کاربرد هشتگ fun

1. amın

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

៕ #fun ―――——— • وقتی تایپ‌ها توی یه جمع اجتماعی قرار می‌گیرن (اولین برخورد با غریبه‌ها): ـ #ENFP , #ESFP → همه رو با انرژی و هیجان جذب می‌کنن! وسط حرفاشون یه‌هو می‌زنن: «خودتو معرفی کن دیگه!» ـ #ENTP , #ENFJ → شروع می‌کنن به سوال پرسیدن و بحث کردن. انگار می‌خوان همه رو با نظر خودشون متقاعد...
  2. amın

៕ #fun ―――—— • وقتی تایپ‌ها عاشق می‌شن، نشونه‌ی جدی بودنشون چیه؟ #ENFP , #ENFJ , #ESFJ → وقتی جدی می‌شن، آروم‌تر می‌شن دیگه دنبال هیجان و توجه نیستن، دنبال "تو"‌ان. شروع می‌کنن به برنامه‌ریزی واقعی، سوالای عمیق می‌پرسن مثل: «اگه ازدواج کنیم، کجا زندگی کنیم؟» #ENTP , #ENTJ , #ESTP → معمولاً...
  3. amın

៕ #fun ―――—— • وقتی تایپ‌های MBTI دلتنگ می‌شن : INTJ – INTP هیچ‌وقت مستقیم نمی‌گن دلتنگن، فقط یهویی میان یه استوری فلسفی می‌ذارن مثل: > “احساسات؟ بی‌فایده‌ن... ولی خب یه نفر خاص بود ” و بعدشم خودشونو قانع می‌کنن که دلتنگی یه باگه تو ذهنشونه. INFJ – INFP دلتنگی رو با جزئیات تحلیل می‌کنن...
  4. amın

៕ #fun ―――—— • تایپ‌های MBTI وقتی غیرتی میشن : #ENTP , #ENFP → ظاهر خونسرد، اما از درون در حال انفجارن! می‌خندن ولی بعدش یه شوخی تیز می‌کنن که طرف حالیش بشه. #INFJ , #ENFJ → خیلی محترمانه برخورد می‌کنن، ولی اون لبخند مودبشون یعنی: «یه حرکت دیگه کن ببین چی میشه » #intj , #ISTJ → ساکتن، فقط...
  5. amın

៕ #fun ―――—— همون حرفایی که من با داد و فحش بهت میزنم رو، مشاور مودبانه و علمی‌تر بهت میگه، آخرشم ۸۰۰ تومن ازت میگیره. #ISFJ, #ESFJ, #ENFP, #ISFP, #ESFP, #INFP, #INFJ, #ENFJ ―――———―――————― #Tweet
  6. amın

៕ #fun ―――—— • وقتی کسی از تایپ‌های MBTI انتقاد می‌کنه ـ‌ #ENFP , #ESFP → اولش می‌خندن، بعد ۵ دقیقه بعد: «یعنی واقعاً من اون‌جوریم؟ » (درحالی‌که دارن تو آینه خودشونو آنالیز می‌کنن) ـ #ENTP , #ENFJ → فوری وارد بحث می‌شن: «باشه ولی بذار توضیح بدم چرا اونطوری گفتم!» (آخرش طرفو قانع می‌کنن که خودش...
  7. amın

៕ #fun ―――——— • وقتی تایپ‌ها توی یه جمع اجتماعی قرار می‌گیرن (اولین برخورد با غریبه‌ها): ـ #ENFP , #ESFP → همه رو با انرژی و هیجان جذب می‌کنن! وسط حرفاشون یه‌هو می‌زنن: «خودتو معرفی کن دیگه!» ـ #ENTP , #ENFJ → شروع می‌کنن به سوال پرسیدن و بحث کردن. انگار می‌خوان همه رو با نظر خودشون متقاعد...
  8. amın

៕ #fun ―――——— • ریکشن تایپ‌ها وقتی یکی بهشون توهين کنه ـ ESTP, ISTP, ESTJ, ISTJ : دسته ای که متقابلا همینکارو میکنن. ـ ENTP, INTJ : دسته ای که یه جواب دندون شکن میدن. ـ ISFP, INFP, ENTJ : دسته ای که خیلی بهشون برمیخوره و طرف از چشمشون میوفته. ـISFJ, INFJ, ENFJ : دسته ای که ممکنه سکوت کنن...
  9. amın

៕ #fun ―――——— • تایپ‌های MBTI و جوری که به نظر میرسن: ـ INTP، ENTP، INFJ، ISFJ : بی گناه به نظر میرسم، ولی میتونم خردت کنم. ـ ISTJ، ESTJ، ENFP، ESFP : خطرناک به نظر میام، ولی در آغوش میگیرمت. ـ INFP، ENFJ، ESFJ، ISFP : بی گناه به نظر میام و بی گناهم. ـ INTJ، ENTJ، ISTP، ESTP : خطرناک به...
  10. amın

៕ #fun ―――—— • تایپ‌های درونگرا بعد از کات کردن ـ INTP : برای مدتی منزوی میشه، همه‌چیز رو درحالی که گرفتار احساساتشه زیر سوال میبره بعد بیخیال میشه. ـ ISTP : نگرانه که نکنه دوست داشتنی نیست، تو سردرگمی غرق میشه. ـ INTJ : روی حقایق وسواس پیدا میکنه، اطلاعات میتونن غیرقابل پیش‌بینی بشن. ـ...
  11. amın

៕ #fun ―――—— • سوپر پاور تایپ‌های شخصیتی: ـ INTJ: کنترل ذهن ـ ESFP: کنترل آتش ـ ISFJ: کنترل آب ـ ENFP: پرواز ـ ISTP: حرکت دادن اجسام با قدرت ذهن ـ ESTJ: قدرت فوق بشری ـ ENTJ: کنترل تاریکی ـ INFP: نامرئی شدن ـ ISTJ: کنترل زمان ـ ESTP: سرعت فوق بشری ـ INTP: دستکاری کیهان ـ ENFJ...
  12. amın

៕ #fun ―――——— • تایپ‌های MBTI به عنوان آثار سینمایی یا سریالی مختلف: ـ #INTP ↜ ماتریکس (The Matrix) ـ #ENTP ↜ باشگاه مبارزه (Fight Club) ـ #INFP ↜ سرنوشت شگفت انگیز املی پولن (Amelie) ـ #ENFP ↜ آفتاب ابدی ذهن بی آلایش (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) ـ #intj ↜ بازی اندر (Ender’s...
  13. Dark king

៕ #fun ―――——— ـ ENTP : حساس بودنت واقعا واضح و تو چشمه! ـ INFP : نه در حد این واقعیت که تو غم ها و غصه هات رو پشت شوخی و خنده قایم میکنی. ـ ENTP : ـ ENTJ : بهت که گفته بودم با این XNFX ها در نیفت برادر من
  14. Dark king

៕ #fun ―――——— • داخل یه اتاق که رو تابلوی ورودیش نوشته ⤹⤹ [ اتاق کلیشه‌های شخصیتی! ] ـ INFP ↜در حال عرر زدن* ـ INFJ ↜چرا هیچ کس نمیفهمه چی میگم؟* ـوINTP↜ کی دلش میخواد یه فکت علمی بشنوه؟* ـ INTJ ↜ حالم از همه بهم میخوره* ـ ENTJ↜ عجب نقشه ای ریختم! * ـ ENTP ↜ بیاید بلند بلند بحث کنیم* ـ ENFP ↜...
  15. amın

MBTI ■□طنزکده MBTI □■

جدی ASEL چه کوفتیه؟ #ENFJ #ENTJ #ESTJ #fun
عقب
بالا