Mahsa_rad نویسنده ادبیات سطح 44 ارسالیها 3,499 پسندها 65,247 امتیازها 74,373 مدالها 31 31/7/20 #81 -Strange Girl گفت خسه،بی حصله=| اگه قرار بود اسمتو خدت انتخاب کنی اون انتخاب چی بود؟ کلیک کنید تا باز شود... همین مهسا ولی اگ پسربودم محمدعلی اگه بخوای تهدید کنی چز میگی؟ امضا : Mahsa_rad
-Strange Girl گفت خسه،بی حصله=| اگه قرار بود اسمتو خدت انتخاب کنی اون انتخاب چی بود؟ کلیک کنید تا باز شود... همین مهسا ولی اگ پسربودم محمدعلی اگه بخوای تهدید کنی چز میگی؟
Lindaw کاربر فعال سطح 7 ارسالیها 1,207 پسندها 8,153 امتیازها 31,973 مدالها 8 31/7/20 #82 | Máhśå | گفت بم نازک باشه میگن لوسه اهنگ رپ خوبه یا پاپ کلیک کنید تا باز شود... پاپ خارجی دیگه حوصلم به سوال نمی کشه امضا : Lindaw
| Máhśå | گفت بم نازک باشه میگن لوسه اهنگ رپ خوبه یا پاپ کلیک کنید تا باز شود... پاپ خارجی دیگه حوصلم به سوال نمی کشه
Lindaw کاربر فعال سطح 7 ارسالیها 1,207 پسندها 8,153 امتیازها 31,973 مدالها 8 31/7/20 #83 | Máhśå | گفت مسخره بازی:/ بدترین کار از نظر تو؟ کلیک کنید تا باز شود... گول زدن خودت امضا : Lindaw
-vªñiľ رفیق جدید انجمن سطح 11 ارسالیها 79 پسندها 3,846 امتیازها 16,333 مدالها 8 31/7/20 #84 ѕєτι-α گفت نه اصلا به نظرم تنهایی میتونه بهترین چیز باشه تنها که باشی باخودت و توی خودت میتونی با هرکسی باشی! توی تنهای تو بیشتر خودتی زندگی چیه؟! کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم! فک میکنی زندگی میکنی یا زنده ای؟
ѕєτι-α گفت نه اصلا به نظرم تنهایی میتونه بهترین چیز باشه تنها که باشی باخودت و توی خودت میتونی با هرکسی باشی! توی تنهای تو بیشتر خودتی زندگی چیه؟! کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم! فک میکنی زندگی میکنی یا زنده ای؟
ZAHRA TAVASOLIAN مترجم انجمن سطح 14 ارسالیها 1,079 پسندها 7,081 امتیازها 24,673 مدالها 18 31/7/20 #85 -Strange Girl گفت نمیدونم! فک میکنی زندگی میکنی یا زنده ای؟ کلیک کنید تا باز شود... زندگی میکنم بزرگترین هدفت؟ امضا : ZAHRA TAVASOLIAN
-Strange Girl گفت نمیدونم! فک میکنی زندگی میکنی یا زنده ای؟ کلیک کنید تا باز شود... زندگی میکنم بزرگترین هدفت؟
-vªñiľ رفیق جدید انجمن سطح 11 ارسالیها 79 پسندها 3,846 امتیازها 16,333 مدالها 8 31/7/20 #86 ↝ ..ζάみરส ..↜ گفت زندگی میکنم بزرگترین هدفت؟ کلیک کنید تا باز شود... بازیگری وقتی ناراحتی چی میتونه خوبت کنه؟
↝ ..ζάみરส ..↜ گفت زندگی میکنم بزرگترین هدفت؟ کلیک کنید تا باز شود... بازیگری وقتی ناراحتی چی میتونه خوبت کنه؟
•серо• پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی سطح 29 ارسالیها 2,194 پسندها 21,080 امتیازها 46,373 مدالها 19 31/7/20 مدیر #87 -Strange Girl گفت بازیگری وقتی ناراحتی چی میتونه خوبت کنه؟ کلیک کنید تا باز شود... گریه کردن و انجمن یک رمان از کنکور میترسی؟؟ امضا : •серо•
-Strange Girl گفت بازیگری وقتی ناراحتی چی میتونه خوبت کنه؟ کلیک کنید تا باز شود... گریه کردن و انجمن یک رمان از کنکور میترسی؟؟
Khatereh=) رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 227 پسندها 5,287 امتیازها 22,273 مدالها 13 31/7/20 #88 ن رد کردمش اگه یه میلیارد میداشتی چی کار میکردی؟
sheida*ARMY رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 84 پسندها 1,777 امتیازها 9,763 31/7/20 #89 sahar-s گفت ن رد کردمش اگه یه میلیارد میداشتی چی کار میکردی؟ کلیک کنید تا باز شود... نمدانم تا حالا بش فک نکرده بودم... شاید اول بلیط کنسرت میگرفتم البته این برا قبل کرونا بود... پس اول میرفتم کلاس زبان بعدش میرفتم آمریکا اگه بگن الگوی زندگیت یه قاتله چه حسی بهت دست میده؟ امضا : sheida*ARMY
sahar-s گفت ن رد کردمش اگه یه میلیارد میداشتی چی کار میکردی؟ کلیک کنید تا باز شود... نمدانم تا حالا بش فک نکرده بودم... شاید اول بلیط کنسرت میگرفتم البته این برا قبل کرونا بود... پس اول میرفتم کلاس زبان بعدش میرفتم آمریکا اگه بگن الگوی زندگیت یه قاتله چه حسی بهت دست میده؟
V VITTORIA مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,773 پسندها 22,382 امتیازها 46,373 مدالها 23 سن 20 31/7/20 #90 sheida*ARMY گفت نمدانم تا حالا بش فک نکرده بودم... شاید اول بلیط کنسرت میگرفتم البته این برا قبل کرونا بود... پس اول میرفتم کلاس زبان بعدش میرفتم آمریکا اگه بگن الگوی زندگیت یه قاتله چه حسی بهت دست میده؟ کلیک کنید تا باز شود... هیچی...چون انقدر کارای خوبی انجام داده ک میتونم چشم پوشی کنم :) اگر بهت بگن یا خودتو بکش یا مامانتو میکشیم...چیکار می کنی؟ امضا : VITTORIA
sheida*ARMY گفت نمدانم تا حالا بش فک نکرده بودم... شاید اول بلیط کنسرت میگرفتم البته این برا قبل کرونا بود... پس اول میرفتم کلاس زبان بعدش میرفتم آمریکا اگه بگن الگوی زندگیت یه قاتله چه حسی بهت دست میده؟ کلیک کنید تا باز شود... هیچی...چون انقدر کارای خوبی انجام داده ک میتونم چشم پوشی کنم :) اگر بهت بگن یا خودتو بکش یا مامانتو میکشیم...چیکار می کنی؟