نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کاربرد هشتگ type9

1. Amin~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

• ویژگی‌های زوج #type5 و #type9 در روابط کاری بخش پنجم: مولد بودن، پیرو قانون اینرسیه؛ اگه حرکتی وجود داشته باشه، تحرک ادامه پیدا میکنه ولی وقتی سکون حاکم بشه، دیگه تحرکی وجود نداره. اگه تحرک حاکم بشه، بلافاصله بعد از تموم شدن کاری، هدف تازه ای تعیین میشه و چرخۀ پویایی ادامه پیدا میکنه ولی اگه...
  2. Seta~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

• یه #type9 چطور ارتباط برقرار می‌کنه؟ اگه نادیده گرفته بشن ناراحت میشن.
  3. Seta~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

- #type9 چطور علاقه‌شو ابراز میکنه؟ تیپ نه‌ تمایل داره علاقه خودش رو از طریق آرامش و صبوری نشون بده. اون با دقت به صحبت‌های طرف مقابل گوش میده و براش فضایی امن و راحت ایجاد می‌کنه.
  4. Seta~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

- #type9 چطور اتاقش رو می‌چینه؟ تیپ نه‌ها ممکنه از رنگ‌های آرامبخشی مثل گل‌بهی، سبز نعنایی یا آبی استفاده کنن. اونا برای تزئین اتاقشون از اشیای طبیعی و تابلوی‌های طبیعت استفاده کنن.
  5. Seta~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

• بهمون بگید که توی هیئت کدوم مسئولیت رو قبول می‌کنید؟ #type9 من از اونجایی که دوست ندارم خیلی توی دید باشم و کار به عنوان عضوی از گروه رو به کار فردی ترجیح میدم، دوست دارم بیشتر توی بخش آماده سازی مراسم و کارهای پشت صحنه پذیرایی فعالیت کنم.
  6. Seta~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

پیشنهادات تابستونی برای #type9 : به عنوان یه تیپ نه هم می خواید بقیه خوشحال باشن هم خودتون از تابستونتون لذت ببرید. می تونید با عزیزانتون برید ساحل و غرق صدای موج ها بشید. یا یه روز رو کامل برای خودتون بزارید. حتی می تونید به یادِ بچگیاتون با بچه های دور و برتون برید شهربازی
  7. Seta~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

• ویژگی‌های کلی #type9 پارت دوم: خاصیت پذیرش شرایط موجود زندگی رضایت عمیقی به افراد تیپ نهم میده که باعث میشه اون‌ها هیچ دلیلی نببینن که شرایط موجود رو زیر سؤال ببرن یا تغییری درش ایجاد کنن.
  8. Seta~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

• ویژگی‌های کلی #type9 پارت اول: چشم انداز درونی فرد تیپ نهم مثل کسیه که توی یک روز بهاری سوار بر دوچرخه‌‌ است و هر لحظه از گذر زمانش لذت میبره. برای این فرد مجموعه و کل تجربه اش شیرینه، نه فقط لحظات به خصوصی از اون.
  9. Seta~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

• کتاب آموزشی برای #type9 کتاب "قدرت سکوت" به تیپ نه کمک می‌کنه تا از طریق سکوت و مراقبه، به آرامش درونی و صلح با خودش و دیگران دست بیابه. این کتاب به اون یاد میده که چطور با ذهن خودش ارتباط برقرار کنه و از اضطراب خودش کم کنه.
  10. Seta~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

• اگر انیاگرام بخواد یک شغل برای #type9 انتخاب کنه اون شغل چیه؟ این تیپ به دلیل اعتماد به نفسش و توانایی سرعت تفکرش، به احتمال زیاد به عنوان یک مشاور مالی، یک متخصص یا مدیر بازاریابی بشه.
  11. Seta~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

• توانایی عجیب و غریب #type9 انیاگرام! ریلکسی و خونسردی زیاد حتی وقتی تو یه معامله شکست خورده باشن
  12. Seta~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

• یه #type9 چطور ارتباط برقرار می‌کنه؟ از جملاتی مثل: "حتما"، "اشکالی نداره" و "البته که آره" استفاده می‌کنن.
  13. Seta~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

• یه #type9 ای اول گیج و بعد ناراحت و عصبانی میشه وقتی که... بقیه به درخواست‌ها و پیشنهادهای مودبانه‌اش توجه نمی‌کنن!
  14. Amin~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

• توصیه‌هایی برای رشد و پیشرفت #type9 این قسمت: نیازهای خودتون رو به صورت مستقیم بیان کنین⬅️ بخش دوم: تیپ نُه‌ها می‌تونن برای ابراز مستقیم نیازهاشون اکراه داشته باشن- درواقع سختشونه که عباراتی مثل، «من دوست دارم این کار رو انجام بدم» یا «من زمان نیاز دارم تا در مورد این موضوع فکر کنم» رو به...
  15. Amin~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

• ببینم #type9 تو از چه کسی می‌ترسی؟ -من از هیچ‌کسی نمی‌ترسم اما مهمون ناخونده واقعا من رو می‌ترسونه.
عقب
بالا