کاربرد هشتگ فاضل_نظری

1. ~•°REZ-FA°•~

متون و دلنوشته‌ها عاشقانه‌ | فاضل نظری

من ‌سربلندِ غیرت خویشم در این مصاف تیغِ رقیب، لایقِ بر تن نشستن است طوفان اگر فرو بنشیند عجیب نیست پایانِ بی‌دلیل دویدن، نشستن است #فاضل_نظری
  2. ~•°REZ-FA°•~

بیا سر در گریبان هم از دنیا بیاساییم مگر ما را خدا با هم در آن دنیا برانگیزد *** زنده‌ایم اما از این رنجی که نامش زندگیست غیر تکراری ملال‌آور چه باقی مانده است #فاضل_نظری
  3. ~•°REZ-FA°•~

در تیررَس چشمی و حاجت به کمان نیست مقصود تماشای خرامیدن آهوست... *** هم دعا کن گره از کار تو بگشاید عشق هم دعا کن گره تازه نیفزاید عشق #فاضل_نظری
  4. ~•°REZ-FA°•~

‌‌‌‌‌ به وصف هیچ کسی جز تو دم نخواهم زدخوشا کسی که اگرشاعر است شاعر تـوست *** من دهان باز نكردم كه نرنجی از من مثل زخمى كه لبش باز به لبخند نشد... #فاضل_نظری
  5. ~•°REZ-FA°•~

عقل یک دل شده با عشق، فقط می‌ترسم هم به حاشا بکشد، هم به تماشا بکشد. *** لبخند و اشک، شادی و غم، رنج و آرزو از ما به دل مگیر، همین است زندگی! #فاضل_نظری
  6. ~•°REZ-FA°•~

تنهایی انسان ندارد گرچه پایانی... ای عشق پنهان می‌شود تنهایی‌ام با تو دلتنگم و دلواپسم؛ یعنی چه خواهد کرد بی‌تابی‌ام با خویش و بی‌پروایی‌ام با تو #فاضل_نظری
  7. ~•°REZ-FA°•~

مردم به هر که آینه شد، سنگ می‌زنند از طعنه‌های عالم و آدم غمت مباد... *** ما داغدار بوسه‌ی وصلیم چون دو شمع ای کاش عشق سر به سر ما نمی‌گذاشت... #فاضل_نظری
  8. ~•°REZ-FA°•~

مگو خود را کنار دیگران تنها نمی‌بینی تو تنهایی، فقط تنهایی خود را نمی‌بینی رفیقا! شادمانی‌های عالم جاودانی نیست مگر اندوه را در خنده‌ی گل‌ها نمی‌بینی #فاضل_نظری
  9. ~•°REZ-FA°•~

مسیحای تو بر من گرچه دیگر جان نمی‌بخشد اگر یک‌دم بیاید بر مزارم شاد خواهم شد *** پرسیدی‌ام از عشق و جوابی نشنیدی بشنو که سزاوار سکوت است سؤالت #فاضل_نظری
  10. ~•°REZ-FA°•~

تمنای وفاداری مرا هرگز نبود از تو ولی ای بی‌وفا... از بی‌وفا هم انتظاری هست *** ما مشق غم عشق تو را خوش ننوشتیم اما تو بکش خط به خطای همه‌ی ما #فاضل_نظری
  11. ~•°REZ-FA°•~

نخ به پای بادبادک‌های کم طاقت مبند زندگی را هر چه آسان‌تر بگیری بهتر است...! #فاضل_نظری
  12. ~•°REZ-FA°•~

نمی‌گریم برای عمر از کف رفته‌ام، اما به حال آرزوهای محال خویش می‌گریم *** فریب خورده‌ی عقلم، شکست خورده‌ی عشق من از که شِکوِه کُنَم؟ چون به خود ستم کردم... #فاضل_نظری
  13. ~•°REZ-FA°•~

من بودم و دلواپسی و یک دل خسته تو بودی همان کس که به این دل بنشسته تو رفتی و از رفتن تو مانده برایم رسوایی عشق تو و یک قلب شکسته #فاضل_نظری
  14. ~•°REZ-FA°•~

گیرم که شرط عقل به جز احتیاط نیست ای خواجه! احتیاط کجا؟ عاشقی کجا؟ *** دلگیرم و دلتنگم و دل سرد و دل آشوب... فرمانده‌ی شرمنده‌ی یک لشگر مغلوب...! #فاضل_نظری
  15. ~•°REZ-FA°•~

من شور و شر موج و تو سرسختی ساحل روزی که به سوی تو دویدم تو چه کردی؟ *** مستیم و نداریم غم سود و زیان را هر شب بفروشیم به جامی دو جهان را #فاضل_نظری
عقب
بالا