Exulansis- کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,264 پسندها 12,928 امتیازها 34,373 مدالها 15 سن 17 24/12/20 #441 Mahtab_rt گفت ترسناک از دور انداخته شدنش ناراحت شدی؟ کلیک کنید تا باز شود... نفهمیدم منظور ره منظورت پس زده شدن یا شکسته؟ امضا : Exulansis-
Mahtab_rt گفت ترسناک از دور انداخته شدنش ناراحت شدی؟ کلیک کنید تا باز شود... نفهمیدم منظور ره منظورت پس زده شدن یا شکسته؟
سارا مرتضوی کاربر فعال سطح 16 ارسالیها 789 پسندها 7,530 امتیازها 26,673 مدالها 14 سن 33 24/12/20 محروم #442 Mahtab_rt گفت تولد استایلت چجوریه کلیک کنید تا باز شود... بستگی داره.گاهی چادر گاهی مانتو جمع بندی با پوشش مناسب شاااااد تو؟ امضا : سارا مرتضوی
Mahtab_rt گفت تولد استایلت چجوریه کلیک کنید تا باز شود... بستگی داره.گاهی چادر گاهی مانتو جمع بندی با پوشش مناسب شاااااد تو؟
Mahtab Rezayat کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 672 پسندها 7,863 امتیازها 22,873 مدالها 16 سن 18 24/12/20 #443 ASAl.kia گفت هر سه تا ولی الان واتر دارم میدونستی هر چقدر داخل واتر خودت اب بریزی خراب نمیشه؟ کلیک کنید تا باز شود... منم قبلا یه واتر داشتم خیلی خوب بود الان یکی خریدم خیلی چرته دوباره رفتم یه کرهای هم خریدم اونم از بس باهاش بازی کردم داره خشک میشه نه مطمئنی؟ امضا : Mahtab Rezayat
ASAl.kia گفت هر سه تا ولی الان واتر دارم میدونستی هر چقدر داخل واتر خودت اب بریزی خراب نمیشه؟ کلیک کنید تا باز شود... منم قبلا یه واتر داشتم خیلی خوب بود الان یکی خریدم خیلی چرته دوباره رفتم یه کرهای هم خریدم اونم از بس باهاش بازی کردم داره خشک میشه نه مطمئنی؟
سارا مرتضوی کاربر فعال سطح 16 ارسالیها 789 پسندها 7,530 امتیازها 26,673 مدالها 14 سن 33 24/12/20 محروم #444 ASAl.kia گفت نفهمیدم منظور ره منظورت پس زده شدن یا شکسته؟ کلیک کنید تا باز شود... داره از اسلایم که به خواهر شوهرم داده میپرسه امضا : سارا مرتضوی
ASAl.kia گفت نفهمیدم منظور ره منظورت پس زده شدن یا شکسته؟ کلیک کنید تا باز شود... داره از اسلایم که به خواهر شوهرم داده میپرسه
Mahtab Rezayat کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 672 پسندها 7,863 امتیازها 22,873 مدالها 16 سن 18 24/12/20 #445 saramortazavi گفت بستگی داره.گاهی چادر گاهی مانتو جمع بندی با پوشش مناسب شاااااد تو؟ کلیک کنید تا باز شود... من خیلی از مانتو و شال خوشم میاد و توی روزای سرد از کاپشن و پالتو بدم میاد! استایلم دخترونهست اکثرا مانتو شومیز یا دکمهدار امضا : Mahtab Rezayat
saramortazavi گفت بستگی داره.گاهی چادر گاهی مانتو جمع بندی با پوشش مناسب شاااااد تو؟ کلیک کنید تا باز شود... من خیلی از مانتو و شال خوشم میاد و توی روزای سرد از کاپشن و پالتو بدم میاد! استایلم دخترونهست اکثرا مانتو شومیز یا دکمهدار
^red_bloom^ رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 166 پسندها 3,292 امتیازها 16,413 مدالها 11 24/12/20 #446 Mahtab_rt گفت تولد استایلت چجوریه کلیک کنید تا باز شود... پانک از لاک کروم یا مغناطیسی؟ امضا : ^red_bloom^
^red_bloom^ رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 166 پسندها 3,292 امتیازها 16,413 مدالها 11 24/12/20 #447 |Uranus_abi| گفت پانک از لاک کروم یا مغناطیسی؟ کلیک کنید تا باز شود... از پانک خوشم میاد تقریبن استایل اونجوریه ولی استایل شیک و اونجوریا هم میزنم... امضا : ^red_bloom^
|Uranus_abi| گفت پانک از لاک کروم یا مغناطیسی؟ کلیک کنید تا باز شود... از پانک خوشم میاد تقریبن استایل اونجوریه ولی استایل شیک و اونجوریا هم میزنم...
Exulansis- کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,264 پسندها 12,928 امتیازها 34,373 مدالها 15 سن 17 24/12/20 #448 Mahtab_rt گفت منم قبلا یه واتر داشتم خیلی خوب بود الان یکی خریدم خیلی چرته دوباره رفتم یه کرهای هم خریدم اونم از بس باهاش بازی کردم داره خشک میشه نه مطمئنی؟ کلیک کنید تا باز شود... اره مطمعنم چون همین کارو کردم اسلایماتو از کج میخری؟ امضا : Exulansis-
Mahtab_rt گفت منم قبلا یه واتر داشتم خیلی خوب بود الان یکی خریدم خیلی چرته دوباره رفتم یه کرهای هم خریدم اونم از بس باهاش بازی کردم داره خشک میشه نه مطمئنی؟ کلیک کنید تا باز شود... اره مطمعنم چون همین کارو کردم اسلایماتو از کج میخری؟
Mahtab Rezayat کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 672 پسندها 7,863 امتیازها 22,873 مدالها 16 سن 18 24/12/20 #449 |Uranus_abi| گفت هان؟!! با اینکه دیگه دارم وارد مرحلهی حرفهای میشم تا حالا نشنیدم ولی توی اسم قطعهها زیاد میشنوم کلیک کنید تا باز شود... مینور و ماژور آکوردن فرمول هم دو ر می فا سل لا سی، روی گام طبیعیه. مثلا بدست آوردن دو ماژور روی گام طبیعی فواصل مینور و ماژور و مینور هارمونیک و ... متفاوتن امضا : Mahtab Rezayat
|Uranus_abi| گفت هان؟!! با اینکه دیگه دارم وارد مرحلهی حرفهای میشم تا حالا نشنیدم ولی توی اسم قطعهها زیاد میشنوم کلیک کنید تا باز شود... مینور و ماژور آکوردن فرمول هم دو ر می فا سل لا سی، روی گام طبیعیه. مثلا بدست آوردن دو ماژور روی گام طبیعی فواصل مینور و ماژور و مینور هارمونیک و ... متفاوتن
Mahtab Rezayat کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 672 پسندها 7,863 امتیازها 22,873 مدالها 16 سن 18 24/12/20 #450 ASAl.kia گفت اره مطمعنم چون همین کارو کردم اسلایماتو از کج میخری؟ کلیک کنید تا باز شود... از لوازم تحریریا تو؟ امضا : Mahtab Rezayat
ASAl.kia گفت اره مطمعنم چون همین کارو کردم اسلایماتو از کج میخری؟ کلیک کنید تا باز شود... از لوازم تحریریا تو؟