Mahtab Rezayat کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 672 پسندها 7,863 امتیازها 22,873 مدالها 16 سن 18 24/12/20 #311 Anikaw_k گفت سلنا گومز اونی که دوسش داری یا اونی که دوست داره؟ کلیک کنید تا باز شود... اونی که دوسم داره تو؟ امضا : Mahtab Rezayat
Anikaw_k گفت سلنا گومز اونی که دوسش داری یا اونی که دوست داره؟ کلیک کنید تا باز شود... اونی که دوسم داره تو؟
ChakavaK کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 925 پسندها 12,189 امتیازها 35,373 مدالها 19 24/12/20 #312 Anikaw_k گفت اگه انتقاد الکی نباشه اره چرا که نه بین دوستت و عشق واقعیت کدومو انتخاب میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... کسی که خیلی زیاد دوسش دارم دوست صمیمیمه شما چطور؟؟ امضا : ChakavaK
Anikaw_k گفت اگه انتقاد الکی نباشه اره چرا که نه بین دوستت و عشق واقعیت کدومو انتخاب میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... کسی که خیلی زیاد دوسش دارم دوست صمیمیمه شما چطور؟؟
Mahtab Rezayat کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 672 پسندها 7,863 امتیازها 22,873 مدالها 16 سن 18 24/12/20 #313 Reihaneh.R.C.h گفت میدونی هشتادویک میلیون نفر فقط جمعیت ایرانه؟؟ راستش شوخی کردم. نمیدونم چرا! ولی هرجا میرم بقیه ازم خوششون میاد مخصوصاً بچه ها کلیک کنید تا باز شود... من به خاطر جدی بودنم و روحیه آرومم زیاد کسی نمیاد طرفم. اخلاقت متغیره؟ امضا : Mahtab Rezayat
Reihaneh.R.C.h گفت میدونی هشتادویک میلیون نفر فقط جمعیت ایرانه؟؟ راستش شوخی کردم. نمیدونم چرا! ولی هرجا میرم بقیه ازم خوششون میاد مخصوصاً بچه ها کلیک کنید تا باز شود... من به خاطر جدی بودنم و روحیه آرومم زیاد کسی نمیاد طرفم. اخلاقت متغیره؟
Anikaw_k نو ورود سطح 0 ارسالیها 0 پسندها 7 امتیازها 0 24/12/20 #314 Mahtab_rt گفت اونی که دوسم داره تو؟ کلیک کنید تا باز شود... هیچکدوم حقیقت تلخ یا دروغ شیرین؟!
ChakavaK کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 925 پسندها 12,189 امتیازها 35,373 مدالها 19 24/12/20 #315 Mahtab_rt گفت من به خاطر جدی بودنم و روحیه آرومم زیاد کسی نمیاد طرفم. اخلاقت متغیره؟ کلیک کنید تا باز شود... آره امضا : ChakavaK
Mahtab_rt گفت من به خاطر جدی بودنم و روحیه آرومم زیاد کسی نمیاد طرفم. اخلاقت متغیره؟ کلیک کنید تا باز شود... آره
Anikaw_k نو ورود سطح 0 ارسالیها 0 پسندها 7 امتیازها 0 24/12/20 #316 Reihaneh.R.C.h گفت کسی که خیلی زیاد دوسش دارم دوست صمیمیمه شما چطور؟؟ کلیک کنید تا باز شود... دوست صمیمیمو فقیر خوشحال یا پولدار ناراحت؟
Reihaneh.R.C.h گفت کسی که خیلی زیاد دوسش دارم دوست صمیمیمه شما چطور؟؟ کلیک کنید تا باز شود... دوست صمیمیمو فقیر خوشحال یا پولدار ناراحت؟
ChakavaK کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 925 پسندها 12,189 امتیازها 35,373 مدالها 19 24/12/20 #317 Anikaw_k گفت هیچکدوم حقیقت تلخ یا دروغ شیرین؟! کلیک کنید تا باز شود... حقیقت تلخ به تقدیر اعتقاد دارید؟ چرا؟؟ امضا : ChakavaK
Anikaw_k گفت هیچکدوم حقیقت تلخ یا دروغ شیرین؟! کلیک کنید تا باز شود... حقیقت تلخ به تقدیر اعتقاد دارید؟ چرا؟؟
ChakavaK کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 925 پسندها 12,189 امتیازها 35,373 مدالها 19 24/12/20 #318 Anikaw_k گفت دوست صمیمیمو فقیر خوشحال یا پولدار ناراحت؟ کلیک کنید تا باز شود... فقیر خوشحال چون اون پولدار آخرش میمیره اما آخرشم مزه ی خوشحالی رو نمیفهمه! شما چطور؟؟ امضا : ChakavaK
Anikaw_k گفت دوست صمیمیمو فقیر خوشحال یا پولدار ناراحت؟ کلیک کنید تا باز شود... فقیر خوشحال چون اون پولدار آخرش میمیره اما آخرشم مزه ی خوشحالی رو نمیفهمه! شما چطور؟؟
Anikaw_k نو ورود سطح 0 ارسالیها 0 پسندها 7 امتیازها 0 24/12/20 #319 Reihaneh.R.C.h گفت حقیقت تلخ به تقدیر اعتقاد دارید؟ چرا؟؟ کلیک کنید تا باز شود... ندارم هرکسی سرنوشت خودشو خودش میسازه تو چی؟
Reihaneh.R.C.h گفت حقیقت تلخ به تقدیر اعتقاد دارید؟ چرا؟؟ کلیک کنید تا باز شود... ندارم هرکسی سرنوشت خودشو خودش میسازه تو چی؟
Mahtab Rezayat کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 672 پسندها 7,863 امتیازها 22,873 مدالها 16 سن 18 24/12/20 #320 Reihaneh.R.C.h گفت فقیر خوشحال چون اون پولدار آخرش میمیره اما آخرشم مزه ی خوشحالی رو نمیفهمه! شما چطور؟؟ کلیک کنید تا باز شود... فقیر خوشحال. باهات موافقم. چقدر به روابطط با بقیه اهمیت میدی؟ امضا : Mahtab Rezayat
Reihaneh.R.C.h گفت فقیر خوشحال چون اون پولدار آخرش میمیره اما آخرشم مزه ی خوشحالی رو نمیفهمه! شما چطور؟؟ کلیک کنید تا باز شود... فقیر خوشحال. باهات موافقم. چقدر به روابطط با بقیه اهمیت میدی؟