M Mr.Rad کاربر فعال سطح 19 ارسالیها 76 پسندها 5,221 امتیازها 26,853 مدالها 10 8/2/20 نویسنده موضوع #1 خدا... امضا : Mr.Rad
M Mr.Rad کاربر فعال سطح 19 ارسالیها 76 پسندها 5,221 امتیازها 26,853 مدالها 10 8/2/20 نویسنده موضوع #2 درد دارد " امـــروز " حرفــــــــــــــــــی بـــرای گفتــــن نداشــته باشــی با کســــــــــی کــه تا " دیروز " تمام حــرف هایــت را فقــط به او میگفتی امضا : Mr.Rad
درد دارد " امـــروز " حرفــــــــــــــــــی بـــرای گفتــــن نداشــته باشــی با کســــــــــی کــه تا " دیروز " تمام حــرف هایــت را فقــط به او میگفتی
M Mr.Rad کاربر فعال سطح 19 ارسالیها 76 پسندها 5,221 امتیازها 26,853 مدالها 10 8/2/20 نویسنده موضوع #3 تو را مرور می کنم به تکرار؛ تا خاموشی ام، نشان از فراموشی ام نباشد ... امضا : Mr.Rad
M Mr.Rad کاربر فعال سطح 19 ارسالیها 76 پسندها 5,221 امتیازها 26,853 مدالها 10 8/2/20 نویسنده موضوع #4 یادت باشددلت که شکست,سرت را بگیری بالا تلافی نکن,فریاد نزن,شرمگین نباش دل شکسته گوشه هایش تیز است مبادا دل و دست آدمی که روزی دلدارت بود زخمی کنی به کین مبادا که فراموش کنی روزی شادیش آرزویت بود صبـــــــــور بــــــاش و ســـــــاکــــــت... امضا : Mr.Rad
یادت باشددلت که شکست,سرت را بگیری بالا تلافی نکن,فریاد نزن,شرمگین نباش دل شکسته گوشه هایش تیز است مبادا دل و دست آدمی که روزی دلدارت بود زخمی کنی به کین مبادا که فراموش کنی روزی شادیش آرزویت بود صبـــــــــور بــــــاش و ســـــــاکــــــت...
M Mr.Rad کاربر فعال سطح 19 ارسالیها 76 پسندها 5,221 امتیازها 26,853 مدالها 10 8/2/20 نویسنده موضوع #5 امضا : Mr.Rad
M Mr.Rad کاربر فعال سطح 19 ارسالیها 76 پسندها 5,221 امتیازها 26,853 مدالها 10 8/2/20 نویسنده موضوع #6 یه وقتایی هست ... نه "گریه كردن" آرومت میكنه .. نه "نفس عمیق" ... نه "یه لیوان آب سرد"... نه "داد زدن" ... یه وقتایی هست كه فقط نیاز داری ، بـــــــــمــــــــــیــــــــــــرِی ... همین ..! امضا : Mr.Rad
یه وقتایی هست ... نه "گریه كردن" آرومت میكنه .. نه "نفس عمیق" ... نه "یه لیوان آب سرد"... نه "داد زدن" ... یه وقتایی هست كه فقط نیاز داری ، بـــــــــمــــــــــیــــــــــــرِی ... همین ..!
M Mr.Rad کاربر فعال سطح 19 ارسالیها 76 پسندها 5,221 امتیازها 26,853 مدالها 10 8/2/20 نویسنده موضوع #7 اعتـــــراف مـــی کُــنــم. . .. بــــرای”داشـــ ــتــنِ”تـــو هــــیــچ کـــاری نکـــردم. . . امــــا برای “فرامــوش” کــردنـــت هــرکـــآری مــی کُنـــم. .. امضا : Mr.Rad
اعتـــــراف مـــی کُــنــم. . .. بــــرای”داشـــ ــتــنِ”تـــو هــــیــچ کـــاری نکـــردم. . . امــــا برای “فرامــوش” کــردنـــت هــرکـــآری مــی کُنـــم. ..
M Mr.Rad کاربر فعال سطح 19 ارسالیها 76 پسندها 5,221 امتیازها 26,853 مدالها 10 8/2/20 نویسنده موضوع #8 درتنهایی خود لحظه ها را برایت گریه کردم در بی کسیم برای تو که همه کسم بودی گریه کردم در حال خندیدن بودم که به یاد خنده های سرد و تلخت گریه کردم در حین دویدن در کوچه های زندگی بودم که ناگاه به یاد لحظه هایی که بودی و اکنون نیستی ایستادم و آرام گریه کردم ولی اکنون می خندم آری میخندم به تمام لحظه هایی که به خاطرت اشک هایم را قربانی کرد. امضا : Mr.Rad
درتنهایی خود لحظه ها را برایت گریه کردم در بی کسیم برای تو که همه کسم بودی گریه کردم در حال خندیدن بودم که به یاد خنده های سرد و تلخت گریه کردم در حین دویدن در کوچه های زندگی بودم که ناگاه به یاد لحظه هایی که بودی و اکنون نیستی ایستادم و آرام گریه کردم ولی اکنون می خندم آری میخندم به تمام لحظه هایی که به خاطرت اشک هایم را قربانی کرد.
M Mr.Rad کاربر فعال سطح 19 ارسالیها 76 پسندها 5,221 امتیازها 26,853 مدالها 10 8/2/20 نویسنده موضوع #9 وقتی کسی را عاشق خودت میکنی . . . در برابـــرش مسئولـــی . . . در برابـــر اشکهایش . . . شکستن غرورش . . . . لــحظه های شکستن در تنهایی . . . . و اگر یـــادت بـــرود ! ! در جایـــی دیگر سرنوشــــت به یادت خواهـــد آورد . . . !!! امضا : Mr.Rad
وقتی کسی را عاشق خودت میکنی . . . در برابـــرش مسئولـــی . . . در برابـــر اشکهایش . . . شکستن غرورش . . . . لــحظه های شکستن در تنهایی . . . . و اگر یـــادت بـــرود ! ! در جایـــی دیگر سرنوشــــت به یادت خواهـــد آورد . . . !!!
M Mr.Rad کاربر فعال سطح 19 ارسالیها 76 پسندها 5,221 امتیازها 26,853 مدالها 10 8/2/20 نویسنده موضوع #10 یــادتــــ بخیــرعـمــوخســرو.گفتے: حــال همــه ی مـاخـوبــــ استــــ امـاتــو بــاورنـکـن! امـاحـال مـن خـوبــــ نیستـــ تــوبـاورکـن امضا : Mr.Rad
یــادتــــ بخیــرعـمــوخســرو.گفتے: حــال همــه ی مـاخـوبــــ استــــ امـاتــو بــاورنـکـن! امـاحـال مـن خـوبــــ نیستـــ تــوبـاورکـن