متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ fun

1. mel mel

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

៕ #fun ―――—— ‌ ـ #XXTX: ازت متنفرم :) ـ #XXFX: هیچوقت نمیتونم بگم در موردش جدی هستی یا شوخی میکنی.. ـ #XXTX: خوبه. ـ #XXFX: ارور 404*
  2. Amin~

MBTI ■□طنزکده MBTI □■

بدون شرح #ENTP #INTP #INFP #ESTP #fun @-Melophile
  3. mel mel

៕ #fun ―――—— [ فوبیای احتمالیِ تایپ‌ های MBTI ] ـ #ENTJ , #intj , #ISTP , #ISTP ↜ ترس از اعتماد. ـ #INFP , #ISFP , #ENFJ ↜ ترسِ از دست دادن شخصی که دوستش دارن. ـ #intj ، #INTP ، #ESTJ ، #ENTJ ↜ ترس از بی لیاقتی. ـ #INFJ ، #ESTJ ، #ENFP ، #ENTJ ↜ ترس از نقص. ـ #ISFJ ، #ISTJ ، #ESTJ ↜ ترس از...
  4. mel mel

Type4 فردگرا | Type4

مردم می‌گویند که من انتخاب‌های عجیبی انجام می‌دهم ، اما آنها برای من عجیب نیستند. بیماری من این است‌؛ که شیفته رفتارهای انسانی ، آنچه در روان و دنیای درون انسانهاست هستم. [ جانی دپ ] #type4 • #fun • #Dialogue تفاهم:)
  5. Amin~

INFP میانجی | INFP

• تایپ‌های MBTI به عنوان سبک‌های مختلف رقص ـ #INFP ↜ رقص (Modern interpretive dance) ـ #ENFP ↜ رقص سنتی مامبو (Mambo) ―――———―――———― #fun
  6. Amin~

ENFP پیکارگر | ENFP

• تایپ‌های MBTI به عنوان سبک‌های مختلف رقص ـ #INFP ↜ رقص (Modern interpretive dance) ـ #ENFP ↜ رقص سنتی مامبو (Mambo) ―――———―――———― #fun
  7. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

• تایپ‌های MBTI به عنوان سبک‌های مختلف رقص ـ #ISTP ↜ تپ دنس (tap dance) ـ #ESTP ↜ بریک دنس (Break dance) ―――———―――———―― #fun
  8. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

• تایپ‌های MBTI به عنوان سبک‌های مختلف رقص ـ #ISTP ↜ تپ دنس (tap dance) ـ #ESTP ↜ بریک دنس (Break dance) ―――———―――———―― #fun
  9. Amin~

MBTI ■□طنزکده MBTI □■

حق اوردم واستون :458071-43334d713ad235cc803ee5474567490d: #INTP #intj #INFP #ENFP #ENTJ #ENTP #ESTP #ISFP #ENFJ #fun
  10. Amin~

MBTI ■□طنزکده MBTI □■

چشونه اینا؟ :458071-43334d713ad235cc803ee5474567490d: #ENFJ #ESTP #ENTP #ENFP #fun
  11. Amin~

MBTI ■□طنزکده MBTI □■

سر جلسه امتحان... #intj #INFP #ISTP #ENTP #ISFJ #ESFP #ESTP #fun
  12. Amin~

MBTI ■□طنزکده MBTI □■

:biggrin: بالاخره کار خودمونو کردیم... #intj #INFJ #INTP #ISTJ #ISTP #ENTP #fun
  13. Amin~

MBTI ■□طنزکده MBTI □■

#fun #meme #ENTJ #intj #INTP #ENTP
  14. Hani_Sk

...همون اول اول/وسط‌های دو هفته اول. ـ #ISTJ ، #ENTJ ، #ISFJ ، #INFP ↜ هروقت که عشقشون بکشه و حسش رو داشته باشن. ـ #ESTJ ، #intj ، #ISTP ، #INTP ↜ وقتی که فسیل بشید یا مثل کامرانی احضارتون کنن. (هیچوقت یا به ندرت) ـ #INFJ ، #ESTP ، #ENFJ ، #ISFP ↜ وقتی که حس میکنن قراره به پای هم پیر شید. #fun
  15. Amin~

ENFP پیکارگر | ENFP

• تایپ #ENFP اگر قرار بود لحظه‌ی سال تحویل با پروردگار حق تعالی صحبت کنه: خدایا یکاری کن که توی این سال جدید، انقدر فکرم درگیر هر چیزی نشه و بتونم سر کار هام تمرکز داشته باشم... ―――———―――————― #fun
عقب
بالا