نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کاربرد هشتگ XSTP

1. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Dialog ―――——— خدای عزیز...زندگی کردن توی مغز های کوچولو و خنده دارتون چجوریه؟ باید خیلی خسته کننده باشه. Sherlock ―――———―――————― #XSTP
  2. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Text ―――—— my silence means i'm tired of everything. سکوت من به این معنیه که از همه چیز خسته شدم. ―――———―――———―― #XSTP
  3. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Text ―――—— my silence means i'm tired of everything. سکوت من به این معنیه که از همه چیز خسته شدم. ―――———―――———―― #XSTP
  4. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Dialog ―――——— - برید جلو، خدا با ماست... - اگه خدا با ماست، پس کی با اوناست که مارو اینجور تیکه پاره میکنن..!؟ Saving Private Ryan ―――———―――————― #XSTP
  5. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Dialog ―――——— - برید جلو، خدا با ماست... - اگه خدا با ماست، پس کی با اوناست که مارو اینجور تیکه پاره میکنن..!؟ Saving Private Ryan ―――———―――————― #XSTP
  6. آبی پَرَست؛

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Dialog ―――——— خوابيدن خوبه. تو همه چيزو برای مدت كوتاهی فراموش ميكنی. Koe no katachi ―――———―――————― #XSTP
  7. آبی پَرَست؛

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Text ―――—— No one is you and that is your power! هیچکس تو نیست و این قدرت تو هستش:) ―――———―――———―― #XSTP
  8. آبی پَرَست؛

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Dialog ―――——— تاریکی. وقتی هرچی که میشناسی و دوست داری خیلی بد ازت گرفته میشه، تنها چیزی که میتونی بهش فکر کنی خشم، تنفر و حتی انتقامه. و هیچکس نمیتونه نجاتت بده. Naruto ―――———―――————― #XSTP
  9. آبی پَرَست؛

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Dialog ―――——— چيزي كه تو ميبيني فقط رنگين كموناي منه رنگ واقعي من هميشه پوچ و تهي بوده. Bangou stray dogs ―――———―――————― #XSTP
  10. آبی پَرَست؛

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Text ―――—— Mood: Tired of getting my hopes up for things that will never happen. مود: خسته شدم از اینکه امیدم رو به خاطر چیزایی که هرگز اتفاق نمیوفتن، نا امید کنم. ―――———―――———―― #XSTP
  11. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

• تایپ‌های MBTI اگر قرار بود هاله‌ی یک رنگ رو تداعی کنن: ـ #ISTP ↜ سبز، به رنگ نهالِ زندگی ـ #ESTP ↜ قدرت و استقامتِ سرخ ―――——―――——―――― #XSTP
  12. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

• تایپ‌های MBTI اگر قرار بود هاله‌ی یک رنگ رو تداعی کنن: ـ #ISTP ↜ سبز، به رنگ نهالِ زندگی ـ #ESTP ↜ قدرت و استقامتِ سرخ ―――——―――——―――― #XSTP
  13. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Text ―――—— Not everyone has to like you. Not everyone has taste. لازم نیست همه دوست داشته باشن. همه سلیقه ندارن. ―――———―――———―― #XSTP
  14. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Text ―――—— Not everyone has to like you. Not everyone has taste. لازم نیست همه دوست داشته باشن. همه سلیقه ندارن. ―――———―――———―― #XSTP
  15. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Dialog ―――——— ایستادن، وقتی دورت شلوغه راحته تنهایی وایسادن شجات میخواد. kizumonogatari ―――———―――———―― #XSTP
عقب
بالا