متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان ترامادول | مشکان آرا نویسنده برتر انجمن یک رمان

Farzaneh.Rezvani

کاربر فعال
سطح
21

ارسالی‌ها
701
پسندها
11,111
امتیازها
28,473
مدال‌ها
22
همخوانی گروه دوم
پیرنگ رمان کاملاً منسجم و با فکر پیشرفته بود. شخصیت جالب نیکائین یکی از نقاط قوت رمانت هست و شوکی که هنوز من غمش رو حس می‌کنم، مرگ نیهان هست. شروعی که در نگاه اول کلیشه، ولی با کمی صبر نظر هر کسی رو تغییر میده. قلمی که از اولین پارت تا آخر پارت هرلحظه قوی‌تر شده و...

امضا : Farzaneh.Rezvani

-No Voice

نویسنده انجمن
سطح
43

ارسالی‌ها
1,228
پسندها
66,816
امتیازها
60,573
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
همخوانی گروه دوم
پیرنگ رمان کاملاً منسجم و با فکر پیشرفته بود. شخصیت جالب نیکائین یکی از نقاط قوت رمانت هست و شوکی که هنوز من غمش رو حس می‌کنم، مرگ نیهان هست. شروعی که در نگاه اول کلیشه، ولی با کمی صبر نظر هر کسی رو تغییر میده. قلمی که از اولین پارت تا آخر پارت هرلحظه قوی‌تر شده و...
ممنون از وقت ک گذاشتی و نظرت :45803945f2a44707587b8a0bf143b30032d25a5ba: :45803945f2a44707587b8a0bf143b30032d25a5ba:

امضا : -No Voice

PARISA_R

پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
سطح
29

ارسالی‌ها
1,514
پسندها
25,116
امتیازها
48,073
مدال‌ها
25
  • مدیرکل
سلام
در مورد اسم رمانت در ابتدا به نظرم اسم هوشمندانه ای بوده که فرد رو کنجکاو میکنه همراه داستان بشه تا دلیل انتخاب این اسم رو بفهمه.

خلاصه رمانت یک مقدار گنگ هست شاید بشه بهتر نوشته بشه و مقدمه ام با اینکه از خودت نیست ولی با داستانت مرتبطه.

موضوع و ایده ی رمانت شاید در ابتدا تکراری بیاد ولی در ادامه با خوندن بقیه داستان متوجه میشیم که تونستی از روند تکرار شده خارج و جذابش کنی. ژانر اجتماعی به وضوح دیده میشه و برای ژانر عاشقانه هم باید منتظر ادامه داستان بود.

شروع داستانت البته به طور کلی به نظرم خیلی سریع بود میشه بیشتر روش کار کنی. در مورد ورود شخصیت ها هم همینطور میشد با صبر بیشتری وارد داستان بشند در کل روند ابتدای رمان سریعه به نظرم باید اصلاح بشه.
قسمت صحبت نیکائین در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

-No Voice

نویسنده انجمن
سطح
43

ارسالی‌ها
1,228
پسندها
66,816
امتیازها
60,573
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
سلام
در مورد اسم رمانت در ابتدا به نظرم اسم هوشمندانه ای بوده که فرد رو کنجکاو میکنه همراه داستان بشه تا دلیل انتخاب این اسم رو بفهمه.

خلاصه رمانت یک مقدار گنگ هست شاید بشه بهتر نوشته بشه و مقدمه ام با اینکه از خودت نیست ولی با داستانت مرتبطه.

موضوع و ایده ی رمانت شاید در ابتدا تکراری بیاد ولی در ادامه با خوندن بقیه داستان متوجه میشیم که تونستی از روند تکرار شده خارج و جذابش کنی. ژانر اجتماعی به وضوح دیده میشه و برای ژانر عاشقانه هم باید منتظر ادامه داستان بود.

شروع داستانت البته به طور کلی به نظرم خیلی سریع بود میشه بیشتر روش کار کنی. در مورد ورود شخصیت ها هم همینطور میشد با صبر بیشتری وارد داستان بشند در کل روند ابتدای رمان سریعه به...

PARISA_R

پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
سطح
29

ارسالی‌ها
1,514
پسندها
25,116
امتیازها
48,073
مدال‌ها
25
  • مدیرکل
ممنون از این ک خوندی و وقت گذاشتی و نظر دادی :45803945f2a44707587b8a0bf143b30032d25a5ba:
چشم تا جای ممکن سعی می‌کنم اصلاحش کنم*-*
فقط حقد درسته
حقد یعنی بغض
مرسی که گفتی من فکر کردم غلط املاییه :rose: :rose:
میشه از کلمات یکم ساده تری استفاده کرد به نظرم قابل فهم تر میشه

-No Voice

نویسنده انجمن
سطح
43

ارسالی‌ها
1,228
پسندها
66,816
امتیازها
60,573
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع

-No Voice

نویسنده انجمن
سطح
43

ارسالی‌ها
1,228
پسندها
66,816
امتیازها
60,573
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع

فردوس

نویسنده انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
413
پسندها
2,736
امتیازها
17,083
مدال‌ها
11
-No Voice YASMIN
سلام اول از هر چیزی باید بگم که قلمت رو دوست دارم تا حدودی مقبول و گیراست البته جای بهتر شدن و پختگی بیشتر رو داره.
اسم رمانت رو دوست دارم جدا از خاص بودنش حس کنجکاوی رو برانگیخته می‌کنه.
البته من اصلا نتونستم با خلاصه‌ای که نوشتی ارتباط برقرار کنم خیلی درهم و گیج کننده است مبهمه و ابتدا و انتهاش تعیین نشده؛ انگار یه جورایی شالوده‌ای نداره.
شخصیت‌ها خوبه فقط جزییات کمه کلا تو کل رمانت چه از لحاظ شخصیت پردازی چه توصیفات و حوادثی که رخ میده خیلی کلی گویی میشه انگار یه چیزی کمه؛ همه چیز خیلی زود و در یکی دو پارت تمام میشه باور پذیری رو یه کم پایین میاره یه کم بیشتر به جزییات توجه کن.
حالات شخصیت‌ها رو خیلی کم بهش پرداختی یعنی حالت‌هایی که از لحاظ فیزیکی از خودشون...

امضا : فردوس
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] -No Voice

-No Voice

نویسنده انجمن
سطح
43

ارسالی‌ها
1,228
پسندها
66,816
امتیازها
60,573
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
-No Voice YASMIN
سلام اول از هر چیزی باید بگم که قلمت رو دوست دارم تا حدودی مقبول و گیراست البته جای بهتر شدن و پختگی بیشتر رو داره.
اسم رمانت رو دوست دارم جدا از خاص بودنش حس کنجکاوی رو برانگیخته می‌کنه.
البته من اصلا نتونستم با خلاصه‌ای که نوشتی ارتباط برقرار کنم خیلی درهم و گیج کننده است مبهمه و ابتدا و انتهاش تعیین نشده؛ انگار یه جورایی شالوده‌ای نداره.
شخصیت‌ها خوبه فقط جزییات کمه کلا تو کل رمانت چه از لحاظ شخصیت پردازی چه توصیفات و حوادثی که رخ میده خیلی کلی گویی میشه انگار یه چیزی کمه؛ همه چیز خیلی زود و در یکی دو پارت تمام میشه باور پذیری رو یه کم پایین میاره یه کم بیشتر به جزییات توجه کن.
حالات شخصیت‌ها رو خیلی کم بهش پرداختی...

فردوس

نویسنده انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
413
پسندها
2,736
امتیازها
17,083
مدال‌ها
11
ممنون ک*-*
چشم سعی می‌کنم تا جای ممکن درستش کنم
راجب نکته اخرت خب من تا حالا ی همچین چیزی رو از نزدیک نزدیک تجربه نکردم
اما این اتفاق برای دوستم افتاد و خواهر پنج سالشو از دست داد
و من بر اساس تجربه‌ای ک از اون داشتم نوشتم
سعی می‌کنم بهترش کنم
بازم مرسی ک*-*
البته خب شرایط مختلفه اما قطعا حس نیکائین باید متفاوت باشه اونجوری که اولش شوک زده شد و گریه نکردنش و بعد مکالمات عادی و روزمره‌ی زندگیش و جوری که با این موضوع کنار اومده این اصلا باهم جور نمیاد. بین مکالمات فقط گریز ریزی به مرگ نیهان زده میشه ولی کافی نیست. باید حس و حالش بیشتر باشه غم از دست دادن کسی که اون به چشم فرزند میدید باید بیش از این در اون رد و اثر بزاره. قطعا با تمرکز...

امضا : فردوس
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] -No Voice