTJ, ENTP : همیشه حق با منه و وقت هایی هم که حق با من نیست...حق با منه و تموم #Tweet
  5. mel mel

ـ IXXX : میدونی، گوشی من همیشه دستمه پس اگه فکر میکنی دارم نادیده میگیرمت... درست فکر میکنی دارم نادیده میگیرمت #Tweet
  6. mel mel

ـ INFP, ISFP, ENFP, ESFP, ENTP, ENFJ : من همش ادای آدمای احمق رو درمیارم من واقعا آدم احمقی نیستم فقط وانمود به احمق بودن میکنم! هرچند بعضی اوقات هم واقعا احمقم #Tweet حق میبینم...
  7. mel mel

ـ ESFP, ISFP, ESTP, INFP, INTP, INTJ : اگه منو به عنوان یه آدم ساکت و آروم میشناسی، پس مطمعن باش من تورو به عنوان دوست خودم نمیدونم و خود واقعیم رو نشونت نمیدم :)! #Tweet . ݁
  8. mel mel

ـ XXTX : وای، من اون رو خیلی دوست دارم! ـ XXXX : تو مگه منطقی نیستی؟ ـ XXTX : #Tweet ....
  9. mel mel

ـ XXFX : اره من احساسیم ولی دلیل نمیشه هروقت خواستی بهم آسیب بزنی و انتظار داشته باشی تلافی نکنم! #Tweet . ݁
  10. mel mel

ـ ESTJ, ENTP, INTJ, ISTJ, ISTP, INTP : اینکه میبینید ازتون فاصله میگیرم، جهت حفظ سلامت روانی خودمه و به شخصیت گ____ه شما هیچ ربطی نداره! #Tweet چرا infp بینشون نیست؟!
  11. mel mel

ـ INTJ, ISTP, ISTJ, ESTJ, ENTJ, ESTP : میدونی، مردم معمولا عادت دارن من رو بی احساس صدا بزنن ولی این واقعا درست نیست. من برای کسایی که دوستشون دارم، هر کاری میکنم!.. #Tweet ·
  12. mel mel

ـ ENFJ, INFP, INTP, ISTJ, ENTP, ISTP : من اهمیت میدم، من همیشه اهمیت میدم، بخاطر همین هم هست که آسیب میبینم.. #Tweet . ݁ :)))))
  13. mel mel

INTJ معمار | INTJ

ـ INFJ, INTJ : از اینکه بعضی مردم بهم میگن " بیا باهام درباره احساساتت حرف بزن" متنفرم، یکم زمان بده رفیق، ما همین چهارسال پیش باهم آشنا شدیم! #Tweet . ݁
  14. mel mel

INFJ حامی | INFJ

ـ INFJ, INTJ : از اینکه بعضی مردم بهم میگن " بیا باهام درباره احساساتت حرف بزن" متنفرم، یکم زمان بده رفیق، ما همین چهارسال پیش باهم آشنا شدیم! #Tweet . ݁ @⊱angel⊰ بعد نُه سال تازه شناختمت دختره‌ی*** :) و این برای منی که می‌خوام سریع اینو اونو بشناسم خیلی سرش بروکن شدم میفهمیییی
  15. mel mel

ـ INFP, INTP, ISTP, ESTP, ESFP, ENFP : به یه زندگی مثل زندگی اصحاب کهف نیازمندم از اون زندگیا که بگیری تخت بخوابی و خدا خودش همه چیز رو درست کنه #Tweet . ݁
عقب
بالا