متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان ترامادول | مشکان آرا نویسنده برتر انجمن یک رمان

-No Voice

نویسنده انجمن
سطح
43

ارسالی‌ها
1,228
پسندها
66,816
امتیازها
60,573
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
سلام دختر خوش قلم :405:
به عنوان کسی که کمتر از یه روز همه‌ی پارتا رو خونده و دلش طاقت نداده هر روز یه قسمتیش رو بخونه، باید بگم در کل خیلی عالی بود.
داستانت و از اون مهم‌تر قلمت یه جوری روون و صمیمی بود که خواه ناخواه آدم جذبش میشه.
حس و حال نیکائین بعد مرگ نیهان یه خورده به نظرم بیشتر میشد بهش پرداخت.
اسم رمان هنوز با ارتباطی که با کلیت داره برام گنگه ولی من خودم اینطوری تعبیرش کردم که شاید چون به خاطر مصرف ترامادول ستاره، نیکائین و مسیح با هم آشنا شدن اسمش اینه «واقعا چرا همچین تعبیری کردم؟!:219:» شاید هم قراره توی ادامه‌ی داستان بیشتر متوجه بشیم راجبش.
شخصیت‌ها که کاملا به دل مینشستن. از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : -No Voice

.REIHANEH.

نویسنده انجمن
سطح
40

ارسالی‌ها
3,334
پسندها
43,803
امتیازها
69,173
مدال‌ها
38
سلاامممممم
خسته نباشی زیااادددد
خیلی خوشحالم این همه پست و با هم خوندم و منتظر نموندم :458071-43334d713ad235cc803ee5474567490d: :30:
ترامادول! شاید اولین چیز که وادارم کرد بخونم همین اسمش بود اینکه ارتباطش رو با محتوای رمان بدونم! شاید جزو بهترین عنوانا باشه براش *-*
نیکا شخصی مهربون و عاشق بچه ها...به عنوان شخصیت اصلی خوب روش کار شده و به شخصه راحت فهمیدم چه شخصیتی داره.
نمی‌دونم چرا اما حسم نسبت به عزاداری که برای نیهان داشت خوب نبود!
یه جورایی انگار خشک جلوه داده شده بود نمی‌دونم اما یکم جای کار داشت به نظرم.
وقتی رسید به قسمت عاشقانه‌های مسیح و نیکا احساسات خیلی راحت تر قابل لمس بود میشد کامل درکشون کرد و حس خوبی داشت برام :)
زیبایی و شیرینی قلم که حرف نداره به کاربردن جمله‌های...

-No Voice

نویسنده انجمن
سطح
43

ارسالی‌ها
1,228
پسندها
66,816
امتیازها
60,573
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
سلاامممممم
خسته نباشی زیااادددد
خیلی خوشحالم این همه پست و با هم خوندم و منتظر نموندم :458071-43334d713ad235cc803ee5474567490d: :30:
ترامادول! شاید اولین چیز که وادارم کرد بخونم همین اسمش بود اینکه ارتباطش رو با محتوای رمان بدونم! شاید جزو بهترین عنوانا باشه براش *-*
نیکا شخصی مهربون و عاشق بچه ها...به عنوان شخصیت اصلی خوب روش کار شده و به شخصه راحت فهمیدم چه شخصیتی داره.
نمی‌دونم چرا اما حسم نسبت به عزاداری که برای نیهان داشت خوب نبود!
یه جورایی انگار خشک جلوه داده شده بود نمی‌دونم اما یکم جای کار داشت به نظرم.
وقتی رسید به قسمت عاشقانه‌های مسیح و نیکا احساسات خیلی راحت تر قابل لمس بود میشد کامل درکشون کرد و حس خوبی داشت برام :)
زیبایی...

YEKTA ONSORI

گوینده انجمن
سطح
30

ارسالی‌ها
911
پسندها
24,519
امتیازها
40,273
مدال‌ها
34
به نام خدا
من آمده‌ام
خب طبیعتا نمی‌دونم از چی و کجا و چطور شروع کنم...شاید اول باید بگم که چقدر قلم تو خاص خودته، چقدر اسپشیاله و این عالیه
انگار خودت توی کلماتی، با جریان کلمات میری و مخاطب رو هم می‌بری
اولش شاید ویرایش لازم داشته باشه(مخصوصا حس_مخصوصا سر نیهان) ولی هرچقدر جلوتر رفت جذاب و جذاب‌تر شد.
مخصوصا مسیحا*-* شخصیت‌ها هرکدوم اخلاق و رفتارهای خودشون رو دارن، خانواده، شغل، زندگی. بعضی اوقات توصیفاتت در عین ساده بودن با قلم روونی که داری لبخند می‌اورد رو لبم.
خلاصه که خیلی چسبید
موفق باشی پفک‌ندیده!♡​

امضا : YEKTA ONSORI

-No Voice

نویسنده انجمن
سطح
43

ارسالی‌ها
1,228
پسندها
66,816
امتیازها
60,573
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
به نام خدا
من آمده‌ام
خب طبیعتا نمی‌دونم از چی و کجا و چطور شروع کنم...شاید اول باید بگم که چقدر قلم تو خاص خودته، چقدر اسپشیاله و این عالیه
انگار خودت توی کلماتی، با جریان کلمات میری و مخاطب رو هم می‌بری
اولش شاید ویرایش لازم داشته باشه(مخصوصا حس_مخصوصا سر نیهان) ولی هرچقدر جلوتر رفت جذاب و جذاب‌تر شد.
مخصوصا مسیحا*-* شخصیت‌ها هرکدوم اخلاق و رفتارهای خودشون رو دارن، خانواده، شغل، زندگی. بعضی اوقات توصیفاتت در عین ساده بودن با قلم روونی که داری لبخند می‌اورد رو لبم.
خلاصه که خیلی چسبید
موفق باشی پفک‌ندیده!♡​
اوکی ت باشعورترین و فوریت‌ترین بی‌شعور دنیایی و عاشقمی ...
بیا در آغوشم بگیر :30...