کاربرد هشتگ فاضل_نظری

1. ~•°REZ-FA°•~

متون و دلنوشته‌ها عاشقانه‌ | فاضل نظری

ای رسولِ عقل! ما را بگذران از نیلِ شک گر تو موسی نیستی موسای این وادی کجاست؟ خنده‌های عیش ما جز خود فراموشی نبود این هم از مستی که فرمودی! بگو شادی کجاست؟ #فاضل_نظری
  2. ~•°REZ-FA°•~

دیگر نخواهد شد کسی مهمان آتش آن شمع را خاموش کن؛ پروانه مرده ‌است... *** عشق حق داشت اگر تور نینداخت به آب برکه‌ی بخت من از ماهی دل‌مرده پُر است #فاضل_نظری
  3. ~•°REZ-FA°•~

نسل پشتِ نسل تنها امتحان پس می‌دهیم دیگر انسانی نخواهد بود قربانی بس است بر سر خوان تو تنها کفر نعمت می‌کنیم! سفره‌ات را جمع کن ای عشق! مهمانی بس است! #فاضل_نظری
  4. ~•°REZ-FA°•~

الفت چه طلسمی‌ست که باطل‌شدنی نیست اعجاز تو ای عشق نه سحر است نه جادوست از کوشش بیهوده‌ی خود دست کشیدم در بستر مرداب چه حاجت به تکاپوست #فاضل_نظری
  5. ~•°REZ-FA°•~

شرمنده‌‌ی محبتت ای غم! که در فراق حالِ مرا به جز تو نپرسید هیچ‌کس *** دلخوش به جمع کردن یک مشت آرزو این شادی حقیر همین است زندگی! #فاضل_نظری
  6. ~•°REZ-FA°•~

کاش با ساقی حسابم پاک می‌شد، سال‌هاست او به من جامی بدهکارست و من جانی به وی! *** رنج فراق هست و امید وصال نیست... این «هست و نیست» کاش که زیروزبر شود #فاضل_نظری
  7. ~•°REZ-FA°•~

اشتباه تو دل از اهل نظر بردن بود دلربایی تو اگر، من چه گناهی دارم؟! *** بر غیرتِ من عیب مگیر ای همه خوبی! وقتی که به اندازه‌ی حسنِ تو حسودم #فاضل_نظری
  8. ~•°REZ-FA°•~

این صید را به معجزه یِ عشق زنده کن عیسای من، به دیدن این نیمه‌جان بیا *** با گمانِ عشق، دل بستم به مهرِ این و آن با تو و تنهایی‌ات ای دل! چه‌ها کردم... ببخش... #فاضل_نظری
  9. ~•°REZ-FA°•~

گل محمدی من، مپرس حال مرا... به غم دچار چنانم که غم دچار من است! *** بی‌قرار توأم و در دلتنگم گله‌هاست آہ! بی‌تاب شدن عادت کم حوصله‌هاست... #فاضل_نظری
  10. ~•°REZ-FA°•~

شدی در چشم‌هایش خیره ای دل! سادگی کردی از این پس هیچ‌کس را غیر از او زیبا نمی‌بینی... *** عقل با دل روبه‌رو شد، صبحِ دلتنگی بخير! #فاضل_نظری
  11. ~•°REZ-FA°•~

خنده‌های عیش ما جز خودفراموشی نبود این هم از مستی که فرمودی! بگو شادی کجاست؟ باد در فکر رهایی روی آرامش ندید راه بیرون رفتن از زندان آزادی کجاست؟ #فاضل_نظری
  12. ~•°REZ-FA°•~

...تا چند؟! مگر می‌شود از خویش گریخت بال تنها غمِ غربت به پرستوها داد آنکه مردم نشناسند تو را غربت نیست غربت آن است که یاران ببرندت از یاد عاشقی چیست؟ به جز شادی و مهر و غم و قهر؟! نه من از قهر تو غمگین، نه تو از مهرم شاد چشم بیهوده به آیینه‌شدن دوخته‌ای اشک آن روز که آیینه شد از چشم افتاد...
  13. ~•°REZ-FA°•~

گفت: اولین نشانه‌ی عاشق شدن غم است؟ بوسیدمش به گریه و گفتم: غمت مباد... *** زمین ازدلبران خاليست یا من چشم و دل سیرم؟ که می‌گردم ولی زلف پریشانی نمی‌بینم. #فاضل_نظری
  14. ~•°REZ-FA°•~

هرچه می‌گردم نمی‌دانم کجا افتاده‌ام *** عشق می‌بازم که غیر از باختن در عشق نیست در نبردی این‌چنین، هر کس به خاک افتاد، بُرد #فاضل_نظری
  15. ~•°REZ-FA°•~

هر کسی از عشـق با خود یادگاری می‌برد... یادگاری من غمی در جان و زخمی بر تن است... *** به گرفتار رهایی نتوان گفت آزاد... #فاضل_نظری
عقب
بالا