این نظریه از نظر علم زیست شناسی وبر مبنای انتخاب طبیعی و شواهد تغییر گونه ها قابل تعریف است. انتخاب طبیعی میگوید که آن دسته از گونه ها که میتوانند خود را با محیط وفق بدهند و دارای «صفت سازگارتر با محیط» باشند
میتوانند به بقا و تولید مثل خود ادامه بدهند در واقع این محیط است که تعیین میکند کدام صفت با چه فراوانی به نسل بعد برسد و به تدریج تکامل پیدا کند بذارید با یه مثال پرونده انتخاب طبیعی را ببندیم
امروزه گونه ای از باکتری ها به تدریج به آنتی بیوتیک ها (پادزیست ها) مقاوم شدند درحالی که تعدادی از آن ها صفت مقاومت در برابر آنتی بیوتیک ها را ندارند پس این دسته از باکتری ها از بین میروند و آن دسته از باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک ها...
بله کاملا توضیحاتتون تکمیل کننده است!شما بیشتر روی میکروب ها و یاختهها(سلولها) مانور دادین و کاملا درسته.
محیط زندگی برای انسان نیز عامل بسیار مهمی برای ادامه حیات است؛ انسانی که در فقر و وضعیتی با بهداشت غلط بزرگ شود قطعا عمر کمتری خواهد داشت، همان گونه که سرمای شدید یا گرمای شدید میتواند جان انسان را بگیرد.
و اما نکته این است که محیط اطراف بر همه موجودات تاثیر میگذارد. مدرک: با افزایش آلودگی هوا دمای کره زمین افزایش میابد و این امر سبب ذوب شدن یخ های قطبی میشود و از انجایی که خرس قطبی در دمای بالا قادر به ادامه زندگی نیست؛ میتواند سبب منقرض این گونه جانوری شود.
[فقط برای توضیح بیشتر ادامه دادم!]
من به شخصه این حرفی که جاندارات ضعیف حذف میشوند رو قبول ندارم، مگر یوزپلنک ضعیف بود؟خب با توجه به اینکه خیلی از نسل های حیوانات دچار تغییر در نسل میشوند و این تغییر به دلیل سازش با محیط( که یکی از هفت ویژگی های اصلی جانداران است) و چون در این باره ذکر شده که جاندارانی که ضعیفترند حذف میشوند از نظر من درست هستش.
خب این همون انتخاب طبیعی هستش دیگهمن به شخصه این حرفی که جاندارات ضعیف حذف میشوند رو قبول ندارم، مگر یوزپلنک ضعیف بود؟
طبق مدارک:
محققان علت انقراض حيوانات را شکار و آلودگي هوا دانستند. حيوانات در معرض انقراض شامل حيواناتي در همه مناطق از کوهها تا درياها هستند و از گونههاي معروف آن ميتوان از فيلها يا گوريلها نام برد. نابودي حيات وحش در کنار تغيير اقليم، يکي از اصليترين نشانههايي است که انسانها بر کره زمين حکومت ميکنند. پروفسور يوهان راکستورم میگویند: «ما ديگر در يک دنياي کوچک در يک سياره بزرگ نيستيم، بلکه در يک دنياي بزرگ در يک سياره کوچک هستيم؛ جايي که به نقطه اشباع رسيدهايم.»
در مورد یوزپلنگ ها باید بگم که اون ها زیستگاه هاشون تخریب شد و یا خیلی از اون ها توسط شکارچیان شکار شدندمن به شخصه این حرفی که جاندارات ضعیف حذف میشوند رو قبول ندارم، مگر یوزپلنک ضعیف بود؟