کاربرد هشتگ XNTJ

1. Morphine'

INTJ معمار | INTJ

- میدونی انقلاب‌ها چجوری شروع میشن؟ + اونایی که کتاب می‌خونن میرن پیش اونایی که کتاب نمی‌خونن و میگن الان وقتشه که اوضاع تغییر کنه! #XNTJ #Dialouge
  2. .MOON.

ENTJ فرمانده | ENTJ

៕ #Dialog ―――——— میتونم تصور کنم که خیلی خسته کننده اس که هر لحظه مجبور باشی شیطون درونتو به عقب هل بدی. Doom Patrol ―――———―――————― #XNTJ
  3. Amin

INTJ معمار | INTJ

៕ #Dialog ―――——— من به درد اهمیت نمیدم این امیده که منو میکشه. Seraph of the end ―――———―――————― #XNTJ
  4. Amin

ENTJ فرمانده | ENTJ

៕ #Dialog ―――——— من به درد اهمیت نمیدم این امیده که منو میکشه. Seraph of the end ―――———―――————― #XNTJ
  5. Amin

ENTJ فرمانده | ENTJ

៕ #Text ―――—— Anyone who wants you will get it to you, even if you are a star far away. هرکسی که تورو بخواد خودشو بهت میرسونه حتی اگه به اندازه‌ی دوری یه ستاره باشی. ―――———―――———―― #XNTJ
  6. Amin

INTJ معمار | INTJ

៕ #Text ―――—— Anyone who wants you will get it to you, even if you are a star far away. هرکسی که تورو بخواد خودشو بهت میرسونه حتی اگه به اندازه‌ی دوری یه ستاره باشی. ―――———―――———―― #XNTJ
  7. Amin

INTJ معمار | INTJ

៕ #Dialog ―――——— اگه سکوتمو درک نمیکنی، چطور حرفامو میفهمی؟ Hatsune miku ―――———―――————― #XNTJ
  8. Amin

ENTJ فرمانده | ENTJ

៕ #Dialog ―――——— اگه سکوتمو درک نمیکنی، چطور حرفامو میفهمی؟ Hatsune miku ―――———―――————― #XNTJ
  9. Amin

ENTJ فرمانده | ENTJ

៕ #Dialog ―――——— روزای بدم رو به عنوان يك نشانه از ضعيف بودنم در نظر نگير. اونا در واقع روزايين كه دارم با سخت ترینام ميجنگم. Bangou stray dogs ―――———―――————― #XNTJ
  10. Amin

INTJ معمار | INTJ

៕ #Dialog ―――——— روزای بدم رو به عنوان يك نشانه از ضعيف بودنم در نظر نگير. اونا در واقع روزايين كه دارم با سخت ترینام ميجنگم. Bangou stray dogs ―――———―――————― #XNTJ
  11. Amin

INTJ معمار | INTJ

៕ #Dialog ―――——— فرق دانایی و حماقت، اینکه دانایی محدودیت داره. Naruto ―――———―――————― #XNTJ
  12. Amin

ENTJ فرمانده | ENTJ

៕ #Dialog ―――——— فرق دانایی و حماقت، اینکه دانایی محدودیت داره. Naruto ―――———―――————― #XNTJ
  13. Amin

ENTJ فرمانده | ENTJ

៕ #Text ―――—— Always be ready to leave everything you have in 30 second!! همیشه آماده باش هرچی که داری رو بتونی تو 30 ثانیه ترک کنی!! ―――———―――———―― #XNTJ
  14. Amin

INTJ معمار | INTJ

៕ #Text ―――—— Always be ready to leave everything you have in 30 second!! همیشه آماده باش هرچی که داری رو بتونی تو 30 ثانیه ترک کنی!! ―――———―――———―― #XNTJ
  15. Amin

INTJ معمار | INTJ

៕ #Dialog ―――——— تاریکی. وقتی هرچی که میشناسی و دوست داری خیلی بد ازت گرفته میشه، تنها چیزی که میتونی بهش فکر کنی خشم، تنفر و حتی انتقامه. و هیچکس نمیتونه نجاتت بده. Naruto ―――———―――————― #XNTJ
بالا