متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ type7

1. Seta~

Type7 ماجراجو | Type7

• کلاس تابستانی پیشنهادی برای #type7 انیاگرام این افراد به ماجراجویی و تجربه‌های جدید علاقه دارن. سفرهای علمی، آشپزی یا فعالیت‌های خارج از منزل می‌تونه براشون جذاب باشه
  2. Seta~

Type7 ماجراجو | Type7

‌‌ادامه‌ی: #INFP های #type7 بخش دوم: عاشق ماجراجویی و تجربه‌های جدیدن و از هر فرصتی برای کشف جاهای جدید و آشنایی با آدم‌های جدید استفاده می‌کنن. اما یه طرف قضیه هم هست؛ اینقدر دنبال تجربه‌های جدیدن که ممکنه یه کم بی‌دقت باشن و کارهاشونو نصفه ول کنن. یا مثلا خیلی خوش‌بینن و ممکنه سختی‌ها و...
  3. Seta~

Type7 ماجراجو | Type7

‌‌این قسمت: #INFP های #type7 این ترکیب، آدمایی رو بهمون میده که هم دلشون میخواد دنیا رو زیباتر ببینن و هم از زندگی لذت ببرن. اونا خیال‌پردازای قهاری هستن و عاشق اینن که تو دنیای تخیلاتشون گشت بزنن. خیلی خلاقن و از هر فرصتی برای بیان احساساتشون از طریق هنر و خلاقیت استفاده می‌کنن. این افراد...
  4. Seta~

Type7 ماجراجو | Type7

افراد تیپ هفت در حالت های روانی مختلف به چه شکلی دیده میشن؟ • حالت ناسالم #type7 بخش دوم: به جای مقابله با اضطراب و سرخوردگی، سراغ امیالی میرن که از کنترل خارجشون میکنه و دچار نوسانات اخلاقی میشن.
  5. Seta~

Type7 ماجراجو | Type7

افراد تیپ هفت در حالت های روانی مختلف به چه شکلی دیده میشن؟ • حالت ناسالم #type7 بخش اول: دست از تلاش برای فرو نشوندن اضطراب خودشون بر میدارن. کنترل ندارن و نمیدونن چه زمانی باید متوقف بشن. سریع به هرچیزی معتاد میشن و زیاده روی میکنن که البته این کار عواقب ناخوشایندی داره: محروم میمونن، از همه...
  6. Seta~

Type7 ماجراجو | Type7

• یه #type7 چطور ارتباط برقرار می‌کنه؟ ممکنه وقتی خیلی هیجان‌زدن دچار پرش ذهنی بشن.
  7. Seta~

Type7 ماجراجو | Type7

• ایام عید #type7 بزرگوار اون عاشق امتحان کردن چیزهای جدیده، ایام عید به جاهای جدید سفر می‌کنه، تفریحات جدید انجام می‌ده، اهداف جدید تعیین می‌کنه، خرید می‌ره و به فعالیت‌های جذاب می‌پردازه.
  8. Seta~

Type7 ماجراجو | Type7

ـ #type7 تو یه جزیره بی آب و علف: حتی فکر نبود اینترنت و دوستاش براش وحشتناکه پس با مهمونی گرفتن (بدون مهمون!) و برگزاری اولین لیگ فوتبال نارگیلی تاریخ(بدون بازیکن!) خودشو سرگرم می کنه. خیلی سعی می کنه باور کنه همه چیز خوبه ولی واقعا نیست و تهش با دود درخواست کمک می کنه.☹
  9. Seta~

Type7 ماجراجو | Type7

• کتاب آموزشی برای #type7 کتاب "دنیای برهان آذری" یک کتاب متفاوت و جالبیه که تیپ هفت میتونه بخونه، این کتاب از جمله کتاب‌هایی هست که میتونه تیپ هفت رو به فکر فرو ببره....
  10. Amin~

Type7 ماجراجو | Type7

• ببینم #type7 تو از چه کسی می‌ترسی؟ -من از هیچ‌کسی نمی‌ترسم اما اونی که برای همه‌چیز برنامه‌ریزی می‌کنه واقعا من رو می‌ترسونه.‍
  11. Amin~

Type7 ماجراجو | Type7

#روز_پدر برای یه #type7 پدر تیپ هفت همش دنبال ماجراجویی و کارای باحاله. ولی بعضی اوقات این حجم از هیجان باعث خسته شدنش میشه. بهش کمک کنید ریلکس کنه و برای ماجراجویی بعدیش انرژی بگیره. میتونید اینکارو با یه ماساژ درست حسابی یا یه برنامه‌ی استخر و سونا انجام بدین. در کل چیزای آرامش دهنده بهترین...
  12. Raha~

Type7 ماجراجو | Type7

#type7 راجع‌به دنیا چه دیدگاهی داره؟ دنیا پر از چیزهای شگفت انگیزه پس من هم مشتاقانه دنبال آینده هستم!✨
  13. Raha~

Type7 ماجراجو | Type7

پیشنهادی به #type7 برای داشتن پاییز بهتر هر روز پونزده دقیقه در سکوت بگذرونید.
  14. Raha~

Type7 ماجراجو | Type7

• همکار بودن با یه #type7 چطوریه؟! بخش اول: تیپ هفت‌ها عاشق فرصتی‌ هستن تا بتونن شغلی مثل شغل آنتونی بوردین، مجری برنامه تلویزیونی غذا و مسافرت به اسم "بخش های ناشناخته" داشته باشن. بخش دوم: سفر به دور دنیا و جستجو درباره فرهنگ‌های جدید، آشنا شدن با آدم‌های فوق‌العاده و خوردن غذاهای عجیب و...
  15. Raha~

Type7 ماجراجو | Type7

● من یه تیپ هفتی هستم... :) 1. من همیشه اولین نفری هستم که برای ماجراجویی تو آخرین لحظه آماده میشم. 2. خیلی خوش‌بین هستم. 3. من متعهد شدن رو خیلی دوست‌ندارم. 4. من از ترس از دست‌دادن رنج می‌برم. #type7
عقب
بالا