Tᴀʜʏᴏɴɢ رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 115 پسندها 1,209 امتیازها 8,063 مدالها 7 23/11/20 نویسنده موضوع #21 مــــــــــــــــــــن به تو معتادم!!! حالا هزار سال هم بگذرد ، هزار بار هم ترکت کنم... باز دم آخر تنهایی هایم به تو پناه میبرم! یکی پیدا شود، بزرگی کند، مرا یک عمر به این تخت لعنتی ببندد! امضا : Tᴀʜʏᴏɴɢ
مــــــــــــــــــــن به تو معتادم!!! حالا هزار سال هم بگذرد ، هزار بار هم ترکت کنم... باز دم آخر تنهایی هایم به تو پناه میبرم! یکی پیدا شود، بزرگی کند، مرا یک عمر به این تخت لعنتی ببندد!
Tᴀʜʏᴏɴɢ رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 115 پسندها 1,209 امتیازها 8,063 مدالها 7 27/11/20 نویسنده موضوع #22 ڪــــافـﮧ... مـشـروب... شـــــعــر... سـیـــگـار... بـــغــــض... ضــــجـــﮧ... شـب گـریـﮧ... دعـــــــــــــــا... خـــــــــــــــدا... لـعنتـی تـو بـا چـﮧ چیـزی فـرامـوش مـیشـوی؟!! امضا : Tᴀʜʏᴏɴɢ
ڪــــافـﮧ... مـشـروب... شـــــعــر... سـیـــگـار... بـــغــــض... ضــــجـــﮧ... شـب گـریـﮧ... دعـــــــــــــــا... خـــــــــــــــدا... لـعنتـی تـو بـا چـﮧ چیـزی فـرامـوش مـیشـوی؟!!
Tᴀʜʏᴏɴɢ رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 115 پسندها 1,209 امتیازها 8,063 مدالها 7 27/11/20 نویسنده موضوع #23 همه چیز دارم به غیر از اون چیزی که واقعا باید داشته باشم!!! "آرامـــش" امضا : Tᴀʜʏᴏɴɢ
Tᴀʜʏᴏɴɢ رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 115 پسندها 1,209 امتیازها 8,063 مدالها 7 27/11/20 نویسنده موضوع #24 دردهای من از بی کسی نیست از کسانی است که سالها در آنها مرده ام و احساس روشن من چراغ هیچ دلی را روشن نکرد ماندهام فقط چگونه این روزها را به فردا ببرم امضا : Tᴀʜʏᴏɴɢ
دردهای من از بی کسی نیست از کسانی است که سالها در آنها مرده ام و احساس روشن من چراغ هیچ دلی را روشن نکرد ماندهام فقط چگونه این روزها را به فردا ببرم