نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کاربرد هشتگ type9

1. Amin~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

#روز_پدر برای یه #type9 پدر تیپ نُه یه بابای مهربون و آروم توی زندگی بچه‌هاشه. اون عاشق آشپزی کردن و ترکیب طعمای جدیده. جمع کردن اعضای خانواده دور هم و حرف زدن توی جمع گرم و صمیمی عزیزانش به شدت برای اون لذت بخشه. اگه تو کار آشپزی همراهیش کنید باعث میشه زمانی که توی آشپزخونه هستید بیشتر بهش خوش...
  2. Raha~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

پیشنهادی به #type9 برای داشتن پاییز بهتر به پیاده روی تو محله تون برید و برگ جمع کنید.
  3. Amin~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

• مرکز توجه و تمرکز #type9 انیاگرام آیا همه آدما - از جمله من- شنیده میشن؟
  4. Amin~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

• نقاط ضعف #type9 بخش دهم: اون ها اینجور وقت ها به غذا، ورزش، خرید، عادت ها و روتین های آرامش‌بخش، کارهای بی ارزش احمقانه یا وقت تلف کردن های مسخره متوسل میشن تا با این کار احساسات، نیاز ها و خواسته های خودشون رو نادیده بگیرن و بی خیالشون بشن. اون ها متوجه نیستن که بی خیال شدن و غرق شدن توی...
  5. Amin~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

• اگه بخوایم #type9 رو توصیف کنیم: پارت سوم: با توجه به اینکه افراد تیپ نه از نظر روان‌شناختی، با چنین ویژگی‌هایی رشد کردن، پس نمی‌تونیم از دیدگاه مثبت و روشن اون‌ها نسبت به زندگی ایراد بگیریم ولی این خصوصیت اون‌ها که حاضر نیستن قبول کنن در کنار جنبه‌های خوب زندگی مشکلاتی هم وجود داره که باید...
  6. Amin~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

• پیشنهادی به #type9 برای داشتن پاییز بهتر به پیاده روی تو محله تون برید و برگ جمع کنید.
  7. Amin~

انیاگرام داستان | عاقبت

• #داستان عاقبت اِما: #type9 اَمان: #type8 #8w9 پارت بیست و هفتم: شارلوت آن روز بعد از شرکت، مستقیم به منزل اِما رفت. دوستی‌اش با اما از دوران دانشگاه کلید خورد. در دانشگاه همه اما را به زیبایی خیره کننده خدا دادی‌اش می‌شناختند! بخاطر این زیبایی پیشنهادات زیادی برای مدلینگ و... با مبالغ بالا...
  8. Raha~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

• نقاط ضعف #type9 بخش هشتم: یه تیپ نه ای فکر میکنه، با توجه به اینکه حرف های من و کار هایی که انجام میدم برای این دنیا هیچ فرقی نداره، چرا باید با عقایدم وضعیت موجود رو خراب کنم؟ راحت‌تر و آسون‌تر نیست که از تاکید به اولویت های خودم صرف نظر کنم و راهی رو برم که کمترین مقاومت رو داره؟ همونطور...
  9. mel mel

Type9 مسالمت‌جو | Type9

...را بدون‌ِ قید و شرط بپذیرم. من هرگز انتظار نداشتم که کار خاصی برای من انجام شود ، با این حال به نظر می‌رسید که‌ من خیلی بیشتر از آنچه که آرزو داشتم به موفقیت رسیدم. بیشتر اوقات این اتفاق می‌افتد بدون اینکه من هرگز به دنبال آن باشم. [ آدری هپبورن ] #type9 • #fun • #Dialogue ━━━━━━━━━━━━━━━━
  10. mel mel

Type9 مسالمت‌جو | Type9

#افراد_معروف تیپ نه آبراهام لینکلن ملکه الیزابت دوم رونالد ریگان سوفیا لورن نورمن راک ول پری کومو والت دیزنی اینگرید برگمن کیانو ریوز #type9w1 #type9w8 #type9 #افراد_معروف_type9 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
  11. mel mel

انیاگرام فکت‌های کلی تایپ‌های انیاگرام

...قوی تایپ پنج: اسرار آمیز، بدبین، کنجکاو تایپ شش: سخت کوش، وفادار، رازدار تایپ هفت: مشاور، مضطرب، رک تایپ هشت: شوخ، پر قدرت، کاریزماتیک تایپ نه: خجالتی، مورد تحسین، مهربان • #type1 #type4 #type7 #type2 #type5 #type8 #type3 #type6 #type9 #fun #AllTypes ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ıI @Eema_Ennea Iı
  12. mel mel

Type9 مسالمت‌جو | Type9

...و در رسیدن به هدف هاشون موفقن. از متانت و رضایت بالایی برخوردارن؛ چون هماهنگی درونی بالایی دارن و از اونجایی که به خوبی از حالات روحی خودشون اگاهن میتونن روابط عمیق تری ایجاد کنن. نسبت به خودشون و دیگران هوشیار و گوش به زنگ هستن. #type9 #type9w8 #type9w1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ıI @Eema_Ennea Iı
  13. Amin~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

...انیاگرامی] ִ.Type8 : عصبانیت گودزیلایی دارن و به آسونی خشمگین می‌شن، به قدری درگیر می‌شن که به همه‌چیز احساس ناامنیِ افراطی پیدا می‌کنن. ִ.Type9 : دور از دسترسن با رگه‌هایی ناپیدا از احساس خشم ، وقتی که بقیه از اونا ناراحتن، این رگه‌های پنهون خشم پیدا می‌شن. ִ. Type1 : ممکنه از طریق...
  14. Amin~

Type8 چالش‌گر | Type8

...انیاگرامی] ִ.Type8 : عصبانیت گودزیلایی دارن و به آسونی خشمگین می‌شن، به قدری درگیر می‌شن که به همه‌چیز احساس ناامنیِ افراطی پیدا می‌کنن. ִ.Type9 : دور از دسترسن با رگه‌هایی ناپیدا از احساس خشم ، وقتی که بقیه از اونا ناراحتن، این رگه‌های پنهون خشم پیدا می‌شن. ִ. Type1 : ممکنه از طریق...
عقب
بالا