کاربرد هشتگ فاضل_نظری

1. ~•°REZ-FA°•~

متون و دلنوشته‌ها عاشقانه‌ | فاضل نظری

سکوتی سایه افکنده است همچون ابر بر صحرا شب آرام است و نخلستان پر از تنهایی ماه است #فاضل_نظری
  2. ~•°REZ-FA°•~

از مضحکه‌ی دشمن تا سرزنش دوست تاوان تو را می‌دهم اما به چه قیمت؟ *** بین ماهی‌های اقیانوس و ماهی‌های تنگ هیچ‌ فرقی‌نیست‌ وقتی‌ چاره‌ای‌ جز آب‌ نیست... #فاضل_نظری
  3. ~•°REZ-FA°•~

ما را کبوترانه وفادار کرده است آزاد کرده است و گرفتار کرده است بامت بلند باد که دلتنگی‌ات مرا از هرچه هست غیر تو بیزار کرده است #فاضل_نظری
  4. ~•°REZ-FA°•~

از خـاک مرا بُرد و بـه افلاک رسانید ایـن است که مَن معتقدم عشق‌ زمینی‌ست... *** به ابرویت قسم ‌وقتی غضب کردی یقین کردم که می‌خواهی مرا با یک نگاه از پا بیندازی... #فاضل_نظری
  5. ~•°REZ-FA°•~

شده در اوجِ جوانی با همين ظاهرِ شاد، تا گلو پيرِ كسی باشی و قسمت نشود... *** از گناه م**س.ت اگر زاهد به کفر آمد چه غم از خطای اهل دل باشد که خالق بگذرد... #فاضل_نظری
  6. ~•°REZ-FA°•~

بیـن جماعتی که مـرا سنـگ می‌زنند می‌بینمت بـرای تماشا خـوش آمدی ‎*** به هم شبیه، به هم مبتلا، به هم محتاج چنان دو نیمه‌ی سیبی که هر دو نیم به هم... #فاضل_نظری
  7. ~•°REZ-FA°•~

دل بریدم‌ تا نبینم‌ دوست‌ با من دشمن‌ است دل بریدن، گاہ تنها راه‌ عاشق‌ ماندن است. *** بر سفره‌ی نگاه تو اسراف جایز است صد بار دیده‌ایم ولی باز دیدنی ست... #فاضل_نظری
  8. ~•°REZ-FA°•~

من آن طبیب زمین‌گیر زار و بیمارم که هر چه زهر به خود می‌دهم، نمی‌میرم به دام زلف بلندت دچار و سردرگم مرا جدا مکن از حلقه‌های زنجیرم #فاضل_نظری
  9. ~•°REZ-FA°•~

سبزیِ سجده ما را به لبی سرخ فروخت عقل با عشق کنار آمده! می‌بینی که *** پاسخی در خورِ پیچیدگی موی تو نیست می کشد کار من از فکر تو آخر به جنون #فاضل_نظری
  10. ~•°REZ-FA°•~

چیزی که میان تو و من نیست غریبی‌ست صد بار تو را دیده‌ام ای غم به گمانم؟ *** خیانت غیرت عشق است وقتی وصل ممکن نیست چه آسان ننگ می‌خوانند نیرنگ زلیخا را... #فاضل_نظری
  11. ~•°REZ-FA°•~

من با تو به چشم آمدم و هیچ نبودم چون سایه عدم بود سراپای وجودم *** از یاد ببر قصه‌ی ما را هم از امروز درباره‌ی ما هرچه شنیدی، نشنیدی! #فاضل_نظری
  12. ~•°REZ-FA°•~

هرچه می‌خواهمت از یاد برم، ممکن نیست من تو را دوست نمی‌دارم اگر بگذاری... *** حق داشتی مرا نشناسی، به هر طریق من همچنان همانم و دنیا عوض شده است. #فاضل_نظری
  13. ~•°REZ-FA°•~

به مردم چون پناه آوردم از تنهایی‌ام دیدم که از تنها شدن جانکاه‌تر احساسِ تنهایی‌ست *** شور دیدارت اگر شعله به دل‌ها بکشد رود را از جگر کوه به دریا بکشد #فاضل_نظری
  14. ~•°REZ-FA°•~

اگر در اصل دین حب است و حب در اصل دین، بی‌شک به جز دلدادگی هر مذهبی مشتی خرافات است #فاضل_نظری
  15. ~•°REZ-FA°•~

دلواپس گذشته مباش و غمت مباد من سال‌هاست هیچ نمی‌آورم به یاد بی‌اعتنا شدم به جهان بی‌تو آن‌چنان کز دیدن تو نیز نه غمگین شوم نه شاد #فاضل_نظری
عقب
بالا