متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ type7

1. Amin~

Type7 ماجراجو | Type7

• مرکز توجه و تمرکز #type7 انیاگرام چه چیزی هیجان انگیزه؟ آیا من حس محدود بودن دارم؟ آیا میتونم از درد و رنج فرار کنم؟
  2. Amin~

Type7 ماجراجو | Type7

• نقاط ضعف #type7 ❤️‍ بخش هشتم: اگه شما برای توصیف راهبرد سازگار کردن یه تیپ هفت فقط سه دقیقه به من وقت بدید، من هم فقط چند خط از ترانه آهنگ «من یه ملودی شاد رو زمزمه می‌کنم» از نمایش موزیکال شاه و من رو میخونم:
  3. Amin~

Type7 ماجراجو | Type7

• توصیه‌هایی برای رشد #type7 ⚡️این قسمت: کامل به صحبت‌های دیگران گوش کنین! پارت ششم: بعد از اون، این فرآیند رو یک بار دیگه تکرار کنین. تمرکز کردن ممکنه در ابتدا سخت به نظر برسه، ولی با تمرین کردن متوجه میشین که راحت تره. این تمرین گفته شده باید به صورت روزانه انجام بشه.
  4. Amin~

Type7 ماجراجو | Type7

• پیشنهادی به #type7 برای داشتن پاییز بهتر هر روز پونزده دقیقه در سکوت بگذرونید.
  5. Amin~

انیاگرام داستان | عاقبت

• داستان عاقبت نیکولاس: #type7 #7w6 مایکل: #type3 پارت شانزدهم: ساعت نه و نیم شب بود. همگی دور آتش نشسته بودند که صدای صحبت و خنده‌های بلندشان با پخش شدن صدای ترمز وحشتناک ماشینی روی سنگ‌ریزه‌ها قطع شد! همه فورا سرشان را سمت صدا برگرداندند. ماشین آشنا نبود، اما از مدل لوکسش معلوم بود برای...
  6. Raha~

Type7 ماجراجو | Type7

• نقاط ضعف #type7 ❤️‍ بخش ششم: طبق انیاگرام، اعتدال نقطه مقابل شکم‌بارگی هست. از نظر تیپ هفت ها، اعتدال به معنای کنار گذاشتن پرخوری نیست بلکه کاهش اون، زندگی کردن در لحظه، تمرین خویشتن‌داری، کنترل کردن «ذهن های بی‌قرار» و پرداهتن به زندگی معمولیشون هست. کار هایی شبیه به اون چیزی که همه ما انجام...
  7. mel mel

Type7 ماجراجو | Type7

وجه تاریک(دارک‌ساید) #type7 چطوریه؟ بزرگ‌ترین ترسشون محروم و محدود شدنه! بشدت کمالگرا میشن و به همین دلیل، دیوانه‌وار به دنبال تجربه‌ها و رقابت‌های جدید میگردن تا نهایتا به رضایت و ارامش خاطر برسن! تیپ هفتی‌های ناسالم مدام به دنبال لذت‌های لحظه‌ای، مثل مهمونی و دورهمی‌های کوچیک، برای دوری از...
  8. mel mel

Type7 ماجراجو | Type7

- #افراد_معروف تیپ هفت - • جان اف کندی (رییس جمهور سابق آمریکا) • استیون اسپیلبرگ • مالکوم فربس (کارآفرین آمریکایی) • الیزابت تیلور • موتسارت • جیم کری • رابین ویلیامز #type7 #افراد_معروف_type7 #type7w6 #type7w8 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
  9. mel mel

انیاگرام فکت‌های کلی تایپ‌های انیاگرام

...قوی تایپ پنج: اسرار آمیز، بدبین، کنجکاو تایپ شش: سخت کوش، وفادار، رازدار تایپ هفت: مشاور، مضطرب، رک تایپ هشت: شوخ، پر قدرت، کاریزماتیک تایپ نه: خجالتی، مورد تحسین، مهربان • #type1 #type4 #type7 #type2 #type5 #type8 #type3 #type6 #type9 #fun #AllTypes ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ıI @Eema_Ennea Iı
  10. mel mel

Type7 ماجراجو | Type7

...در #بهترین_شرایط ۱- به وقایع زندگی عمیقا جذب می‌شن ۲- برای هرچیزی که دارن شاکر و قانعن ۳- با کوچک‌ترین چیزها تحت‌تاثیر قرار می‌گیرن ۴- فاصله‌ی خیلی نزدیکی با خوبی‌های بی‌حد و مرز زندگی دارن ۵- با وقایع احساسی و روانی رابطه‌ی خوبی دارن #type7 #type7w6 #type7w8 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ıI...
  11. Amin~

Type7 ماجراجو | Type7

...زندگی پرذوق و مشتاقن ۴- برونگرایی خیلی بالایی دارن؛ یعنی اگه برانگیخته بشن از خودشون واکنش آنی نشون میدن ۵- هرچیزی رو باعث شادی میدونن ۶- انعطاف پذیرن ۷- از هر کاری سر در میارن و مهارت‌های زیادی دارن ۸- معمولا مفید و پربارن ۹- عمل‌گرا هستن ۱۰- به تعامل فکری علاقه‌مندن #type7 #type7w6...
  12. Amin~

مهم انیاگرام

...کنید. چطور راجب خودم بخونم؟ خیلی راحت فقط کافیه هشتک شماره تایپتونو سرچ کنید؛ #type1 • #type2 • #type3 • #type4 • #type5 • #type6 • #type7 • #type8 • #type9 • یا اگه دقیق تر از بال هاتونم اطلاع دارید: #type2w1 • #type2w3 #type3w2 • #type3w4 #type4w3 • #type4w5 #type5w4 • #type5w6...
عقب
بالا