LACRIMOSA کاربر حرفهای سطح 6 ارسالیها 1,765 پسندها 17,117 امتیازها 46,373 مدالها 7 21/3/20 #61 __*khazaan*__ گفت نظریهی شما نه نظریه اصلی چالش کلیک کنید تا باز شود... خب شما گفتید نظریه من مشکل داره؟؟؟؟؟ امضا : LACRIMOSA
__*khazaan*__ گفت نظریهی شما نه نظریه اصلی چالش کلیک کنید تا باز شود... خب شما گفتید نظریه من مشکل داره؟؟؟؟؟
M.JOUDI❁ پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 44 ارسالیها 968 پسندها 67,196 امتیازها 58,773 مدالها 36 21/3/20 مدیر #62 ωσℓƒ gιяℓ گفت خب شما گفتید نظریه من مشکل داره؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... نههههههه من همچین حرفی نزدم تایید و رد کردن نظریهها کار من نیست من فقط گفتم که نظریهی شما برای انسانها یکم استثنا داره امضا : M.JOUDI❁
ωσℓƒ gιяℓ گفت خب شما گفتید نظریه من مشکل داره؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... نههههههه من همچین حرفی نزدم تایید و رد کردن نظریهها کار من نیست من فقط گفتم که نظریهی شما برای انسانها یکم استثنا داره
LACRIMOSA کاربر حرفهای سطح 6 ارسالیها 1,765 پسندها 17,117 امتیازها 46,373 مدالها 7 21/3/20 #63 __*khazaan*__ گفت نههههههه من همچین حرفی نزدم تایید و رد کردن نظریهها کار من نیست من فقط گفتم که نظریهی شما برای انسانها یکم استثنا داره کلیک کنید تا باز شود... خخخ خب کجا نظریمو گفتم؟ امضا : LACRIMOSA
__*khazaan*__ گفت نههههههه من همچین حرفی نزدم تایید و رد کردن نظریهها کار من نیست من فقط گفتم که نظریهی شما برای انسانها یکم استثنا داره کلیک کنید تا باز شود... خخخ خب کجا نظریمو گفتم؟
M.JOUDI❁ پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 44 ارسالیها 968 پسندها 67,196 امتیازها 58,773 مدالها 36 21/3/20 مدیر #64 ωσℓƒ gιяℓ گفت خخخ خب کجا نظریمو گفتم؟ کلیک کنید تا باز شود... اممم چیزه متوجه سوالتون نشدم @_@ امضا : M.JOUDI❁
LACRIMOSA کاربر حرفهای سطح 6 ارسالیها 1,765 پسندها 17,117 امتیازها 46,373 مدالها 7 21/3/20 #65 __*khazaan*__ گفت اممم چیزه متوجه سوالتون نشدم @_@ کلیک کنید تا باز شود... نظریه انسان رو کجا گفتم؟ امضا : LACRIMOSA
LACRIMOSA کاربر حرفهای سطح 6 ارسالیها 1,765 پسندها 17,117 امتیازها 46,373 مدالها 7 21/3/20 #66 __*khazaan*__ گفت اممم چیزه متوجه سوالتون نشدم @_@ کلیک کنید تا باز شود... خب شما میگید نظریه من مشکل داره امضا : LACRIMOSA
__*khazaan*__ گفت اممم چیزه متوجه سوالتون نشدم @_@ کلیک کنید تا باز شود... خب شما میگید نظریه من مشکل داره
M.JOUDI❁ پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 44 ارسالیها 968 پسندها 67,196 امتیازها 58,773 مدالها 36 21/3/20 مدیر #67 ωσℓƒ gιяℓ گفت نظریه انسان رو کجا گفتم؟ کلیک کنید تا باز شود... شما نگفتین اما توی نظریهی اصلی ازش گفته بود درواقع من هیچ چیزی به عنوان انتقاد از نظریهی شما نگفتم فقط یچیز اضافه مثل پی نوشت بهش اضافه کردم ωσℓƒ gιяℓ گفت خب شما میگید نظریه من مشکل داره کلیک کنید تا باز شود... ن من همچین جسارتی نکردم من نمیتونم هیچ نظریهای رو رد یا تایید کنم این کار داوراست امضا : M.JOUDI❁
ωσℓƒ gιяℓ گفت نظریه انسان رو کجا گفتم؟ کلیک کنید تا باز شود... شما نگفتین اما توی نظریهی اصلی ازش گفته بود درواقع من هیچ چیزی به عنوان انتقاد از نظریهی شما نگفتم فقط یچیز اضافه مثل پی نوشت بهش اضافه کردم ωσℓƒ gιяℓ گفت خب شما میگید نظریه من مشکل داره کلیک کنید تا باز شود... ن من همچین جسارتی نکردم من نمیتونم هیچ نظریهای رو رد یا تایید کنم این کار داوراست
LACRIMOSA کاربر حرفهای سطح 6 ارسالیها 1,765 پسندها 17,117 امتیازها 46,373 مدالها 7 21/3/20 #68 __*khazaan*__ گفت شما نگفتین اما توی نظریهی اصلی ازش گفته بود درواقع من هیچ چیزی به عنوان انتقاد از نظریهی شما نگفتم فقط یچیز اضافه مثل پی نوشت بهش اضافه کردم ن من همچین جسارتی نکردم من نمیتونم هیچ نظریهای رو رد یا تایید کنم این کار داوراست کلیک کنید تا باز شود... هوم دیگه ی چیزی بگو بحث کنیم و به خاطر اینکه اسپم نشه میگم..... اینجا __*khazaan*__ گفت من روی جملاتتون دقت کردم یکی از مسائلی که توی نظریه بیان شده بود راجب به انسان ها بود و این حرف شما در رابطه با انسان ها یه مقدار نیاز به تغییر داشت کلیک کنید تا باز شود... امضا : LACRIMOSA
__*khazaan*__ گفت شما نگفتین اما توی نظریهی اصلی ازش گفته بود درواقع من هیچ چیزی به عنوان انتقاد از نظریهی شما نگفتم فقط یچیز اضافه مثل پی نوشت بهش اضافه کردم ن من همچین جسارتی نکردم من نمیتونم هیچ نظریهای رو رد یا تایید کنم این کار داوراست کلیک کنید تا باز شود... هوم دیگه ی چیزی بگو بحث کنیم و به خاطر اینکه اسپم نشه میگم..... اینجا __*khazaan*__ گفت من روی جملاتتون دقت کردم یکی از مسائلی که توی نظریه بیان شده بود راجب به انسان ها بود و این حرف شما در رابطه با انسان ها یه مقدار نیاز به تغییر داشت کلیک کنید تا باز شود...
LACRIMOSA کاربر حرفهای سطح 6 ارسالیها 1,765 پسندها 17,117 امتیازها 46,373 مدالها 7 21/3/20 #69 ωσℓƒ gιяℓ گفت هوم دیگه ی چیزی بگو بحث کنیم و به خاطر اینکه اسپم نشه میگم..... اینجا کلیک کنید تا باز شود... هنوز چی؟ میگین من نگفتم امضا : LACRIMOSA
ωσℓƒ gιяℓ گفت هوم دیگه ی چیزی بگو بحث کنیم و به خاطر اینکه اسپم نشه میگم..... اینجا کلیک کنید تا باز شود... هنوز چی؟ میگین من نگفتم
-No Voice نویسنده انجمن سطح 43 ارسالیها 1,228 پسندها 66,838 امتیازها 60,573 مدالها 28 21/3/20 نویسنده موضوع #70 عزیزان دلیلی نداره الکی بحث کنید! یا موافق نظر همدیگهاید یا هم مخالف! اگه دیگ بحثی نیست بهتره منتظر بمونید ببینید بقیه چی میگن! امضا : -No Voice
عزیزان دلیلی نداره الکی بحث کنید! یا موافق نظر همدیگهاید یا هم مخالف! اگه دیگ بحثی نیست بهتره منتظر بمونید ببینید بقیه چی میگن!