S O-O M کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,324 پسندها 3,557 امتیازها 20,173 مدالها 14 1/8/20 #111 ♡Yalda_A♡ گفت علی. اگر ازت بخواهند که بین گذشته و آینده به یکی سفر کنی کدام خواهد بود؟ کلیک کنید تا باز شود... گذشته اگه میتونستی یه چیز مهم رو اختراع کنی (مثلا برق، تلفن و اینا) چیو انتخاب میکردی؟ امضا : S O-O M
♡Yalda_A♡ گفت علی. اگر ازت بخواهند که بین گذشته و آینده به یکی سفر کنی کدام خواهد بود؟ کلیک کنید تا باز شود... گذشته اگه میتونستی یه چیز مهم رو اختراع کنی (مثلا برق، تلفن و اینا) چیو انتخاب میکردی؟
S O-O M کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,324 پسندها 3,557 امتیازها 20,173 مدالها 14 1/8/20 #112 سارابانو گفت آرشام اگه بهت یه میلیارد پول بدن چیکار میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... از خانوادم جدا میشم :/ تو چی؟ امضا : S O-O M
سارابانو گفت آرشام اگه بهت یه میلیارد پول بدن چیکار میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... از خانوادم جدا میشم :/ تو چی؟
A ABCDEFGH کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 458 پسندها 5,119 امتیازها 22,873 مدالها 14 1/8/20 #113 S O-O M گفت گذشته اگه میتونستی یه چیز مهم رو اختراع کنی (مثلا برق، تلفن و اینا) چیو انتخاب میکردی؟ کلیک کنید تا باز شود... یک ربات که همیشه برایم گوشزد کند "با منطق رفتار کن" شما چی؟
S O-O M گفت گذشته اگه میتونستی یه چیز مهم رو اختراع کنی (مثلا برق، تلفن و اینا) چیو انتخاب میکردی؟ کلیک کنید تا باز شود... یک ربات که همیشه برایم گوشزد کند "با منطق رفتار کن" شما چی؟
Sara_D پرسنل مدیریت مدیر تالار کتاب سطح 25 ارسالیها 1,319 پسندها 16,621 امتیازها 39,073 مدالها 24 1/8/20 مدیر #114 S O-O M گفت از خانوادم جدا میشم :/ تو چی؟ کلیک کنید تا باز شود... جوری خودم رو متقاعد میکنم که مغرور نشم و به نیازمندها کمک میکنم. امضا : Sara_D
S O-O M گفت از خانوادم جدا میشم :/ تو چی؟ کلیک کنید تا باز شود... جوری خودم رو متقاعد میکنم که مغرور نشم و به نیازمندها کمک میکنم.
S O-O M کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,324 پسندها 3,557 امتیازها 20,173 مدالها 14 1/8/20 #115 ♡Yalda_A♡ گفت یک ربات که همیشه برایم گوشزد کند "با منطق رفتار کن" شما چی؟ کلیک کنید تا باز شود... من هواپیمارو اختراع میکردم پروازو دوس داری؟ (با هواپیما نه مثه پرنده ها با بال) امضا : S O-O M
♡Yalda_A♡ گفت یک ربات که همیشه برایم گوشزد کند "با منطق رفتار کن" شما چی؟ کلیک کنید تا باز شود... من هواپیمارو اختراع میکردم پروازو دوس داری؟ (با هواپیما نه مثه پرنده ها با بال)
sheida*ARMY رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 84 پسندها 1,777 امتیازها 9,763 1/8/20 #116 S O-O M گفت من هواپیمارو اختراع میکردم پروازو دوس داری؟ (با هواپیما نه مثه پرنده ها با بال) کلیک کنید تا باز شود... ب شدت اگه بهت بگن میتونی با فکر کردن به کسی پیشش ظاهر بشی اولین نفر چه کسی رو انتخاب میکردی؟ امضا : sheida*ARMY
S O-O M گفت من هواپیمارو اختراع میکردم پروازو دوس داری؟ (با هواپیما نه مثه پرنده ها با بال) کلیک کنید تا باز شود... ب شدت اگه بهت بگن میتونی با فکر کردن به کسی پیشش ظاهر بشی اولین نفر چه کسی رو انتخاب میکردی؟
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 1/8/20 #117 sheida*ARMY گفت ب شدت اگه بهت بگن میتونی با فکر کردن به کسی پیشش ظاهر بشی اولین نفر چه کسی رو انتخاب میکردی؟ کلیک کنید تا باز شود... هیچکس به جواب چه سوالی نرسیدی؟! امضا : SAN.SNI
sheida*ARMY گفت ب شدت اگه بهت بگن میتونی با فکر کردن به کسی پیشش ظاهر بشی اولین نفر چه کسی رو انتخاب میکردی؟ کلیک کنید تا باز شود... هیچکس به جواب چه سوالی نرسیدی؟!
Akay کاربر نیمه فعال سطح 17 ارسالیها 511 پسندها 8,585 امتیازها 24,973 مدالها 18 1/8/20 #118 Sana.8a گفت هیچکس به جواب چه سوالی نرسیدی؟! کلیک کنید تا باز شود... خیلی سوالا:/ مثلا اینکه چرا عروس دریایی داریم ولی دوماد دریایی ن؟! نوشیدنی مورد علاقت؟!
Sana.8a گفت هیچکس به جواب چه سوالی نرسیدی؟! کلیک کنید تا باز شود... خیلی سوالا:/ مثلا اینکه چرا عروس دریایی داریم ولی دوماد دریایی ن؟! نوشیدنی مورد علاقت؟!
sheida*ARMY رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 84 پسندها 1,777 امتیازها 9,763 1/8/20 #119 Quəêñ Øf Đəãţh گفت خیلی سوالا:/ مثلا اینکه چرا عروس دریای داریم ولی دوماد دریای ن؟! نوشیدنی مورد علاقت؟! کلیک کنید تا باز شود... هات چاکلت عدد مورد علاقت؟ امضا : sheida*ARMY
Quəêñ Øf Đəãţh گفت خیلی سوالا:/ مثلا اینکه چرا عروس دریای داریم ولی دوماد دریای ن؟! نوشیدنی مورد علاقت؟! کلیک کنید تا باز شود... هات چاکلت عدد مورد علاقت؟
S O-O M کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,324 پسندها 3,557 امتیازها 20,173 مدالها 14 1/8/20 #120 sheida*ARMY گفت ب شدت اگه بهت بگن میتونی با فکر کردن به کسی پیشش ظاهر بشی اولین نفر چه کسی رو انتخاب میکردی؟ کلیک کنید تا باز شود... یکی از پسرا. نامجون یا ته تو چی؟ امضا : S O-O M
sheida*ARMY گفت ب شدت اگه بهت بگن میتونی با فکر کردن به کسی پیشش ظاهر بشی اولین نفر چه کسی رو انتخاب میکردی؟ کلیک کنید تا باز شود... یکی از پسرا. نامجون یا ته تو چی؟