غذای ملل افطاری روز؛ سوتلاچ

  • نویسنده موضوع Sepideh.T
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 150
  • کاربران تگ شده هیچ

Sepideh.T

معلم زبان
ویراستار انجمن
تاریخ ثبت‌نام
20/4/19
ارسالی‌ها
2,744
پسندها
20,129
امتیازها
53,173
مدال‌ها
28
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
دسر سوتلاچ یا آش شیر یا سوت آشی یکی از مشهورترین دسر‌های ترکیه‌ای است و بافتی شبیه شیربرنج ایرانی دارد. ترک‌ها در ماه رمضان شیربرنج ترکی سوتلاچ را برای سحری و افطاری درست می‌کنند و ظاهرا پیشنیه‌اش به دربار سلاطین عثمانی برمی‌گردد. آموزش طرز تهیه دسر سوتلاچ و تاریخچه این دسر را در این مطلب بخوانید.


۲ طرز تهیه دسر خوشمزه سوتلاچ با برنج یا آرد برنج؛ شیربرنج ترکی استانبولی



تاریخچه دسر ترکیه‌ای سوتلاچ یا سوتلو آش

همان‌طور که گفتیم سوتلاچ از انواع دسر‌های محبوب و مشهور ترکیه‌ای است و ظاهرا پیشینه آن به زمان امپراطوری عثمانی برمی‌گردد. سوتلاچ در زبان ترکی به معنای برنج له شده و نرم است و در واقع...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Sepideh.T

معلم زبان
ویراستار انجمن
تاریخ ثبت‌نام
20/4/19
ارسالی‌ها
2,744
پسندها
20,129
امتیازها
53,173
مدال‌ها
28
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه دسر ترکی سوتلاچ با آرد برنج

مواد لازم برای ۴ نفر


  • شیر: ۱ لیتر
  • شکر: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • نشاسته: ۳ قاشق غذاخوری
  • آرد برنج: ۱ قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • برنج: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: نوک قاشق چایخوری
  • آب: ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • وانیل: ۱/۳ قاشق چایخوری


۲ طرز تهیه دسر خوشمزه سوتلاچ با برنج یا آرد برنج؛ شیربرنج ترکی استانبولی





طرز تهیه

مرحله اول:
فر را روشن و در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا داغ شود (در ادامه به شما می‌گوییم سوتلاچ را بدون فر هم چطور درست کنید). ابتدا برنج را با ۲ لیوان آب و نوک قاشق چایخوری نمک روی شعله...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Sepideh.T

معلم زبان
ویراستار انجمن
تاریخ ثبت‌نام
20/4/19
ارسالی‌ها
2,744
پسندها
20,129
امتیازها
53,173
مدال‌ها
28
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
مرحله چهارم: حالا برنج پخته شده به همراه آبی که همراه آن داخل قابلمه باقی مانده به ترکیب مایه تخم مرغی و شیر اضافه کنید و باز هم بزنید. ۲ دقیقه هم زدن در این مرحله کافی است. شعله گاز را خاموش کنید و سوتلاچ را در ظرف‌های رمکین یا پیاله مناسب فر بریزید. سینی فر را از آب داغ پر کنید و در طبقه وسط فر بگذارید. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه برای سرخ شدن روی سوتلاچ کافی است. در ۵ دقیقه پایانی گریل را روشن کنید. سوتلاچ را معمولا سرد میل می‌کنند پس بعد از خنک شدن در یخچال بگذارید تا سرد شود.

طرز تهیه دسر ترکی سوتلاچ با برنج و خامه

مواد لازم


  • برنج نیم دانه: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • شکر: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • آب جوش: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • شیر: ۱ لیتر (۴ لیوان فرانسوی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا