متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ fun

1. Amin~

INFP میانجی | INFP

• تایپ #INFP اگر قرار بود لحظه‌ی سال تحویل با پروردگار حق تعالی صحبت کنه: خدایا، توروخدا یه همتی بهم بده که این کار هام رو تموم کنم... ―――———―――————― #fun
  2. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

• تایپ #ESTP اگر قرار بود لحظه‌ی سال تحویل با پروردگار حق تعالی صحبت کنه: خدایا، درسته که خیلی از اتفاقاتی که افتاده رو به پای من گذاشتن و در واقع بنده اصلا تقصیری نداشتم، ولی با این حال قدرت مسئولیت پذیری و موندن پای کار هام رو در من بیشتر کن. ―――———―――————― #fun
  3. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

• تایپ #ISTP اگر قرار بود لحظه‌ی سال تحویل با پروردگار حق تعالی صحبت کنه: خداوندگارا، یه قدرتی بهم بده که بتونم همزمان هم تصمیم گیری های درستی داشته باشم و هم به احساسات و عواطف کسی این وسط برنخوره. رعایت حد اعتدال... ―――———―――————― #fun
  4. Amin~

ENFJ قهرمان | ENFJ

• تایپ ENFJ اگر قرار بود لحظه‌ی سال تحویل با پروردگار حق تعالی صحبت کنه: پروردگارا، من و عزیزانم رو در هیچ لحظه ای از زندگانی تنها نذار و خلاصه اینکه مارو دور نندازی یه وقت... ―――———―――————― #fun
  5. Amin~

INFJ حامی | INFJ

• تایپ INFJ اگر قرار بود لحظه‌ی سال تحویل با پروردگار حق تعالی صحبت کنه: خدایا، یکاری کن یا این سطح توقعات من بیاد پایین تر، یا طرف مقابلم خودش مطابق استاندارد هام باشه... ―――———―――————― #fun
  6. mel mel

انیاگرام فکت‌های کلی تایپ‌های انیاگرام

...قوی تایپ پنج: اسرار آمیز، بدبین، کنجکاو تایپ شش: سخت کوش، وفادار، رازدار تایپ هفت: مشاور، مضطرب، رک تایپ هشت: شوخ، پر قدرت، کاریزماتیک تایپ نه: خجالتی، مورد تحسین، مهربان • #type1 #type4 #type7 #type2 #type5 #type8 #type3 #type6 #type9 #fun #AllTypes ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ıI @Eema_Ennea Iı
  7. Y E K T A

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

تایپ ها و شخصیت های منفی اونایی که در جا رو اون شخصیت کراش میزنن و اصلا چون شخصیت منفیه دوسش دارن – INFJ ENFP ESFP ISFP ESTJ INTP اونایی که ازش خوششون میاد ولی ته دلشون فکر میکنن این درست نیست و میخوان بهش کمک کنن – ENFJ INFP ISFJ ESFJ ISTJ پس اینا چی؟ اینا خودشون یه شخصیت منفی ان – ENTP ENTJ...
  8. mel mel

...و بی‌معنی می‌فرستن #INFP, #ISFP, #INFJ, #ISTJ: مثل یه دیوونه‌ی عجیب ولی کیوت رفتار می‌کنن #ENTP, #ENTJ, #ESTJ: طرف رو اذیت می‌کنن، معذرت‌خواهی می‌کنن و بعد دوباره اذیتش می‌کنن #ESFP, #ENFP: تمام گزینه‌های بالا #INTP: ایشون توی تخت‌خوابش که شبیه یه سفیه فضاییه خوابه، کر/ش چیه؟ #mbti #fun...
  9. mel mel

چرا اومدی جنگ؟ ـ ISTJ : تا در راستای یه آینده بهتر برای کشور و سرزمینم تلاش کنم ـ ENTJ : من فقط میخوام مردم رو با هدف قطعی جلو ببرم و برنده شم ـ INTJ : میخوام قوی ترین استراتژی ها و روش های ممکن رو پیدا کنم تا مرگ و میر هارو به حداقل برسونم ـ ISTP : من اومدم آدم بکشم #fun . ݁ #Tweet . ݁
عقب
بالا