نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

قفسه کتاب >>}~•تیکه‌ی فیلم و کتاب•~{<<

• نویسنده موضوع Saba Abbasi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1,124
  • بازدیدها 13,784
  • کاربران تگ شده هیچ

S O-O M

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,324
پسندها
3,557
امتیازها
20,173
مدال‌ها
14
دلم می‌خواد یه مدتی همین‌جور بی‌خیال، برای خودم زندگی کنم. فقط برای خودم - حتی به خودم هم فکر نکنم - همین جور بی‌فکر. بدون این‌که منتظر چیزی باشم، یا منتظر کسی!

انتظار سحر | محسن یلفانی

امضا : S O-O M

S O-O M

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,324
پسندها
3,557
امتیازها
20,173
مدال‌ها
14
پتوها را در قسمتی از تانک روی هم پهن کردیم و "هی نی"رابا دقت تمام روی آن خواباندیم. گهگاه لرزه‌ای بدن "هی نی"را فرا می‌گرفت.... گاهی هم زیر لب چیزی می‌گفت؛ چیزی در مورد مادرش که البته چندان مفهوم نبود. حرفهای او مرا نگران کرد زیرا تمام کسانی که تا آن لحظه در حال مرگ دیده بودم، هرگز زن، شوهر، برادر یا خواهر خود را صدا نمی‌کردند؛ مادرشان را می‌خواستند

می‌توان فراموش کرد | ولفگانگ کخ | مترجم: پونه معتمد گرچی

S O-O M

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,324
پسندها
3,557
امتیازها
20,173
مدال‌ها
14
اگر خواست ادیان، بهبود وضعیت اخلاقی است پس چرا باید بر عقاید و آداب خاص یک دین تعصب داشت و اینهمه بر شریعت تاکید کرد؟ در کتاب «استقرار شریعت در مذهب مسیح» به نسبت شریعت با اخلاق در دین مسیحی بطور خاص توجه شده است. هگل، عیسی را فردی معرفی می‌کند که در مقابل آموزه‌ها و شریعت سختگیرانه و خشک یهود قیام کرد و یادآور شد که هدف اصلی از شریعت نیز اعتلای اخلاقی بوده است. او در برابر علمای یهود می‌گفت که بزرگترین قانون انبیا دوست داشتن خدا و محبت به انسانها است. اما تعالیم اخلاقی و رهایی بخش مسیح نیز در طول زمان تبدیل به قوانین خشک شد و خود بصورت شریعت تازه‌ای درآمد. هگل ریشهٔ این مشکل را نخست در ذهنیت یهودی پیروان مسیح و همچنین تا حدی در آموزه‌های شخص عیسی می‌داند. عیسی که در فضای یهودی موعظه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

S O-O M

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,324
پسندها
3,557
امتیازها
20,173
مدال‌ها
14
اسپینوزا: معتقدم که هرچه بیشتر شناخت پیدا می‌کنیم، چیزهای کمتری وجود خواهد داشت که فقط خدا از آن آگاه باشد. به عبارت دیگر هرچه جهل ما بیشتر باشد، رویدادها را بیشتر به خدا نسبت می‌دهیم.

مسأله اسپینوزا | آروین یالوم | مترجم: حسین کاظمی یزدی

S O-O M

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,324
پسندها
3,557
امتیازها
20,173
مدال‌ها
14
از دیر باز شادی بچشمم نایاب‌تر، دشوارتر و زیباتر از اندوه جلوه کرده بود وهنگامی که به این کشف نائل شدم، که شاید مهم‌ترین کشفی باشد که بتوان در طول زندگی بدان نائل شد، شادی برایم نه تنها نیازی طبیعی بشمار آمد بلکه به تعهدی اخلاقی بدل گردید ...

آنکه خوشبخت است ومی اندیشد، به راستی نیرومند نام خواهدگرفت زیرا برای من سعادتی که بنیانش بر نادانی باشد، چه اهمیی دارد؟

مائده‌های زمینی ومائده های تازه | آندره ژید | مترجم: سیروس ذکاء

S O-O M

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,324
پسندها
3,557
امتیازها
20,173
مدال‌ها
14
آسیابان: هرچه داریم از پادشاه است

زن آسیابان: چه می گوئی مرد؟ ما که چیزی نداریم!

آسیابان: آن هم از پادشاه است.

فیلم نامهٔ مرگِ یزدگِرد | بهرامِ بیضائی

S O-O M

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,324
پسندها
3,557
امتیازها
20,173
مدال‌ها
14
هیچ شهری در سایه دیکتاتوری رشد نمی‌کند چون هر چیزی که زیر نظر گرفته شود حقیر و کوچک می‌ماند.

سرزمین گوجه‌های سبز | هرتا مولر | مترجم: غلامحسین میرزا صالح

S O-O M

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,324
پسندها
3,557
امتیازها
20,173
مدال‌ها
14
قورباغه‌هایی که می‌خواستند شاه داشته باشند.

این حکایت به زمانی باز می‌گردد که قورباغه‌ها شاهی نداشتند و از این بابت ناراحت بودند. آن‌ها نماینده‌ای به خدمتِ ژوپیتر، خدای خدایان، فرستادند تا او شاهی برایشان تعیین کند. ژوپیتر از اینکه قورباغه‌ها کسی را می‌خواهند که بر آنها حکومت کند، دلخور شد و تکه کنده‌ای در دریاچهٔ قورباغه‌ها انداخت و گفت: «این هم شاهتان!» قورباغه‌ها ابتدا از آن کندهٔ درخت ترسیدند و زیر آب رفتند. کمی که ترسشان ریخت، روی آب آمدند و دیدند که انگار آن کندهٔ درخت کاری به آنها ندارد. آهسته جلوتر آمدند و بالاخره سوار کنده شدند، ولی دیدند باز هم آن شاه کاری به آنها ندارد. ناراحت شدند و احساس کردند که با وجودِ آن شاهِ آرام و بی خیال، غرورشان جریحه دار شده است. دوباره نماینده‌ای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

S O-O M

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,324
پسندها
3,557
امتیازها
20,173
مدال‌ها
14
بله، در زندگی من، چون باید همین نام را بر آن بگذاریم، سه چیز وجود داشت، ناتوانی از حرف زدن، ناتوانی از ساکت ماندن، و تنهایی، چیزی که باید حسابی از آن استفاده کنم. بله حالا می‌توانم از زندگی‌ام حرف بزنم، آن قدر خسته‌ام که دیگر رمقی برای ذکر جزء به جزء ندارم، اما نمی‌دانم که آیا به راستی زندگی کرده‌ام یا نه، دربارهٔ این قضیه هیچ نظری ندارم. هر چند ممکن است است فکر کنم که به زودی برای ابد ساکت خواهم شد، به رغم این که این کار ممنوع شده. پس بله، زِرت، به همین سادگی، درست مثل یکی از زنده‌ها، بعد خواهم مرد، امیدوارم این برایم تغییر و تنوع باشد.

نام ناپذیر | ساموئل بکت | مترجم: سهیل سمی

S O-O M

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,324
پسندها
3,557
امتیازها
20,173
مدال‌ها
14
گالی گی: یک آدم هر چه باشد به حساب نمی‌آید، باید کسی باشد که اسمش را صدا بزند...

آدم آدم است | برتولت برشت | مترجم: امین موید