• نقاط ضعف #type7 ❤️
بخش هشتم: اگه شما برای توصیف راهبرد سازگار کردن یه تیپ هفت فقط سه دقیقه به من وقت بدید، من هم فقط چند خط از ترانه آهنگ «من یه ملودی شاد رو زمزمه میکنم» از نمایش موزیکال شاه و من رو میخونم:
• توصیههایی برای رشد #type7
⚡️این قسمت: کامل به صحبتهای دیگران گوش کنین!
پارت ششم: بعد از اون، این فرآیند رو یک بار دیگه تکرار کنین. تمرکز کردن ممکنه در ابتدا سخت به نظر برسه، ولی با تمرین کردن متوجه میشین که راحت تره. این تمرین گفته شده باید به صورت روزانه انجام بشه.
• داستان عاقبت
نیکولاس: #type7 #7w6
مایکل: #type3
پارت شانزدهم: ساعت نه و نیم شب بود. همگی دور آتش نشسته بودند که صدای صحبت و خندههای بلندشان با پخش شدن صدای ترمز وحشتناک ماشینی روی سنگریزهها قطع شد!
همه فورا سرشان را سمت صدا برگرداندند. ماشین آشنا نبود، اما از مدل لوکسش معلوم بود برای...
• نقاط ضعف #type7 ❤️
بخش ششم: طبق انیاگرام، اعتدال نقطه مقابل شکمبارگی هست. از نظر تیپ هفت ها، اعتدال به معنای کنار گذاشتن پرخوری نیست بلکه کاهش اون، زندگی کردن در لحظه، تمرین خویشتنداری، کنترل کردن «ذهن های بیقرار» و پرداهتن به زندگی معمولیشون هست. کار هایی شبیه به اون چیزی که همه ما انجام...
وجه تاریک(دارکساید) #type7 چطوریه؟
بزرگترین ترسشون محروم و محدود شدنه!
بشدت کمالگرا میشن و به همین دلیل، دیوانهوار به دنبال تجربهها و رقابتهای جدید میگردن تا نهایتا به رضایت و ارامش خاطر برسن! تیپ هفتیهای ناسالم مدام به دنبال لذتهای لحظهای، مثل مهمونی و دورهمیهای کوچیک، برای دوری از...
...در #بهترین_شرایط
۱- به وقایع زندگی عمیقا جذب میشن
۲- برای هرچیزی که دارن شاکر و قانعن
۳- با کوچکترین چیزها تحتتاثیر قرار میگیرن
۴- فاصلهی خیلی نزدیکی با خوبیهای بیحد و مرز زندگی دارن
۵- با وقایع احساسی و روانی رابطهی خوبی دارن
#type7
#type7w6 #type7w8
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
ıI...
...زندگی پرذوق و مشتاقن
۴- برونگرایی خیلی بالایی دارن؛ یعنی اگه برانگیخته بشن از خودشون واکنش آنی نشون میدن
۵- هرچیزی رو باعث شادی میدونن
۶- انعطاف پذیرن
۷- از هر کاری سر در میارن و مهارتهای زیادی دارن
۸- معمولا مفید و پربارن
۹- عملگرا هستن
۱۰- به تعامل فکری علاقهمندن
#type7
#type7w6...