کاربرد هشتگ مهسا_پناهی

1. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] در را پشت‌سرم بسته بود و من چرا دوباره احمقانه انتظار داشتم دنبالم...

...نه سال پیش یاد گرفته بودم که توهم چیز خوبی نیست. فرهاد همه‌ی حرف‌ها را بدون منظور خاصی می‌زد، حتی پشت محبت‌هایش هم نباید دنبال مفهوم خاصی می‌گشتم. #عشق_دو_پهلو #مهسا_پناهی #میم_پناه #حال_دلتون_خوب #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم #دوستتون_دارم_ها
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] نگاهش را از تخته‌ی شیشه‌ای و بزرگ داخل سالن گرفت و به من داد: -...

...می‌دونم. و ساعات بعد تا نزدیک ناهار را فقط من و ایزدپناه روی پرونده کار کردیم. گاهی حتی عقب‌نشینی به موقع هم جسارت زیادی می‌طلبید. #دودواسکاچی #مهسا_پناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم واقعا گاهی جسارت آدم‌ها تو عقب‌نشینی به...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] حنایی در دلم بود که تلاشم برای زیباتر به نظر رسیدن غمگینش می‌کرد؛ ولی...

...غرورش را پس بگیرد. اما در نهایت من و همه‌ی حناها می‌دانستیم که همه‌ی این‌ها یک نمایش تقریبا مبتذل است. در حقیقت، نه سال پیش یک چیزی در من شکسته بود که هنوز دست‌های خودم را هم می‌برید. #عشق_دو_پهلو #مهسا_پناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] - به این نیست که اشتباه از کیه، به اینه که کی پرروتره؟! #عشق_دو_پهلو...

یاخیرالحافظین - به این نیست که اشتباه از کیه، به اینه که کی پرروتره؟! #عشق_دو_پهلو #مهسا_پناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] به‌هم‌ریختگی امروز و دیروزم هم فقط به خاطر چند خاطره‌ی رنگ‌و‌رو...

...در جمع دوستانه‌ای تعریف می‌کردم، به حنانه‌ی بیست ساله و احساساتش می‌خندیدند ولی من بابت همه‌ی آن‌ها درد زمختی کشیده بودم. #عشق_دو_پهلو #مهسا_پناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم ببخشید روی عکس‌ها هم نوشته‌س، این‌ها نزدیک‌تر بودن...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] - من خوبم. - حالا می‌خواید الآن برای جمع کردن نقابی که یه طرف بندش در...

یاخیرالحافظین - من خوبم. - حالا می‌خواید الآن برای جمع کردن نقابی که یه طرف بندش در رفته، زیاد زور نزنید. همه‌ی آدم‌ها روز بد دارن. #دودواسکاچی #مهسا_پناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] - تجربه‌ی این همه سال روان‌شناسی به من میگه، غرور آدم پیش کسی که بعد از...

یاخیرالحافظین - تجربه‌ی این همه سال روان‌شناسی به من میگه، غرور آدم پیش کسی که بعد از شنیدن دردودلش گریه‌ش گرفته، نمی‌شکنه. #دودو_اسکاچی #مهسا_پناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] جشن تولد پر سروصدایی بود، ریحانه برای من هم لاک بی‌قاعده‌ای زده بود و...

...جشن تولد پر سروصدایی بود، ریحانه برای من هم لاک بی‌قاعده‌ای زده بود و من احساس می‌کردم مثل لکه‌های صورتی اکلیلی روی پوست کنار ناخن‌هایم، خارج از دایره زندگی و بیهوده‌ام. #عشق_دو_پهلو #مهسا_پناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] دلم می‌خواست با آدم‌های تاریک بجنگم و فکر می‌کردم آدم‌های تاریک فقط...

...هر چه‌قدر بزرگ‌تر شدم، فهمیدم آدم‌های بد همه‌جا هستند، فهمیدم حتی خودم هم گاهی آدم بدی هستم ولی در هیچ‌کجا محاکمه نمی‌شوم. #عشق_دو_پهلو #مهسا_پناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #الل نمی‌دونم چرا چند روزه عکس می‌خوام آپلود کنم، نمیشه، اون دیروزی‌ها رو هم کلی تلاش کردم...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] سرم را به پشتی صندلی‌ چرخانم تکیه دادم. صندلی در اثر فشاری که آوردم...

...که آوردم کمی به پشت برگشت و من دنیا را وارونه دیدم. کاش واقعا دنیا وارونه می‌شد، هم می‌خورد، بعد من به‌جای نجوا بهنام، آدم دیگری می‌شدم، آدمی که هیچ‌وقت نجوا بهنام را زندگی نکرده بود. #دودواسکاچی #مهسا_پناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] برایش پیام فرستادم: " همین یه دقیقه پیش فهمیدم، من فقط روی مشکل‌هام...

یاخیرالحافظین برایش پیام فرستادم: " همین یه دقیقه پیش فهمیدم، من فقط روی مشکل‌هام خاک ریخته بودم، ولی مشکل‌هام پلاستیکی بودن، سالم موندن، دارن خودم رو می‌خورن." #دودواسکاچی #مهسا_پناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] وَ شاید زندگی، شجاعانه‌ترین رسم خودکشی باشه. خودکشی که فقط خوردن یه...

...چون زورت نرسیده. خودکشی شاید همون لحظه‌ای که برمی‌گردی عقب رو نگاه می‌کنی و می‌بینی چقدر هر سال مردی، مردی و انگار فقط خودتی که متوجهش شدی‌. #میم_پناه_نوشت #مهسا_پناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم #حال_دلتون_خوب
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] - چه‌جوری هنوز انقدر کوچولو موندی؟ بی‌اختیار پرسیده بودم، می‌ترسیدم مثل...

...همه‌ی نقاب‌هام رو بذار کنار، نه پرفسور باشم، نه خواهرزاده، نه دانشجوی برتر کلاس، می‌تونم پیشت خود خودم باشم، مثل روز اولی که سمتم اومدی و نترسیدی، بیفتی. #روی_موج_اورارتو #میم_پناه #مهسا_پناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098...
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] نگار داشت گوشه‌ی کتم را می‌کشید ولی به زور پیاده شدم. اگر چاووش می‌خواست...

...هم می‌گذشت، از شدت این علاقه‌ی شدید قلبی چند ساله هم کم می‌شد، مثل همین حالا که انگار روزهای قبل از عروسی زیادی دور و شاید کمی خاک گرفته به نظر می‌رسیدند. #دودواسکاچی #میم_پناه #مهسا_پناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] احساس می‌کردم یک گهواره درونم به عقب و جلو می‌رود و مرا هم تکان تکان...

...دادم، همیشه می‌خواستم مستقیم سراغ خودم بیاید ولی در این لحظه زیادی بی‌دفاع و مظلوم بودم، دلم برای خودم می‌سوخت. #دودواسکاچی #میم_پناه #مهسا_پناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم آیا نجوا پچمک می‌شود؟...
عقب
بالا